Ziua Logo
  Nr. 3692 de joi, 3 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-03

Comentarii: 85, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Firica
2006-08-03 00:36:51

Democratia Romaneasca in actiune.

Superba Democratie Romaneasca in actiune !

Si asta in vreme ce Katty, Sobru et Co. resolva problemele internationale !
Ce ar fi daca s-ar ocupa numai mult de cele din Romania: cred ca toata lumea ar avea de castigat !


Firica

Rollo
2006-08-03 01:09:39

Ce naste din cunoi , gunoi se numeste.

UNde oare au " luat fiinta" mafiile locale si sub obladuirea cui?
Nu e greu de ghicit, tatucul nstru Iliescu a vegheat si mosit toate aceste aberatii.Le-a binecuvantat chiar, apoi NASTASE SI GASCA LE-AU DEZVOLTAT SI EFICIENTIZAT.

Domnule Tariceanu lasati povestile despre zane si zmei si faceti ceva treaba in tara nu tot cautati sa va bine plasati cunoscutii si sa va achitati de datorii infata oamenilor care pot genera sau indirect au generat criminalitate.

Domnule Geoana, daca sunteti asa cum spueti faceti-va curatenie in ograda , asta paote v-ar da ceva credibilitate.

Taica Ilici e timpul apusul si al odihei o pensionare n-ar strica si chiar o mea culpa" poate niscaiva scuze ca v-ati batut joc de tara asta.
Tarta din Montreal ati meritat-o din plin si ziceti multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost o grenada, va spuneati cumva in sine ca sunteti nevinovat?

daniella
2006-08-03 01:38:18

Locul uitat de lume...

...la capatul Romaniei, in zona aceea se intampla se pare multe lucruri care incalca drepturile omului.

Am cunoscut un profesor si scriitor, om deosebit, din Radauti, pe numele sau Ion Prelipcean, un om cu o inima buna. Domnia sa a scris cartea ZILE FIERBINTI, carte in care descrie intr-un stil caracteristic, original si atractiv pentru cititor, conditiile premergatoare Revolutiei din decembrie 1989, precum si secvente din desfasurarea Revolutiei decembriste asa cum a fost ea la Radauti.

Din cat am inteles, domnul profesor nu a scris aceasta carte pentru bani - mai ales ca multe exemplare le-am cam dat gratuit, desi cheltuielile sale nu au fost mici pentru aparitia acestei carti.

Din pacate insa, unul din cei care au fost in politie la Revolutie si care se pare ca si actualmente functioneaza tot in politie, un om care la revolutie ar fi facut lucruri nu prea bune si nu prea demne de lauda, deci acest ofiter de politie, sau subofiter, l-a dat in judecata pe dl.profesor si ii cere despagubire o suma uriasa...ii cere despagubire ca l-a dat in vileag, ca i-a "patat" camasa deja "murdara". Nu stiu ce s-a mai intamplat cu dl.profesor Prelipcean, incerc sa spun insa ca in astfel de locuri indepartate orice este posibil, din pacate...dupa cum sunt posibile unele lucruri si in Bucuresti....Bucureshtiul este o "oaza a tuturor posibilitatilor"...din pacate. Si cei din provincie, bietii de ei, spera sa afle aici dreptatea mult cautata. "Pomul laudat..."

Puteti citi partial cartea ZILE FIERBINTI la:

http://epochtimes-romania.com/article.php?article_id=3559
http://epochtimes-romania.com/article.php?article_id=3568
http://epochtimes-romania.com/article.php?article_id=3677
http://epochtimes-romania.com/article.php?article_id=3996

Michael Theil - Lazarescu
2006-08-03 01:47:03

Faptele descrise

sunt pentru cine a crezut in statul de drept

sty
2006-08-03 02:16:57

Re: Faptele descrise

La 2006-08-03 01:47:03, Michael Theil - Lazarescu a scris:

> sunt pentru cine a crezut in statul de drept
>
Cu cat mai greu de crezut cu atat mai usor de acoperit...

sarkizian
2006-08-03 05:35:42

Re: Democratia Romaneasca in actiune.// esti Firica marinaru`, prietenu` lu Nita ?

cicibebe
2006-08-03 06:57:13

Nashu
2006-08-03 07:29:49

mare stire mare

Cu ce tineti voi prima pagina...
Pai orice prescolar stie chestiile astea, puteti scrie volume intregi cu faptele glorioase ale barosanilor locali.
Intrebarea e: CE URMEAZA?
Raspuns: nimic.
Cainii latra, caravana trece.

