Ziua Logo
  Nr. 3764 de joi, 26 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-26

Comentarii: 114, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2006-10-25 23:08:14

INTELEPTII.................LA SOPON?

INTELEPTII....LA SOPON?

Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot intelege asemenea gesturi.

Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman mediocru asemenea lucru nu poate exista.
Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.

Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier (este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.

Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca postdecembrista.

Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil partid,asa cum este PNL.

Va rasuna glasul lui in desert.

Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.

Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si neinteles.

Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa spuna:.

- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort colectiv pentru finalizarea integrarii-.

Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in care vorbea de masculul alfa si masculul beta
Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX ROMANA a Romaniei.

Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.

Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.

Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta de Basescu.

Nici o analiza serioasa.

In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.

Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.

Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari sarace fara o clasa mijlocie substantiala.

Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a nu face apel la ideologia fascista.

Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot pasul.
Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a lipsei simtului realitatii.
Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata politica.

Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.

Oare pe cine vor da vina?
Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII ….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea tarii.


Sorinos
2006-10-25 23:18:33

Rushinika, domnule Tariceanu!

"Felicitari" domnului Tariceanu! Dupa ce ne-a prostit in fata in campania electorala ca va elimina cumetriile PSD-iste, acum le-a inlocuit cu mult succes cu cele liberale! Spun "cu mult succes", deoarece nu va mai ride doar presa romaneasca de calitatea indoielnica a cumetrilor nostri, ci toata Europa! Spun asta, deoarece dl. Vosganian este un vajnic policitian roman (chiar daca este un "pic" armean get-beget), care a facut o fulminanta cariera post-decembrista bazata doar pe datul cu gura. Poate ma insel eu, asa ca astept forumistii fideli ai "Ziua" sa ma corecteze-sper sincer ca dl. posibil "viitor comisar european" sa fie bun si la altceva decat mestecat vorbe, nu de alta dar ar fi rusinos ca incompetenta politicianista romaneasca sa ajunga chiar la conducerea Uniunii Europene! Fratilor, nu ne mai spala obrazul nici toata apa Atlanticului!

cosor ion
2006-10-25 23:27:04

indifernet de troc

Tariceanu a ales solutia cea mai buna.ma intreb cum a anticipat Ziua aceasta numire,ce cirtita are pe la guvern sau mai bine zis in grupul Tariceanu.poate ne spune cum va fi si cu ANI

NEBUNIA GENERALA
2006-10-25 23:37:59

Frunzaverde de armata, iara am facut-o lata!

S-or fi batand ei Romania intre ei, da noi locuitorii ce castigam?

ingineru
2006-10-25 23:38:27

Re: ... ce cirtita are pe la guvern sau mai bine zis in grupul Tariceanu... foarte simplu.

SRS-ul e prieten si bun amic de biznis cu Patriciu.

La 2006-10-25 23:27:04, cosor ion a scris:

>Tariceanu a ales solutia cea mai buna.ma intreb cum a anticipat Ziua
>aceasta numire,ce cirtita are pe la guvern sau mai bine zis in grupul
>Tariceanu.poate ne spune cum va fi si cu ANI
>

bazileus
2006-10-25 23:55:01

Varujan Vosganian comisar..

Sa mai zica Europa ca in Romania nu sant apreciate minoritatzile etnice !...succes dl.VV !!!!

Sobru
2006-10-26 00:08:38

Re: Rushinika, domnule Tariceanu!

Ma intreb daca unu care emite asemenea tampenii e sanatos la cap. Basescu e cel care nu numai ca nu a eliminat "cumetriile" PSD-iste, ci le reinnoada. Ce cumetrii visezi la Tariceanu? Daca te referi la Olteanu, e adevarat, dar nu cred ca bucataria interna a PNL te interesa.
Circul si ticalosia sint la Basescu, iar p-asta nu mai e nevoie sa-l spele nimeni ca nu-l mai baga Europa in seama.

tovmatei
2006-10-26 00:08:41

Re: Rushinika, domnule Tariceanu!


Ai dreptate, chiar acum 2-3 ani daca nu ma insel , intr-o emisiune televizata Vosganian recunostea ca bunica lui nici nu stia romaneste.
Despre abilitatile politice sunt perfecte. Este in stare sa nu spuna nimic vorbind ore in sir. Nu este bataios , este moale , impaciuitor in sensul ca are grije sa se puna bine cu toata lumea (chestie incompatibila cu cea de comisar) . Presedinte al UFD se pare ca ajunsese la relatii de sponsorizare a partidului de catre Sorin Ovidiu Vintul.
O alegere inadecvata pentru natia romana . Parerea mea este ca il va aburi pe Barosso , mai ales daca se tine de sortulet cind vorbeste.

