Ziua Logo
  Nr. 3681 de vineri, 21 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-07-21
Marcus Aurelius din Berseva, Haifa, TelAviv (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2006-07-21 12:15
Incompetenta ? Coruptie ? Sau incompetenta + coruptie ?

Un lucru e cert ! Basescu stia ca sunt incompetenti si i-a lasat sa greseasca . Faptul ca Hayssam Omar e in libertate si ca a tulit-o asa cum i-a dictat onoarea si propria-i constinta , nu mai are mare importanta . Am avut si noi un terorist , aproape autentic , si ne-a fugit de sub nas .
Faptul ca cei trei si-au dat demisia e un lucru imbucurator . Nu stiu ce activitate anume presta Gherorghe Fulga dar ceilalti doi , respectiv Timofte si Ardelean erau de o incompetenta axiomatica pentru functiile pe care le ocupau . Timofte a ajuns sef la SRI pentru ca era total aservit politic partidului care i-a oferit aceasta functie iar Virgil Ardelean s-a "ridicat" in functia pe care a ocupat-o pana ieri pe un munte de dosare cu care a tot santajat diversi politicieni (slabiciuni sexuale , coruptie , furturi ....etc) . Pe perioada cat a girat functia , Ardelean s-a preocupat mai mult de mijloacele prin care sa ramana in functie decat de ceea ce era scris in fisa postului .
Extrem de grav e faptul ca din zona justitiei nu raspunde nimeni . Hayssam a fost pus in libertate , totusi , de un judecator ; evident corupt . Justitia ramane in continurae un "teritoriu" care scapa oricarui fel de control . Nu am auzit ca pana la aceasta ora ca CSM sa fi dispus o ancheta in cauza .
Ce ramane in urma plecarii celor trei capi ? Raman trei servicii de informatii grevate de tot felul de alte activitati colaterale , afaceri , gainarii ....etc . Obiectul muncii lor a fost lasat de izbeliste . S-ar putea ca Hayssam sa le trimeata cate o felicitare .......


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Remus Opris a fost urmarit de 38 de securisti (180 afisari)
 Caderea Omertei (131 afisari)
 Marea decapitare (114 afisari)
 "Ne-au scos noaptea in zapada, doar in pijamale" (82 afisari)
 Legea talionului (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.