Giculica zbanghiul-turbat
2006-08-03 07:29:57

ASTA AM SIMTIT-O SI EU PE PROPIAMI PIELE, am fost furat la schimb valutar de 22 milioane lei, judecatoarea m-a obligat

sa le platesc hotilor 22 mil. lei cheltuieli de judecata pentru ca avocata lor a vorbit doar 1 minut o singura data!

Am facut recurs cerind reducerea cheltuielilor de judecata de la 22 mil. la 2 mil. am fost refuzat de judecatoare si acum hotii o sa-mi ceara inca 22 mil. pentru cheluieli de jud. la recurs!

Concluzia am fost furat de trei ori cu ajutorul politistilor, procurorilor si judecatorilor coruopti!!!!!!IN ROMANIA NU EXISTA DREPTATE SI JUSTITIE!!!!!!

AR FI FOARTE BINE BINE SA LASI SA TPREACA INFORMATIA ASTA CENZORULE CA SA NU MAI SCHIMBE OAMENII LA AGENTIILE DE SCHIMB VALUTAR, SA SCHIMBE LA BANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ursu livia
2006-08-03 08:45:51

CREDIBILITATEA

Caracatita mafiei pesedisto-comuniste ,arma principala impotriva democratiei si statului de drept.
Si totusi.....acesti servitori ai mafiei comuniste antilege sunt la randul lor judecati,nonstop,de cei care vad ,stiu si inteleg tot ceea ce se intampla in politiile din tara,injudecatorii si in parchete.

ursu livia
2006-08-03 08:56:16

CREDIBILITATEA - continuare

Caracatita mafiei pesedisto-comuniste ,arma principala impotriva democratiei si statului de drept.
Si totusi.....acesti servitori ai mafiei comuniste antilege sunt la randul lor judecati,nonstop,de cei care vad ,stiu si inteleg tot ceea ce se intampla in politiile din tara,injudecatorii si in parchete.

Va dau un exemplu.
In Iasi , pe strd.Clopotari isi salasul unul din locotenentii Cordonenilor.acest individ este cunoscut in cartier ca proxinet,camatar si distribuitor de droguri,fiul lui este cercetat de ani buni de Serviciul ntidrog al IPJ Iasi.Isi vad linistiti de treaba,indivizii se lauda ca ei sunt stapanii sectiei a V-cea de politie.Laudele sunt reale pentru ca oamenii ii vad si ii stiou pe militienii care-i protejeaza.Sunt abjecti,periculosi si f.f.f.urati si dispretuiti de oameni.Si-au format in jurul lor o gasca de cartier din minori si adolescenti pe care-i folosesc la furt de masini si la terorizat si intimidat pe toti acei care nu sunt de acord cu faptele lor penale.
Consecinta , credibilitatea acestor "politisti "a atins cota ZERO , ei nu mai sunt acceptati de comunitate,nu mai pot rezolva absolut nici un caz.
Sunt atat de dosperati incat au ajuns sa recunoasca in acte oficiale ca nu au puterea sa aplioce legea nici in cazuri marunte contraventionale.Cu alte cuvinte si-au pierdut motivatia locului de munca.
Ce mai poate face un militian daca-i dat afara (pensionat)din militie?
Musamalizarea dosarelor de catre parchet si si amanarea actului de justitie pe timp f.f.f. indelungat,nu face sa dispara fapta penala,dimpotriva ea creste in greutate ,astfel incat la un moment dat insusi invinuitii penali ajung sa fie proprii lor acuzatori(cazurile nastase adrian ,patriciu dinu ....)

chirculescu
2006-08-03 09:36:11

Mafiile locale

Oare chiar nimeni nu poate lua nicim o masura ca sa eradicheze definitiv astfel de abuzuri strigatoare la cer?
Cred ca pedeprirea drastica si mediatizarea acestor pedepse ar pune o frina in astfel de acte samavolnice dar e posibil oare asta in Romania?

Raquel
2006-08-03 09:55:05

Re: CREDIBILITATEA - continuare - vol.2,3,4...portocalii, dar pe care

orbii si orbitii de pasiuni demne de o cauza mai buna nu vor sa le vada !Cand iti voi citi macar o critica mica-mica despre actuala putere si, mai ales, cand te vei elibera de obsesia asta de a crtitica doar "greaua mostenire"?
Daca vom mai trai cateva decenii si acest forum va mai exista, parca vad acelasi gen de postari ale tale si ale lui Ion - macar el are haz si vede si barna din ochiul actualei puteri.

diana-andreea
2006-08-03 09:56:51

Tzepelica
2006-08-03 09:59:52

Pesches, ciubuc, Hrebenciuc...