La 2006-10-25 23:18:33, Sorinos a scris:

>"Felicitari" domnului Tariceanu! Dupa ce ne-a prostit in
>fata in campania electorala ca va elimina cumetriile PSD-iste, acum
>le-a inlocuit cu mult succes cu cele liberale! Spun "cu mult
>succes", deoarece nu va mai ride doar presa romaneasca de
>calitatea indoielnica a cumetrilor nostri, ci toata Europa! Spun
>asta, deoarece dl. Vosganian este un vajnic policitian roman (chiar
>daca este un "pic" armean get-beget), care a facut o
>fulminanta cariera post-decembrista bazata doar pe datul cu gura.
>Poate ma insel eu, asa ca astept forumistii fideli ai
>"Ziua" sa ma corecteze-sper sincer ca dl. posibil
>"viitor comisar european" sa fie bun si la altceva decat
>mestecat vorbe, nu de alta dar ar fi rusinos ca incompetenta
>politicianista romaneasca sa ajunga chiar la conducerea Uniunii
>Europene! Fratilor, nu ne mai spala obrazul nici toata apa
>Atlanticului!
>

folclorist
2006-10-26 00:10:46

Si ce daca ati cistigat pariul ?

eu cind cistig pariul, dau de baut ! Voi dati ?
Si e bine sa trimitem unu care seamana cu Lenin !
La toate !

costy
2006-10-26 00:24:44

Re: indifernet de troc

La 2006-10-25 23:27:04, cosor ion a scris:

>Tariceanu a ales solutia cea mai buna.ma intreb cum a anticipat Ziua
>aceasta numire,ce cirtita are pe la guvern sau mai bine zis in grupul
>Tariceanu.poate ne spune cum va fi si cu ANI
>

Ma faci sa-mi schimb impresia, ionele... dupa atatia ani de forumat
pe Ziua nu stii legaturile dintre directorul ei si patriciu-seful pnl !??

PS: referitor la "solutia cea mai buna" a lui Tariceanu, io cred ca
"ereau" alte solutii liberale si mai bune.

costy
2006-10-26 00:31:35

Re: Si ce daca ati cistigat pariul ?

La 2006-10-26 00:10:46, folclorist a scris:

> eu cind cistig pariul, dau de baut ! Voi dati
>?
>Si e bine sa trimitem unu care seamana cu Lenin !
>La toate !
>

Asta-i pariu, nea folclor? Cu pariuri d-astea unii au cumparat
actiuni de sute de mii de euro...

PS: Iti merge bine shmecheria daca dai de baut cand castigi
pariuriele... cre ca toti amici tai, cunoscutii, vecinii tai au invatat sa
piarda pariurile in favoarea ta...

costy
2006-10-26 00:38:20

Re: INTELEPTII.................LA SOPON?

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>

Felicitari, dom Vasile, consecvent si la subiect! Sper sa nu apara
maine - din nou - umbra si sa-si bea cafeaua si distractia pe
munca mneata...

Vasco da Gama
2006-10-26 00:40:29

DAca tot e vorba de pariuri, am si eu unul

Daca ajunge VV la minoritati, cat timp va trece pana cand va tranti o declaratie pe tema de genocid al armenilor? Eu nu-i dau mai mult de doua-trei luni.

La 2006-10-26 00:31:35, costy a scris:

>La 2006-10-26 00:10:46, folclorist a scris:
>
>> eu cind cistig pariul, dau de baut ! Voi dati
>>?
>>Si e bine sa trimitem unu care seamana cu Lenin !
>>La toate !
>>
>
>Asta-i pariu, nea folclor? Cu pariuri d-astea unii au cumparat
>actiuni de sute de mii de euro...
>
>PS: Iti merge bine shmecheria daca dai de baut cand castigi
>pariuriele... cre ca toti amici tai, cunoscutii, vecinii tai au
>invatat sa
>piarda pariurile in favoarea ta...
>

Rocky
2006-10-26 01:03:51

Atentie ce scrieti !

Sau mai bine nu mai scrieti daca aveti un ID din Romnia ! Acest forum este MONITORIZAT ! Dupa sistemum celei de a III a Securitati a lui Ceasca (Vnatorii de zvonuri si de opinie publica de coltz, raportataci apoi la locuinte sau prin biserici conspirative) Aici totul e pe fata ! dar cnd unul spune adevaruri ce deranjeaza cenzura lor cenzurata de tovarashul din umbra atunci hopa nu-ti mai apare comentariul ct ar fi el de decent !

Parasiti aceasta corabie securista "Ziua" ! Sobolanii au inceput sa -si arate coltzii !!

Traiasca Militia Populara si a iei Nasha Securitatea !!

Dac vorbitzi din afara bine ca-i doare in ..;stiti voi ce tot va cenzureaza ! In rest vorbe, vorbe , si vozgane (apropo asta a fost printe artizanii angajamentului si programului de guvernare mincinos din 2004 acum isi ia plata sa -si arate ciocul de ciochist de mahala in mahalaua putrida de la Bruxelles !

Europa ? Un putregai de coruptie unde vom intra ca la noi acasa !

In rest : Traiasaca Militia si al ei conducator Vasile Bleaga

Mainile pe volan tovarashul ! Gura ! Ca ti-o rup

gili
2006-10-26 01:22:29

COPII ...

