Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-05

Comentarii: 2, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Omul cu Picioare foarte Paroase
2006-10-05 03:58:07

Este AL DOILEA AFRONT adus Comunitatii Crestine de "Directorul Centrului de Studii Iudaice" de pe langa Univ. din Iasi..

... Primul este Mostenirea Gojdu - o HOTIE PE FATA - realizata cu concursul si la initiativa Ministrului Ungureanu.. unde valori imobiliare in valoare de 3 miliarde de Euro au fost vandute unei companii din Israel pt. 42 de Milioane (un qvartal de cladiri istorice elegante - care se intinde pe 3 strazi - cca 180 hectare..).

DE CE ? Romania si poporul tarii - i-au acordat CEA MAI MARE INCREDERE.. punand destinele de eventuala re-unificare in mainile lui... In FINAL.. aflam ca "omul de stat - nu era nimic altceva decat UN EXCROC MARUNT, de DREPT COMUN" si ca felul de a gandi - judeca, a continut elemente prioritar religios-discriminatorii impotriva Romaniei ? Hmm.. catranul si fulgii inca nu si-au pierdut utilitatea....

emmachissit
2006-10-05 16:42:23

EXcroc? Si mai si capitalizati! E tare de tot!

L-am remarcat pe A.Pavelescu doar in iesirile sale in legatura cu persoana ministrului Ungureanu si observ ca evolueaza surprinzator de previzibil:pentru el , prezenta d-lui Ungureanu in postul actual din guvern este un afront in stil caragialean, perceput enorm si vazut monstrous.Daca titlul e citat, el ilustreaza perfect atitudinea dezechilibrat-excesiva a parlamentarului acestuia care, ca tot romanul impartial, slujeste anume interese, daca nu-l pandeste pe ministrul in discutie ca sa aiba si el o scuza de activitate parlamentara ,de tip mai degraba reactionar., ca e ata de greu sa ai sugestii, pe cand la reclamatii va fi intotdeauna plin. Sa nu uitam, totusi, ca orice ministru e o rotita intr-un mecanism complex si un eventual tap ispasitor cand ordinele sefilor sunt contradictorii.Chiar daca am dori sa ii gasim pricina minstrului Ungureanu, s-a dovedit pana acum instrumental pana la atribuirea meritelor proprii superiorilor, care e , de fapt, o forma de professionalism.Am doar curiozitatea sa aflu maine care e minciuna si unde se ascunde,poate si cu concursul cui.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00612 sec.