Romania iese greu din feudalism, dupa 16 ani de dezmat mafiot, patronat de "esalonul doi PCR", care a inhatat puterea ca sa-si poata face de cap.
Caracatita, organizata piramidal ca sa pompeze bani din toata tara spre "centru", se bazeaza tocmai pe implicarea/colaborarea celor platiti ca sa apere legea (politisti, judecatori, primari, prefecti etc.).
Jaful a fost programat si patronat de sus, din structurile centrale, care-si protejeaza cotizantii de pe plan local.
Mafiotii nu si-au ales mijloacele, orice procedeu care aduce bani la centru e bun, asa ca armonia justitie/politie-interlopi este deplina.
Asa s-au adunat banii pt. viloaie, hoteluri, gipane, colectii de arta etc.
E greu de destramat un mecanism bine pus la punct, care functioneaza perfect si care aduce carute de bani sefilor din politica.
Mai avem, deci, de ateptat.

CHIORU
2006-08-03 10:01:12

pana in anul 1989 la facultatea de drept

pana in anul 1989 la facultatea de drept (care fabrica avocati - procurori - juristi) , nu se intra decat daca aveai la dosar o recomandare de la pcr sau utc...
deci...cine a intrat la drept...pana in anul 1989...
pt ca dupa 1989...s a facut justitie...dupa cum toata lumea stie si vede...ca altfel...cum ar fi posibila aderarea la ue ... ?
si la nato ?...

Neagu Rodica
2006-08-03 10:05:14

Solutia: PUSCARIE PENTRU MAGISTRATI.

Pana cand oameni ca Mircea Criste, Tanase Joita, Botos, Amarie, Lupascu si Viorica Costiniu nu vor raspunde penal pentru favorizarea colegilor-infractori, in Romania nu va fi Justitie. Acestia sunt principalii vinovati pentru amploarea fenomenului infractional din randul magistratilor si, implicit, pentru coruptia generalizata din tara. Asociatia Victimelor Magistratilor din Romania, tel.021-3368837.

diana-andreea
2006-08-03 10:09:41

ionion
2006-08-03 10:23:35

Ce mafii locale dom'le , ce mafii locale ! Vedeti-va de treaba dom'le !

tota lumea este supermultumita si lucreaza si plateste
impozitele si gata - ce mafie ? Care mafie ? Ce probe aveti ?
Niciuna !

GGane
2006-08-03 10:29:42

Rusine domnule presedinte Traian Basescu

Dece nu luati masuri drastice impotriva acestor stari din Romania daca stiti si sunteti informat. Daca toate acestea sunt date in vileag de madii dece nu se actioneaza, dece nu actioneaza autoritatile centrale ? Oare si atunci acest oare este justificat, nu cumva sunt si ele implicate ?

doru321
2006-08-03 10:29:51

Re: Solutia: PUSCARIE PENTRU MAGISTRATI.

ionion
2006-08-03 10:30:57

pt Giculica zbanghiul-turbat

mai omule, daca tot vrei sa stim si noi , explica mai pe indelete,
nu trebuie sa dai nume, insa fii mai concret si explica ce
problema ai avut cu punctul valutar !
Multumesc !

Raquel
2006-08-03 10:33:34

si...si...aud ?! cine este mafia actuala, fosta PSD, actuala ...?! fii obiectiv pana la capat

si nu uita ca actuala putere a preluat cu mult succes sistemul ticalosit pentru a-l actualiza si face stil de viata cotidian si chiar l-a imbogatit si diversificat - citeste spre documentare si art."Tigareta portocalie" din Ev.Zilei(chiar daca exagereaza dand vina in special pe PNL).

Tzepelica
2006-08-03 10:36:32

Re: Diana

Raquel
2006-08-03 10:36:36

pai se-mpretenira cei doi, el si sistemul ticalosit !

Tzepelica
2006-08-03 10:45:14

Re: Ia arunca o privire in Parlament, sa vezi ce se mai opun mafiotii la desecretizarea dosarelor

Raquel
2006-08-03 10:54:38

tu cine crezi ca va invinge in lupta asta ? eu pariez pe sistemul ticalosit !

cel care transcede ca un fir rosu prin toate guvernele si toate partidele
iar lupta asta impotriva lui este cea mai mare inscenare de la incendierea bundestagului....

diana-andreea
2006-08-03 11:03:30

Gargantua
2006-08-03 11:18:47

Tara lui Cremene

Cel mai important rezultat al rasturnarii lui Ceausescu: aparitia mai multor Ceausesti, mari si mici, despoti locali sau nationali. Integrarea europeana, dar mai ales mult-asteptata emergenta a unei noi elite de tip european ar putea salva Romania de acest jaf fara sfarsit, inceput o data cu alungarea Regelui...