Cu regret trebuie sa va anunt ca o sa lipsesc timp de citeva zile .
Ma duc sa scap de nevasta pentru o luna , o duc la mama-sa la Ghermania ... abia astept sa viu inapoi.
Sa fiti cuminti si sa nu va scoateti ochii , acilea ne contram , da nu ne dam in cap , n'asa?
O sa-mi fie tare dor de voi , sper sa pot sa va contactez din Dusseldorf de la pretenaru Nicholaus sa ne mai distram o tira .
Va pup pe toti fie ca tineti cu nenica Ilici , neica Basescu sau cumatrul Tariceanu ... toti sunteti prietenii mei si tare am sa ma grabesc sa va revad.
Gilica

Nababul
2006-10-26 01:28:41

Bravo mai

Ati zis si voi ceva adevarat.

Alcor
2006-10-26 01:32:49

Am vazut ce pariu ati castigat....

...daca Monica Macovei este cea desemnata de Romania pentru functia de comisar european !!!!

Nababul
2006-10-26 01:43:33

Re: INTELEPTII.................LA SOPON?

mai tu nu stii sa scurtezi gargara lui vasile si trebuie sa-ti intinzi mucii pe toata pagina? ai impodobit toata pagina pentru alea 3 randuri ale tale.

La 2006-10-26 00:38:20, costy a scris:
>Felicitari, dom Vasile, consecvent si la subiect! Sper sa nu apara
>maine - din nou - umbra si sa-si bea cafeaua si distractia pe
>munca mneata...
>
>

mikele durul
2006-10-26 01:55:11

Re: INTELEPTII.................LA SOPON?-O generozitate atat de mare = vinzarea PNL catre PD

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
>
>
>

mikele durul
2006-10-26 01:59:30

Re: INTELEPTII......LA SOPON? " In momentul de fata el doreste sa salveze PNL" subordonandu-l Marinelului ?

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
>
>N-o sa reuseasca, e prea limitat intelectual !

mikele durul
2006-10-26 02:06:50

Re: INTELEPTII...........LA SOPON? - "Guvernul este slab " , dar ne-a dus in UE !

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
>
>
>Logica de Vasile !

mikele durul
2006-10-26 02:10:49

Re: INTELEPTII.................LA SOPON? - " Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru "...

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
>al lui Iliescu ! Aici imi dai dreptate , cum spune Proverbul : Aschia nu sare departe de trunchi ! Liberal Stolojan asta 100 % !
>
>

mikele durul
2006-10-26 02:14:50

Re: INTELEPTII.................LA SOPON? - " ferice de .........

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
> epoca in care avem acest politician intelept dar singur si neinteles."
Tradator de nenteles cred ca vrei sa spui !

mikele durul
2006-10-26 02:19:23

Re: INTELEPTII.................LA SOPON? - " vorbesc de o conducere ilegitima "

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON?
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
>Cred ca nu cunosti continutul acestui cuvant ! A fost ales de congres la care a participat si Stolojan zis si STAFIA !
>
>

hasu
2006-10-26 02:29:23

ha, ha, ha- asta da pariu

Exact asa a fost si cu actiunile Rompetrol!

mikele durul
2006-10-26 02:30:27

Re: INTELEPTII.................LA SOPON? - " Am subliniat ........

La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:

>INTELEPTII....LA SOPON? - Am subliniat ........
>
>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>intelege asemenea gesturi.
>
>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>
>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>
>
>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>postdecembrista.
>
>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>partid,asa cum este PNL.
>
>Va rasuna glasul lui in desert.
>
>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>
>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>neinteles.
>
>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>spuna:.
>
>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>
>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>ROMANA a Romaniei.
>
>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>
>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>
>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>de Basescu.
>
>Nici o analiza serioasa.
>
>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>
>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>
>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>
>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>nu face apel la ideologia fascista.
>
>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>pasul.
>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>lipsei simtului realitatii.
>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>politica.
>
>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>
>Oare pe cine vor da vina?
>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>tarii.
>
ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
> liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
> sarace " - mostenire pe reteaua : PCR - FSN - PDSR -PD ! Mai mult decat corect !

mikele durul
2006-10-26 02:35:12

Re: INTELEPTII.................LA SOPON?

La 2006-10-26 00:38:20, costy a scris:

