Ziua Logo
  Nr. 3661 de miercuri, 28 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-06-28
Adrian v.D. (, IP: 84.162.79...)
2006-06-28 11:55
Soros,naivul

Daca in Cehoslovacia a reusit "revolutia de catifea",ar trebui sa se deduca ca Ruanda a fost o tragedie tocmai ca Soros nu s-a implicat?!
E usor sa sustii pe europeni,dupa ce comunismul fusese invins(inca din anii 70-80,din varii motive)....De ce nu a incercat Soros in Iran,dupa 1979,sa se implice in democratizarea persilor??Crede Soros ca el a contribuit la democratizarea Romaniei?! Ce inseamna o democratie in care Justitia nu functioneaza decat ca parghie a unor grupuri de interese?!
Si care ar fi "razboaiele preventive" ale USA?!Cel din "Golf" din 1991?!
Cel din Afganistan,dupa ce USA au fost atacate brutal,din aceasta tara,fie si de catre ..."doar"teroristi?!Cazul "Iraq" poate fi vazut ca o greseala,bazata pe informatii false si pe implicarea in zona a altor mari puteri,in goana lor de a controla campurile petroliere din zona(aduc aminte ca ,in plin embargo ONU!,Franta ,Rusia si China isi impartisera toate campurile petroliere din Iraq,concesionate pe zeci de ani...de la un Saddam!iar cine doreste poate vedea acea harta pe INTERNET....)Dar de ce a fost nevoie ,ani de-a randul de embargo ONU pentru Iraq,daca Saddam era nevinovat?!.... Daca Iraqul nu dispunea de arme,sau de un potential cu care ameninta toata regiunea,de ce un embargo ONU??

Dar aici era vorba de naivitatea lui Soros,care nu poate recunoaste ca lumea nu o poti schimba cu bani.Or,in lipsa unui ONU capabil sa preintampine conflicte,sau in fata adevarului...."cu bani nu poti cumpara pacea mondiala"-nici vorba de a democratiza pe islamici-care ar fi alternativele unei lumi,care se indreapta spre prapastie?!
Aici nu e vorba de cateva ONG-uri,cu care poti intari-e adevarat-democratizarea unei tari (europene!)aici e vorba de critica sa adusa la o politica agresiva,vis-a-vis de o lume plina de dictatori,nebuni si fanatizati religios,care doresc si ei,precum si altii inaintea lor, sa posede bombe atomice....In acest moment,dorinta unui Soros mi se pare ca o frectie pe picior de lemn.Sau stimabilul nu dorea decat sa-si faca un nume(unde? in Cehoslovacia unui Havel??)cu care sa atace pe Republicani?!Eu nu stiu, doar las mai multe intrebari deschise....

Adrian


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Explozie pe piata farmaceutica romaneasca (804 afisari)
 Ana Pauker pe peretele lui Ungureanu (762 afisari)
 Dispozitie de restituire de imobil "semnata ca primarul" (662 afisari)
 Reteaua George Soros in Romania (605 afisari)
 Consilierii PNL au trantit proiectele lui Videanu (482 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00673 sec.