Mihai M
2006-08-03 11:18:52

Pariu contra sistemului ticalosit

Raquel,
este o practica proasta de a paria pentru ceea ce iti doresti.
Eu iti propun sa pariezi ca sistemul ticalosit o sa piarda.
Daca se va intampla asa ceva, macar te alegi cu ceva firfirici din marele
pariu anuntat de dumneata;
Daca nu se va intampla, atunci iti va ramane satisfactia stagnarii.

Tzepelica
2006-08-03 11:20:21

Re: Firul ala e chiar ...rosu, Rasel

Bumerang
2006-08-03 11:23:38

Re: pai se-mpretenira cei doi, el si sistemul ticalosit !

Ce bine ca fura si altii Raquel, n-asa? Nu mai sunteti singurii. Uf, ca-ti scaldat-o!

Asemenea articole i-mi readuc in memorie starea mea sufleteasca din ultimi ani petrecuti in Romania! Groaznic.

Da vine schenila UE peste voi, n-aveti grija. Si nu atat cu legile, cat cu capitalu'. Lucru de care secureii se feresc, ca dracu de tamaie. Ca daca vine capitalu', ala nu se joaca cu un primar sau politai corupt. Ci il face asfalt.
Atunci se darama majoritatea iperiilor de carton romanesti. Mai furati cat puteti acum fratilor ca vine dusmanu' de clasa si va pune cu botu' pe labe.
La 2006-08-03 10:36:36, Raquel a scris:

> La 2006-08-03 10:29:42, GGane a scris:
>
> > Dece nu luati masuri drastice impotriva acestor stari din Romania daca
> > stiti si sunteti informat. Daca toate acestea sunt date in vileag de
> > madii dece nu se actioneaza, dece nu actioneaza autoritatile centrale
> > ? Oare si atunci acest oare este justificat, nu cumva sunt si ele
> > implicate ?
> >
>
>

Bumerang
2006-08-03 11:27:16

Re: Tara lui Cremene

La 2006-08-03 11:18:47, Gargantua a scris:

> Cel mai important rezultat al rasturnarii lui Ceausescu: aparitia mai
> multor Ceausesti, mari si mici, despoti locali sau nationali.
> Integrarea europeana, dar mai ales mult-asteptata emergenta a unei
> noi elite de tip european ar putea salva Romania de acest jaf fara
> sfarsit, inceput o data cu alungarea Regelui...
>


Ma tem ca o asemenea elita nu se mai poate forma. Cei care ar fi putut-o constituii, sunt plecati sau batrani ,care s-au resemnat in fata acestei epidemii.
Distrugerea morala si culturala prin comunism este desavarsita.

Giculica zbanghiul-turbat
2006-08-03 11:27:37

Re: pt Giculica zbanghiul-turbat // La poarta aveau afisat comision 0% ca sa induca in eroare, la ghiseu deasupra ghi-

voivodu
2006-08-03 11:28:55

Mafiile locale

Articolul este un inceput.Am credinta ca in scurt timp vom putea accesa alte informatii de interes pentru Oameni.

ionion
2006-08-03 11:32:44

Re: pt Giculica zbanghiul-turbat // La poarta aveau afisat comision 0% ca sa induca in eroare, la ghiseu deasupra ghi-


stiu ca nu te incalzesc cu nimic sfaturile mele dar
cand merge sa schimbi pune intrebarea magica :

CAT PRIMESC NETTO PENTRU 100 de Euros
sau 1000 de Euros sau 10000 de Euros ?????????

Insa sa stii ca asemenea pungashi sunt si prin
alte tari ! Nu te culca pe urechea ca numai in Romania !