>La 2006-10-25 23:08:14, Davidescu vasile a scris:
>
>>INTELEPTII....LA SOPON?
>>
>>Inca nu s-a terminat discutia privind miraculoasa cedare a lui
>>Stolojan,care a oferit candidatura sa la presedentie Dlui.Basescu.
>>O generozitate atat de mare rar se mai intalneste azi in Romania si cu
>>greu poate fi conceputa,in timp ce detractorii,din pacate,nici nu pot
>>intelege asemenea gesturi.
>>
>>Stolojan parca ar veni de pe alta planeta,pentru politicianul roman
>>mediocru asemenea lucru nu poate exista.
>>Dar Dl.Stolojan este un intelept si asta este cel mai modest omagiu
>>care i se poate aduce pentru gestul de a ceda,in momentul cand si-a
>>dat seama ca procentajul sau in alegeri nu mai poate creste.
>>
>>Sa cedezi candidatura la presedentie cand vezi ca cineva are mai multe
>>sanse,sa incerci a promova un tanar la presedentia PNL si ca premier
>>(este vorba de dl.Tariceanu) sunt lucruri pe care un politician roman
>>nu este in stare nici sa gandeasca si cu atata mai putin sa inteleaga.
>>
>>
>>Sa nu uitam ca tot Stolojan a fost chemat in calitate de prim-ministru
>>tehnocrat in unul dintre cele mai grele momente din epoca
>>postdecembrista.
>>
>>Acuma,ca orice intelept care striga "nebunilor incotro va
>>duceti" din nou se ofera sa salveze PNL apucat pe calea grupului
>>de interese,denuntand grupul de oligarhi,care injosesc un nobil
>>partid,asa cum este PNL.
>>
>>Va rasuna glasul lui in desert.
>>
>>Nu este el generalul roman care s-a intors la coarnele plugului si pe
>>care l-a lasat doar la rugamintea senatului de a apara patria,iar
>>dupa ce a invins ,s-a reintors la coarnele plugului.
>>In momentul de fata el doreste sa salveze PNL,sa-l scoata de sub
>>influenta grupurilor oligarhice,sa faca din nou din PNL un partid
>>competitiv electoral si in ultima instanta sa salveze gandirea
>>liberala si dreapta romaneasca pentru prosperitatea tarii.
>>
>>Ferice de epoca in care avem acest politician intelept dar singur si
>>neinteles.
>>
>>Fostul ambasador al Marii Britanii care ne era prieten si nu se
>>implica in politica interna a Romaniei,a simtit totusi nevoia sa
>>spuna:.
>>
>>- Cabinetul Tariceanu cu o echipa divizata de fotbal, care ar putea
>>sa-si dea autogol in momentele decisive, daca nu va face un efort
>>colectiv pentru finalizarea integrarii-.
>>
>>Intr-un alt articol cineva folosea concepte din -Psihologia animala-in
>>care vorbea de masculul alfa si masculul beta
>>Tot acolo se vorbeste de –PUTEREA LIBERALA- un fel de PAX
>>ROMANA a Romaniei.
>>
>>Am asistat la nemultumiri si incriminari la care nimeni nu s-ar fi
>>asteptat la Conferinta PNL pe Bucuresti din care a fost exclus chiar
>>omul care a adus PNL la putere-dl.Stolojan.
>>
>>Guvernul este slab si cel slab este asaltat:sindicate,cereri de mariri
>>de salarii,legi de favorizare a nationalitatilor
>>conlocuitoare,verdicte nefavorabie la Curtea Europeana,reforme
>>avortate sau blocate,absenteism ostentativ in parlament tocmai a
>>deputatilor puterii ,si pentru a pune capac,pretentia PC de a initia
>>o motiune de cenzura impotriva unui guvern din care face parte etc.
>>
>>Simplismul lui Hasoti,Norica Nicolae,Antonescu sau Orban este
>>desarmant-dusmanul de clasa-Basescu si in subsidiar PD care asculta
>>de Basescu.
>>
>>Nici o analiza serioasa.
>>
>>In zadar dl.Stoica,Dna Musca,Dl.Stolojan insasi si multi altii vorbesc
>>de o conducere ilegitima,de ingamfarea puterii,grupul conductei de
>>petrol,merge ca orbul in fata prapastiei.
>>
>>Am subliniat,dupa puterea mea de cetatean ca in PNL puterea de decizie
>>este luata de un grup liberal primitiv,infatuat pe care l-am numit
>>CINTEZISM dupa numele ideologului sau si mai ales dupa probarea
>>practica ,in sanatate a dezastrului conceptiei cinteziste.
>>
>>Am subliniat ca acest tip de liberalism primitiv,de tipul sec.19 ,cand
>>liberalismul era in ascensiune,nu corespunde realitatilor unei tari
>>sarace fara o clasa mijlocie substantiala.
>>
>>Cinteza a ideologizat superioritatea liberala in contrast cu,ceea ce
>>Lenin numea PAPUSHNIKII,adica niste tovarasi vremelnici de drum-este
>>vorba de PD- si de masa de supusi care sunt de la natura pusi sa
>>suporte toate greutatile,ba daca s-ar putea sa-i si admire pe
>>liberali.Am numit aceasta tendinta darwinism social liberal pentru a
>>nu face apel la ideologia fascista.
>>
>>Nu am vrut sa am dreptate,am iubit partidele istorice,nu sunt membru
>>unui partid acum dar dezastrul spre care duce tara grupul oligarhic
>>din petrol nu poate sa ma lase indiferent.
>>Situatia absurda a dlui.Atanasiu,cotat in NATO si UE ca cel mai slab
>>ministru al apararii din ultimii 16 ani,ne arata ca gratie oligarhiei
>>si legilor ei dictatoriale,in actualul PNL nu mai exista o
>>reglare,prin feed-back,motiv pentru care dezasterele apar la tot
>>pasul.
>>Si electoratul taxeaza aceasta politica a infatuarii,arogantei si a
>>lipsei simtului realitatii.
>>Iata dece gruparile anti-tariceanu se multiplica in maniera tumultoasa
>>in toata tara.In zadar inteleptul Stolojan striga ca reforma trebuie
>>sa se faca in interiorul PNL,oligarhii imping spre divizarea PNL ca
>>si cum nu ar vedea ca isi semneaza propria excludere din viata
>>politica.
>>
>>Chiar pana unde pot merge acesti oameni care nu cunosc cuvantul
>>demisie de onoare ci cu agresivitatea primitiva a lui Orban
>>ataca….si nu vad ca soarta PNL se pecetlueste zi de zi.
>>
>>Oare pe cine vor da vina?
>>Principiul mediocritatilor din PNL-INTELEPTII
>>….…LA SOPON- nu poate duce decat la esecul unei
>>respectabile ideologii,care a avut todeauna ca scop prosperitatea
>>tarii.
>>
>
>Felicitari, dom Vasile, consecvent si la subiect! Sper sa nu apara
>maine - din nou - umbra si sa-si bea cafeaua si distractia pe
>munca mneata...
>
>Felicitari costy ! Nici nu ma asteptam la mai mult de la tine ! Spune-mi cu cine te insotesti ca sa sa-ti spun cine esti ! Inteligent Proverb !

