Ziua Logo
  Nr. 3746 de joi, 5 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-10-05

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

danubiana
2006-10-04 22:27:19

Ciofu-Tofan-Gherta

Ciofu i-a scos basma curata pe Tofan si Gherta Constantin pentru santaj si trafic de influenta.Oare cat o fi platit Tofan pentru solutia asta?

jutitiarul idealist
2006-10-04 23:31:48

Cred ca vom afla

Cel putin cit a dat pentru a fi infirmata ordananta DNA prin care era trimis in judecata. Asa o fi? Oare vom afla ?

lyly
2006-10-05 09:31:14

MITA IN ROMANIA .

La noi in tara se stie foarte bine ca in multe domenii de activitate se primeste miita . Suntem pe un drum gresit si nu stiu care va viitorul acestei tarii. Acest obicei prost ,de a da mita ,trebuie sa dispara . DNA -ul se ocupa de faptele de coruptie la nivel mare ,dar de celelalte fapte de coruptie la nivel mai mic spun ca nu sunt de competenta dansiilor . Acestea sunt de competetenta CSM --ului. Eu ,un om simplu as dori sa stiu daca fapte pe care le voi relata mai jos ,carui institutii ii apartin ?Daca martora Budala Luminita (martora infractorului Argeseanu Cosmin) a afirmat in fata martorilor familiei Mihalcea ca ,''' daca ii dadeam lui Argeseanu banii ,nu se ajungea pana aici,ca el a cheltuit 30 milioane in spital si 300 EURO la medic .'' (am proba scrisa si semnata de martori si anexata la dosar ) In urma acelei lovituri pe care a pus-o pe seama lovituri date in aparare de fiul meu Andrei. De ce spun asta ? Deoarece am dovezi, ca nu ar fi acea lovitura vinovata ci altele sunt motivele ,pe care le voi face public la momentul potrivit. Acest infractor a cerut 300 de mil. despagubire si pensie ,salariului minim pe economie. Cat s-a dat mita si cati au lut mita ,ca acest caz sa ia asa amploare? Relatiile infractorului , sustinut si de alte persoane interesate vor ca acest caz sa iasa in favoarea lui ? A fost un simplu caz ,dar l-au complicat oameni cu pozitii inalte si inainte si acum. Spitalizarea nu a platit-o ,si pe aceea ne-a pus-o tot noua in carca ?Toti acesti bani cheltuiti (30 mil) el si martorii lui spun ca i-a dat pe mancare si atentii.,in perioada de 12 zile , Dar in schimb socrul lui mintea in instanta ,ca manca cu lingurita ,iar un martor de al lui ,(infractor ca si Argeseanu )care nu s-a prezentat pana in prezent , spune ca manca cu paiul . Intrebarile mele sunt. ; Cum poti manca 30 mil. cu paiul si cu lingurita? Cine a primit acesti bani si pt .ce ,este vorba de30 mil. lei si 300 euro ? De la aceste ''gainarii" s-a ajuns ca procesul sa i-a o asa amploare si se se implice persoane cu pozii superioare ,din politie ,parchet i, lnstanta. Vedeti romani ,ca de la mita mica ,incet ,se ajunge la mita mare .Ca adevarul sa iasa l-a suprafata si nimeni sa mai incerce sa faca vro ilegalitate trebuie sa se implice institutiile superioare ale statului . Poate a-ti crezut , .....aaaaaaaa e o femeie nebuna si profita de aceste comentarii sa -si scaota fiul din belea . NU NU AM MINTIT NICIODATA ,acesta este adevarul .Ma folosesc de aceste reportaje ,ca s-a arat lumii intregi cum merg lucrurile in tara noastra .. Si un lucru va spun romanii ,nu fac acuze fara probe , cunosc legile si stiu ce inseamna sa faci niste acuzatii fara a avea dovezi . Va multumesc si va roc sa ma ajutati ,cazul meu a devenit unul tare complicat. revin pe parcrs si cu alte comentarii,binenteles daca dl. Sorin Rosca Stanescu imi va acepta incontinuare aceste comentarii. Mihalcea Catalina din Petrosani

ursu livia
2006-10-05 10:43:07

Cele trei parchete iesene,SRL-ri in slujba infractorilor.

Sa incepem cu cei mai mari:

Din vina Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi la CEDO sunt dosare aflate in pronuntarea Inaltei Curti.faptele musamalizate de acest parchet au dus la favorizarea unor infractori deosebit de periculosi care au permis ca faptele lor ilicite sa continuie si dupa sesizarea si acceptarea dosarelor la CEDO.

Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi,la ordin politic a musamalizat pana acum 3(TREI)dosare penale in care incriminati,dupa controlul Camerei de Conturi Iasi si la sesizarea Prefecturii Iasi sunt SC Termo-ServiCe SA Iasi ,UFET Iasi si RAjac Iasi ,ca "beneficiari "colatwerali ai infractionalitatii premEditate de la SC Tarmo-Service SA Iasi cu acordul si coordonarea primariei Iasi.
Cele trei dosare sunt:131108/2003,539/2003 si luna aceasta dosarul penal nr.2000/P/2006.Pentru acest dosar din urma IN CARE PROBELE INCRIMINATOARE SUNT INSASI ACTE EMISE DE INFRACTOR se vor face toate demersurile legale pentru ca si Consiliul Europei sa afle despre pericolul pe care-l reprezinta favorizarea infractorilor la parchetele din Iasi.Deasemeni la CEDO ,VOR PLECA NOI PROBE ALE TICALOSIEI NEPEDEPSITE DE LEGiSTII ROMANI.

Parchetul de pe langa judecatoria Iasi are procurori care nu stiu sa intocmeasca un rechizitoriu cOnf. art.263 CPP,iar nestiinta lor face ca fapte penale comise de minori sa fie musamalizate,instigatorii sa ramana nepedepsiti si astfel se mai educa chiar de catre legisti o viitoare serie de infractori.Imi pare rau ca nu va pot trimite sa vedeti cum arata un "rechizitoriu"intocmit de un procuror iesean.

Arestarea lui Ciofu poate fi un inceput iar toti impostorii si aservitii mafiei generalizate din Iasi sa aiba aceiasi soarta ca si ciofu.Numele lor se cunosc tocmai din actele ilegal intocmite si semnate cu constiinta penala de ei.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ileana CORNEA: Bomba sexuala masculina in tabara lui Bush (3509 afisari)
 Cat ne costa idealul reintregirii? (3103 afisari)
 Gabriel ANDREESCU: Mai bine musulman decat mort (2631 afisari)
 Ungurul pacalit (2602 afisari)
 Secretele unui lutier (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00585 sec.