Ziua Logo
  Nr. 3681 de vineri, 21 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Romanii de pretutindeni

2006-07-21

Comentarii: 2, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Rocky
2006-07-21 03:14:25

O Oficina dupa vechiul SI ....

bine testatul sistem al sistemelor de agenti de influenta cultivat de Securitatea Ceausista si continuat cu brio dupa decembrie 1989 de agenti redesteptati din "adormire" cu scopul precis de a da o buna imagine "emanatilor" si acolitilor lor, de a facilita lobyingul politic si de influentare si atragere de "investitori" cu care sa imparta prada !

Crearea de asociatii de "prietenie" in diverse regiuni ale Europei "insamntate" cu "binevoitori" etnici romni din diaspora (nu din exilul politic evident -cu unele exceptii) care sa prezinte gazeta de perete a Noii Romnii Iliescene, utilizarea de invitatii la receptii , manifestari culturale (insotite de festinuri "noblesse oblige" cu sarmalutze si vin romnesc ! Iata care era sarcina (si poate mai este) a oficinei ! Cine se mai uita la banii cheltuitzi cnd scopul prioncipal era obtinerea de ct mai multe voturi ale diasporei nostalgice de "shitul" de acasa dar profitnd de conditiile bunului trai din strainatate !

Nucleerea unor asociatii, sprijinirea cu furnitura neaosa romneasca la pret redus (caviar, vinuri romnesti, a unor restaurante romnesti din principalele centre de prezenta a comunitatii romnesti . Si totul dirijat din umbra de agentura oculta si de cea cu firma DRRP !

Oare ce tara democratica cu importante diaspore mai are organisme de stat mncatoare de bani puse sa "moara de grija" amarastenilor diasporeni ! Grecia ??, Izraelul ?, Turcia ? Rusia ?

Nu domnilor asta e o specialitate romneasca 100% ! Mai ales ca inafara de reviste , ziare gratis pe la ambasade si consulate, Oficina are in mod sigur afgenti in cadrul programatorilor acelui TVRi fost "Vocea Patriei"" cu programe lacrimogene (veche si fumata metoda), maneliste, sau pur si simplu adresate bunicilor sau parintilor ajunsi la copii, complet neintegrati, care nu cunosc limba tarii respective si atunci traiesc la ora Bucurestiului caci si ei voteaza nu ?

Omul cu Picioare foarte Paroase
2006-07-21 12:26:30

DeReRePepistii banditi si hoti !.. Eeeh - cred eu ca Transparency Intl. greseste pozitiv cand ne coteaza la jumatea...

..listei.. DE FAPT ASTA AVEM CLAR NEVOIE :

- O structura INSTITUTIONALA limpede - cu functii, atributii si AGENDA - CLARE
- Deschidere si popularizare a celor care sant in aceasta structura - in frunte cu secretarul de Stat - cu Numere de telefon, Fax, e-mail - web-site..
- O viziune clara asupra BUGETULUI alocat Anual de la Bugetul Romaniei - cu defalcarile clare pe actiuni si suport ADMINISTRATIV GLOBAL
- O Agenda-Program creiata prin dialog cu Comunitatile Romanesti din afara...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Remus Opris a fost urmarit de 38 de securisti (180 afisari)
 Caderea Omertei (131 afisari)
 Marea decapitare (114 afisari)
 "Ne-au scos noaptea in zapada, doar in pijamale" (82 afisari)
 Legea talionului (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00640 sec.