mikele durul
2006-10-26 02:39:22

Re: Rushinika, domnule Tariceanu! - Sigur nu este !

La 2006-10-26 00:08:38, Sobru a scris:

>Ma intreb daca unu care emite asemenea tampenii e sanatos la cap.
>Basescu e cel care nu numai ca nu a eliminat "cumetriile"
>PSD-iste, ci le reinnoada. Ce cumetrii visezi la Tariceanu? Daca te
>referi la Olteanu, e adevarat, dar nu cred ca bucataria interna a PNL
>te interesa.
>Circul si ticalosia sint la Basescu, iar p-asta nu mai e nevoie sa-l
>spele nimeni ca nu-l mai baga Europa in seama.
>

Nababul
2006-10-26 02:41:39

Re: Atentie ce scrieti ! Nu-ti bate capul ca stia oricum nu publica lucrurile mai serioase. Doar Mercedesa si Stralucire

Vive la revolution! gra94-3-82-224-94-110.fbx.proxad.net
FRANCE. Na si daca monitorizeaza atunci ce-i? Dau si ei de Mossad, CIA, FSB, BND, MAD, Bureau2, MI6 si alti colegi si colege. Si pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume li s-a spus... Shalom ;-)

La 2006-10-26 01:03:51, Rocky a scris:
>Sau mai bine nu mai scrieti daca aveti un ID din Romnia

mikele durul
2006-10-26 02:42:39

Re: Rushinika, domnule Tariceanu! - Tovarasul Matei nu esti la sedinta PCR ! Tot nu te-ai trezit dupa 17 ani ?

La 2006-10-26 00:08:41, tovmatei a scris:

>
>Ai dreptate, chiar acum 2-3 ani daca nu ma insel , intr-o emisiune
>televizata Vosganian recunostea ca bunica lui nici nu stia
>romaneste.
>Despre abilitatile politice sunt perfecte. Este in stare sa nu spuna
>nimic vorbind ore in sir. Nu este bataios , este moale , impaciuitor
>in sensul ca are grije sa se puna bine cu toata lumea (chestie
>incompatibila cu cea de comisar) . Presedinte al UFD se pare ca
>ajunsese la relatii de sponsorizare a partidului de catre Sorin
>Ovidiu Vintul.
>O alegere inadecvata pentru natia romana . Parerea mea este ca il va
>aburi pe Barosso , mai ales daca se tine de sortulet cind vorbeste.
>
>La 2006-10-25 23:18:33, Sorinos a scris:
>
>>"Felicitari" domnului Tariceanu! Dupa ce ne-a prostit in
>>fata in campania electorala ca va elimina cumetriile PSD-iste, acum
>>le-a inlocuit cu mult succes cu cele liberale! Spun "cu mult
>>succes", deoarece nu va mai ride doar presa romaneasca de
>>calitatea indoielnica a cumetrilor nostri, ci toata Europa! Spun
>>asta, deoarece dl. Vosganian este un vajnic policitian roman (chiar
>>daca este un "pic" armean get-beget), care a facut o
>>fulminanta cariera post-decembrista bazata doar pe datul cu gura.
>>Poate ma insel eu, asa ca astept forumistii fideli ai
>>"Ziua" sa ma corecteze-sper sincer ca dl. posibil
>>"viitor comisar european" sa fie bun si la altceva decat
>>mestecat vorbe, nu de alta dar ar fi rusinos ca incompetenta
>>politicianista romaneasca sa ajunga chiar la conducerea Uniunii
>>Europene! Fratilor, nu ne mai spala obrazul nici toata apa
>>Atlanticului!
>>
>
>

ingineru
2006-10-26 02:42:41

Re: COPII ... drum bun si distractie placuta, gilica !