Giculica zbanghiul-turbat
2006-08-03 11:34:14

Re: pai se-mpretenira cei doi, el si sistemul ticalosit ! // Sa te auda Dzeu. asa sa fie cum zici, asteptam cu sufletul

Giculica zbanghiul-turbat
2006-08-03 11:36:49

Re: pt Giculica zbanghiul-turbat // La poarta aveau afisat comision 0% ca sa induca in eroare, la ghiseu deasupra ghi-

Marrina
2006-08-03 11:43:13

Mafiile transpartinice

Din pacate MAFIILE LOCALE nu apartin in exclusivitate unui partid. Ele sunt transpartinice. Orasul meu a fost consus din 1990 pana in prezent numai de dreapta politica, iar judetul, cu exceptia anilor 2000-2004, tot de dreapta...Mafiile locale fac ce vor...Am vazut prtiuni de drum refacute si refacute. odata pe banii contribuabililor si odata cu banii UE. Ce sa va spun e prapad. Arhitectura orasului este plina de kitchuri cu turnulete si castele....centrul orasului isi restrange zonele florale, iar factura Horticolei e tot mai mare...Privatizarea s-a facut pe ochi si sprancene, da mai ales pe "sprancene"...Cetatenii si-au cam pierdut increderea in politicieni fie ca ei provin de la dreapta sau de la stanga. Un consilier a votat in Consiliu impotriva propriului partid pentru a obtine un aviz al Primarieie! Iti vine sa crezi? Astai din partide se cearta pe la televizor, iar pe la cokteiluri ii vezi pupoandu-se si discutand prieteneste. Am auzit ca si prin parlament se intampla la fel.
Justitia? pai indirect am aflat niste lucrueri petrecute in justitie si amm citit niste sentinte ca nici GAGA nu le-ar fi dat! Am vazut oameni inchisi pentru nimic si hoti scapati.. Stiu zeci de reclamatii la CSM care nu a luat NICI o masura. Nu sunt fana Monica Macovei, ba cred cu putere ca a aservit procuratura politicului, dar sunt de acord ca CSM nu-si face treaba nici pe departe. Nu se poate ca atatea sentinte ABSURDE ajunse la CSM sa nu ii faca pe memebri CSM sa tresare si sa nu i-a masuri. Am vazut o sentinta data de Curtea de Apel, dupa ce procesul a fost castigat in doua instante, ca m-a apucat rasul. S-a trimis o reclamatie la CSM si o plangere la CEDO. Cred ca mai repede va raspunde CEDO, decat CSM. Sau mai bine zis raspunsul CSM va fi ca sesizarea nu se verifica, ca nu a fost incalcata legea, iar CEDO va da o sentinta pe invers si va pune statul roman la plata. Atata timp cat nu vom responsabiliza judecatorii si nu-i vom pune pe ei sa plateasca pentru sentintele date de CEDO, ci vom plati noi contribuabilii romani pentru "sentintele" independentilor judecatori, sistemul nu se va VINDECA. Mai avem ceva rau in justitie. Procurorul si Judecatorul sunt pe acelasi rang. In sala de judecata, inculpatul si avocatul nu stau ca in tarile civilizate numai in fatqa JUDECATORULUI, ci si in fata Procurorului. Locul procurorului este jos pe PARCHET (de unde ii si vine NUMELE) alaturi de avocatul acuzarii. Egaliatea asta judecator si procuror ne vine din Comunism, daca vrem reforma cu asta trebuie sa incepem> sa-i punem pe judecatori sa plateasca erorile si pe procurori sa-i coboram pe parcht acolo unde le este locul!

diana-andreea
2006-08-03 11:45:40

Shadow
2006-08-03 11:46:54

Re: si...si...aud ? Dar chiar vrei sa auzi? fosta PSD, actuala ...?! fii obiectiv pana la capat pai pana la capat Rachel

Marcus Aurelius
2006-08-03 11:52:54

Iata un motiv de mandrie !!!