Sa ne spui si noua cum mai tzuica prin nemtzia...

La 2006-10-26 01:22:29, gili a scris:

> Cu regret trebuie sa va anunt ca o sa lipsesc timp de
>citeva zile .
> Ma duc sa scap de nevasta pentru o luna , o duc la
>mama-sa la Ghermania ... abia astept sa viu inapoi.
> Sa fiti cuminti si sa nu va scoateti ochii , acilea ne
>contram , da nu ne dam in cap , n'asa?
> O sa-mi fie tare dor de voi , sper sa pot sa va
>contactez din Dusseldorf de la pretenaru Nicholaus sa ne mai distram
>o tira .
> Va pup pe toti fie ca tineti cu nenica Ilici , neica
>Basescu sau cumatrul Tariceanu ... toti sunteti prietenii mei si tare
>am sa ma grabesc sa va revad.
> Gilica
>

mikele durul
2006-10-26 02:52:15

Re: indifernet de troc - Esti membru PNL in travesti ? Prea le stii pe toate !

La 2006-10-26 00:24:44, costy a scris:

>La 2006-10-25 23:27:04, cosor ion a scris:
>
>>Tariceanu a ales solutia cea mai buna.ma intreb cum a anticipat Ziua
>>aceasta numire,ce cirtita are pe la guvern sau mai bine zis in grupul
>>Tariceanu.poate ne spune cum va fi si cu ANI
>>
>
>Ma faci sa-mi schimb impresia, ionele... dupa atatia ani de forumat
>pe Ziua nu stii legaturile dintre directorul ei si patriciu-seful pnl
>!??
>
>PS: referitor la "solutia cea mai buna" a lui Tariceanu, io
>cred ca
>"ereau" alte solutii liberale si mai bune.
>
>

mikele durul
2006-10-26 02:54:13

Re: Si ce daca ati cistigat pariul ? - E ! Uite asa ! Ai ceva contra ?

La 2006-10-26 00:10:46, folclorist a scris:

> eu cind cistig pariul, dau de baut ! Voi dati
>?
>Si e bine sa trimitem unu care seamana cu Lenin !
>La toate !
>

mikele durul
2006-10-26 02:58:58

Re: Bravo mai , iunie , iulie , august .... Ajunge ?

La 2006-10-26 01:28:41, Nababul a scris:

>Ati zis si voi ceva adevarat.
>

mikele durul
2006-10-26 03:01:56

Re: DAca tot e vorba de pariuri, am si eu unul - Foarte profund gandit !

La 2006-10-26 00:40:29, Vasco da Gama a scris:

>Daca ajunge VV la minoritati, cat timp va trece pana cand va tranti o
>declaratie pe tema de genocid al armenilor? Eu nu-i dau mai mult de
>doua-trei luni.
>
>La 2006-10-26 00:31:35, costy a scris:
>
>>La 2006-10-26 00:10:46, folclorist a scris:
>>
>>> eu cind cistig pariul, dau de baut ! Voi dati
>>>?
>>>Si e bine sa trimitem unu care seamana cu Lenin !
>>>La toate !
>>>
>>
>>Asta-i pariu, nea folclor? Cu pariuri d-astea unii au cumparat
>>actiuni de sute de mii de euro...
>>
>>PS: Iti merge bine shmecheria daca dai de baut cand castigi
>>pariuriele... cre ca toti amici tai, cunoscutii, vecinii tai au
>>invatat sa
>>piarda pariurile in favoarea ta...
>>
>
>Esti mare , ce mai !

mikele durul
2006-10-26 03:14:36

Re: Am vazut ce pariu ati castigat....- Foarte subtil !

La 2006-10-26 01:32:49, Alcor a scris:

>...daca Monica Macovei este cea desemnata de Romania pentru functia de
>comisar european !!!!
>

Ratacitul
2006-10-26 03:54:49

Re: ha, ha, ha- asta da pariu

Nu chiar identic. Atunci stiau doar prietenii. Acum au dat la toata lumea.

La 2006-10-26 02:29:23, hasu a scris:

> Exact asa a fost si cu actiunile Rompetrol!
>

Arogantu'
2006-10-26 05:29:26

"Intelepciunea" si "clarviziunea" lui Stolojan l-au promovat pe Tariceanu !

Dar calculele - care aratau un personaj "maleabil" ce poate fi manevrat cu usurinta - au fost fundamental eronate:!
Acum - "inteleptul" si "clarvazatorul" n-au decit sa "plinga risul de-asta vara" ! Unul pe umerii celuilalt ...

PS Cit despre restul elucubratiilor - am incetat demult sa le iau in serios.

Raquel
2006-10-26 05:56:05

Felicitari, "Ziua" !

Chiar daca multi va acuza de ipocrizie, eu cred ca pariul pe care l-ati facut a fost corect, avand in vedere ca preaiubitul putea oricand sa schimbe aceasta nominalizare, DACA AR FI PUTUT ! Ceea ce nu inseamna ca nu a incercat cu toate sforariile posibile sa faca asta. Sigur ar fi pus-o pe Anca Boagiu in acest post care i s-ar fi potrvit la fel de mult ca aceea de prim-ministru, adica inca o marioneta vorbitoare pentru adevaratul papusar. Din fericire, preaiubitul a vazut ca nu poate face chiar tot ce vor muschii lui !

george nemteanu
2006-10-26 06:00:58

Redactia ZIUA se lauda singura

Intradevar ,fata de alte surate, ZIUA a dat pronosticul castigator. Sa fie vorba doar de fler gazetaresc sau informatiile...Indiferent ce anume, ZIUA are fason de ziar occidental.

Raquel
2006-10-26 06:04:44

Re: Frunzaverde de armata, iara am facut-o lata!

Acest personaj este unul dintre cei mai nocivi politicieni, un mason uns cu toate alifiile care actioneaza la limita legalitatii si nu numai, fiind recunoscut ca un baron local si senior absolut la Caras Severin, omul in fata caruia se inchina toti.
A strans din greu bani negri pentru PD, asa ca i se recunosc "meritele" si i se arunca acest ciolan macar pentru 6 luni pana la alegerile anticipate, timp suficient insa sa stranga bani fara numar.

george nemteanu
2006-10-26 06:24:36

Re: COPII ...

La 2006-10-26 01:22:29, gili a scris:

> Cu regret trebuie sa va anunt ca o sa lipsesc timp de
>citeva zile .
> Ma duc sa scap de nevasta pentru o luna , o duc la
>mama-sa la Ghermania ... abia astept sa viu inapoi.
> Sa fiti cuminti si sa nu va scoateti ochii , acilea ne
>contram , da nu ne dam in cap , n'asa?
> O sa-mi fie tare dor de voi , sper sa pot sa va
>contactez din Dusseldorf de la pretenaru Nicholaus sa ne mai distram
>o tira .
> Va pup pe toti fie ca tineti cu nenica Ilici , neica
>Basescu sau cumatrul Tariceanu ... toti sunteti prietenii mei si tare
>am sa ma grabesc sa va revad.
> Gilica
>
> Sa ai parte de un voiaj pe masura si sa ne spui la intoarcere cum se vede Romania de acolo.De catre nemti,bineinteles.

doru321
2006-10-26 07:34:18

Re: INTELEPTII.................LA SOPON?

Mikele draga, ce-ai patiti? Ai dat 9 raspunsuri la acelasi comentariu, in care n-ai scris de fapt nimic, puteai sa-ti expui "ideea" simplu, intr-un rind si ne scuteai sa cautam prin spam-urile tale. La mai multe.
Pentru Arogantu: NDC

ionion
2006-10-26 08:33:14

Ce greseala catastrofala a facut Romania ...ca nu l-a numit

pe Ion Iliescu ! In loc sa se suie in avionul de Bruxelles s-ar fi suit pentru Seremietevo ...zicand "am greshit si eu si am facut si eu o criza...ca toti romanii ...!"

Socrate
2006-10-26 08:38:29

Dedesubtul economic.

Stimati forumisti, abordati doar latura " spirituala " - politichia, orgolii, cedari, si neglijati mobilul material.
Cautati in arhiva Ziua. Acum cateva zile se discuta despre jaful din inzestrarea armatei de pana acum si ca mai sunt de cheltuit 10 miliarde de Eur pentru a aduce armata la standardele NATO.
Aceasta este explicatia tuturor necazurilor lui Atanasiu, incepind cu suspendare nesuspendata dupa NUP. Parfumul miliardelor, cu comisioane pe masura.
Basescu a spus printre randuri " Asta-i pohta ce pohtesc pentru PD-ul meu".
De ce a cedat Tariceanu, este inca un mister.

Tzepelica
2006-10-26 09:01:01

Ambele numiri, facute in pur stil ...btina, adica pe baza de "impresie buna"

Daca as paria ca nimeni nu a analizat, comparativ, CV-urile candidatilor cu fisa postului comisarului european, as castiga si eu pariul.
Ar fi interesanta o astfel de analiza, facuta de presa.
Se incumeta cineva de la Ziua?
Era bine daca domnul Vosganian si-ar fi lamurit relatia cu SOV, inainte de a pleca la Bruxelles.