Daca ceva merge impecabil in Romania , acel ceva e ...... activitatea mafiota .
La acest capitol inregistram cateva recorduri absolute la care , chiar si mama mafie siciliana va tanji multa vreme .
In Romania s-a realizat echilibrul perfect intre borfasi si autoritatile statului . Primii au datoria de a "produce" ceilalti au datoria de a-i proteja pe primii de lege si de ochiul reactionar al opiniunii publice .
Evident tot sistemul este tutelat politic . Coruptia si mafia din Romania sunt combatute doar in campaniile electorale dar si atunci numai la modul declarativ.
Totul este generat de la nivel politic . Din nefericire pentru tzara asta avem o clasa politica cu o moralitate execrabila . De ce este asa si nu altfel ? Pentru ca marea majoritate a a celor care se joaca dea politica in Romania sunt fosti activisti PCR si UTC . Adica exact acea categorie care isi facuse un renume din lipsa de bun simt si moralitate .
Nu trebuie sa constituie fie un motiv de mirare nici faptul ca justitia romana asigura umbrela protectoare pentru activitatile de tip mafiot . Prevalandu-se de independenta si inamovibilitate dar mai ales de lipsa oricarei forme de control din partea societatii civile , judecatorii /procurorii cad repede si in numar din ce in ce mai mare in pacatul inhaitarii cu infractorii . Peste acest aspect se suprapune , ca efect negativ , si faptul ca in justitie au migrat parte din ofiterii de securitate cu antecedente grave in activitatea de politie politica ; oameni al caror dispret pentru cetateanul de rand e arhicunoscut .
Felicitari pentru articol ! Multe din probelmele cetateanului sunt abordate aici !
Ar fi interesant daca ziaristii de investigatii de la Ziua ar aborda un subiect conex cu cel al articolului de azi . Si anume , nivelul spagii pe care trebuie sa o dea cel care vrea sa devina politist la circulatie , lucrator vamal , procuror , judecator , inspector la Garda Financiara .......etc .

Socrate
2006-08-03 11:55:22

Descentralizarea Mafiei

Descentralizarea mafiei nu este decat un aspect al descentralizarii, atat de scumpe UE. Inca un pas spre Europa.

Tzepelica
2006-08-03 11:55:29

Re: Tara lui Cremene si noua elita

Marrina
2006-08-03 12:11:16

Re: Pariu contra sistemului ticalosit

La 2006-08-03 11:18:52, Mihai M a scris:
Italia lupta cu mafia de zeci de ani. Aceata a si reusit sa conduca Italia...Cati judecatori si politisti au murit sa mai taie din bratele hidrei... Unde sunt politisti, procurorii si judecatorii dispusi SA MOARA IN ROMANIA pentru distrugerea mafiei. Toti ne promit asta in campania electorala, dar toti ajung la putere cu ajutorul ei..Ca fara bani nu faci campanie! Au numarat banii PSD si Nastase, dar campania lui Basescu, mai ales din turul doi a fost mult mai costisitoare? DE unde a scos Alianta si presedintele bani pentru aceasta campanie?! De la mafiile locale! Sistemul ticalosit? Pai din el fac parte aia de au dat bani de campanie NUMAI PSD! Aialati se numesc AMICI POLITICI! De uni mai incomozi mai si scapam, vezi sinucuderea simbolului victoriei 9in alegeri a Presedintelui - "amicul" Anghelescu...

Voci din targ spun ca nu numai patriciu a sponsorizat la doua capete si ca bani dati lui Hayssam de PSD inapoi au ajuns direct la Alianta prin interpusi, ar fi interesat de aflat...Lupta cu mafia? Pai la noi nici macar nu s-a facut primul pas! De ce? pai prea suntem prinsi cu rafuielile politice in justitie. Cum sa reformezi justitia cand tu o folosesti in scopuri politice?
> Raquel,
> este o practica proasta de a paria pentru ceea ce iti doresti.
> Eu iti propun sa pariezi ca sistemul ticalosit o sa piarda.
> Daca se va intampla asa ceva, macar te alegi cu ceva firfirici din
> marele
> pariu anuntat de dumneata;
> Daca nu se va intampla, atunci iti va ramane satisfactia stagnarii.
>
>
>

Raquel
2006-08-03 12:21:14

iti raspund aici, ca sa vezi : acum inteleg de ce ti-ai tras sange albastru -

caci nu suporti culoarea rosie nici macar...in ciorba !

Raquel
2006-08-03 12:46:58

Bumerang, te anunt oficial ca eu nu furai macar un ac, nimanui, si

daca mai faci afirmatii calomnioase la adresa mea, iti cer despagubiri de nici tu si nici PIB-ul intregii UE nu mi le veti putea achita !
dupa care iti cer sa faci cinste cu o bere, ca-i o caldura infernala la noi

Shadow
2006-08-03 12:47:35

Re: iti raspund aici, ca sa vezi : iar n-ai inteles Nimicutza Rachelica

Tzepelica
2006-08-03 12:47:38

Re: Sangele albastru nu se "trage", Rasel, el se transmite din generatie in generatie

everest_555
2006-08-03 13:05:57

Re: Tara lui Cremene si noua elita

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mafiile locale (5905 afisari)
 Dominoul din Orientul Apropiat (2309 afisari)
 Vinovatia celor atacati (1705 afisari)
 Cu vocile curate! (1529 afisari)
 Romania, francofonia, Uniunea Europeana, globalizarea (1470 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00904 sec.