PS (pt. Ratacitul, la o postare de ieri)
Intotdeauna m-am simtit coplesit de "argumentele" tale de felul "vorbesti in sticla", "bai coacaza, ai tusit cu fluieru`n gura", "ai descoperit coada la pruna", "ia-ti si tu o palarie de soare, se simte lipsa ei" samd, soliditatea lor emanand un caracteritic iz cazon.
Lasa-ma sa ghicesc : scoala de la Baneasa ?gheorghe vlasceanu
2006-10-26 09:03:57

Logica e la mijloc, fratilor

Tara e in deriva. Firmele sufera de bani si habar nu aveti ce inginerii financiare fac firmele pentru a mai putea exista. Iar cind statul vrea sa faca PIB e de factura liberala e drept ca nu mai vrea prosperitatea tari. In conditile acestui capitalism haotic, da haotic, IMM-urile trebuie ajutate. Simplu, pentru ca ele au preluat greul economic, ele construiesc si produc ceva. Restul, oligarhii baga bani in consum si nu in investitii. Marea avere verde a tarii, padurea, e furata si regia asta nationala a padurilor nu face un ban din asta. Nea, Basescule, trimite garda, curtea de conturi, parchetul, ceva acolo sa se vada cine ia lemnul tari din padure ! Senatori, deputati, alesi locali, etc in cirdasie cu Ocoalele, pentru ei si familiile lor iau cu japca si exploatarile fiorestiere nu fac un ban.
Liberalii de azi nu sunt liberali. Clar. Cota unica i-a imbogatit peste noapte pe bogati dar nu a imbogatit tara. Lumea pleaca din tara. De ce mai, liberalilor, lui PESTE? Pentru ca nu investiti bani in tara, pentru ca va doare in dos de o Romanie spoliata. D-aia. Duceti-va si luati-i de mina si pe PDS-isti si plimbati-va o zi prin farmacii, circiumi si piete si veti vedea ce spun oamenii despre cum traiesc. Sa traiti bine, e pentru romani minciuna secolului.
Solutia? Alegeri, ma, baieti si veti avea o mare surpriza. Iar BASESCU va pierde la mustata alegerile pentru ca va fi sapat si dinauntru si din afara tot de oameni lui.
Trebuie alta politica.

Dinu D.
2006-10-26 09:28:09

ADEVAR GRAITI !

Ma bucur foarte mult ca si eu am cazut pe solutia pe care a emis-o ziarul Ziua cu cateva zile in urma. Intradevar, era singura varianta valabila dintre toate propunerile care se facusera referitoare la numirea comisarului european. Dl. Vosganian sa fie sanatos si sa reprezinte cu cinste Romania pe plan international, pentru ca oricat de armean este, tot roman ramane.
In ceea ce priveste demisia D-lui Atanasiu, nici ca putea sa fie o solutie mai buna. Bravo D-le Atanasiu ca in sfarsit va-ti dat si Dv. seama ca functia de ministru al apararii este o caciula prea mare pentru Dv., chiar indiferent de motivatia pe care o vehiculati atat Dv. cat si partidul din care faceti parte.
Esta interesanta de propunerea pe care o face P.D.-ul pentru functia de ministru al apararii, vorba aia: am scapat de tuse si am dat peste junghi. Oare s-a uitat "activitatea laborioasa" pe care a desfasurat-o Dl. Frunzaverde ca ministru al apararii? Dar ce sa faci asa este cand faci frumos la cei care iti sunt stapani. Ce n-a facut Dl. Atanasiu, dar ce n-o sa faca Dl. Frunzaverde. Sa te tii Parleo de armata de acum incolo !

S.Stefan
2006-10-26 10:37:34

Lui Bsescu i se cnt-n strun!

Interpretnd legea dup cum vor muchii lui! Aa a fost cu retrimiterea spre completarea aprobatoriului n cazul dosarului FLOTA. Aa a fost n cazul cumprate de pe Mihileanu! Aa a fost n cazul fostului ministru al armatei! i aa s-a dovedit i n cazul numirii comisarului european!
tii care-i diferena ntre Triceanu i Bsescu??? Pi lui Triceanu i-au trebuit 2 zile ca s citeasc STENOGRAMELE PSD pentru a-i putea formula cum s-ar putea utiliza informaiile respective n btlia electoral. n schimb, dup cum a afirmat eful hacherilor Boureanu, lui Bsescu i.a ajuns 20 de minute! De ce? Simplu, Bsescu nu ceitete crile ci este obinuit s se joace cu ele! Iar n cazul celora care trebuie totui cititew, las plcerea consilierilor i tuturor care doresc s se informeze nainte de a lua o decizie. Dumnealui s-a specializat n replici, n dat cu pumnul n mas ori n negocierea "la snge" inclusiv fuga lui Hayssam sau condamnarea la moarte a lui Munaf, cu participarea avocatului mputernicit de Romnia! Dumnealui a fost i se perfecioneaz a fi specialist n dans, ori npetreceri prin crciumi, ca n VREMURILE SALE BUNE DE COMANDANT DE NAV! iAR ACUM distreaz poporul romn cu imagini idilice ine de dragoste pe meleaguri indiene! Deci cnd se va turrna serialul Ea clare, el pe tron?! i securitii ori activitii comuniti peste tot!

simiondan
2006-10-26 10:50:30

<democratii considera ca au facut o afacere buna!>

cred si eu! dar pentru cine?

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mancarea ucigasa (11628 afisari)
 Clanurile Justitiei (III) (5637 afisari)
 Pariul castigat (2237 afisari)
 Iliescu: PSD trebuie condus de un lider carismatic si capabil (1951 afisari)
 George DAMIAN: A treia spalare a doctorului Antohi (1849 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.54459 sec.