Ziua Logo
  Nr. 3625 de miercuri, 17 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-05-17
Omul cu Picioare foarte Paroase (, IP: 211.27.251...)
2006-05-17 04:02
Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

..Interpretarea Legii 257 este facuta in mod voit CORUPT - pentru a se crea "precedent" in DETRIMENTUL Cetatenilor Statului Roman.

Asa cum "Oriana" mentiona ieri... "Res Publica" / "Common wealth" este forma curenta STATALA - REPUBLICA care LEGAL - a inlocuit MONARHIA.

NE-recunoasterea Drepturilor Dinastice ale MONARHIEI si abolirea Constitutionala a acesteia - TRECEREA LA REPUBLICA - a dus la "stingerea drepturilor ce decurg din statutul respectiv, terenurile si padurile re-intrand in posesia proprietarului "de jure" - respectiv Statul ROMAN reprezentat individual de fiecare cetatean Roman in PARTE.

ESTE NE-CONSTITUTIONALA - GRESITA si ILEGALA solutionarea curenta de CEDARE a unor terenuri si paduri din Patrimoniul curent al Romaniei.

"Titlul de Proprietate" invocat este in baza "impropietaririi pentru suportul monarhic al titlului de noblete respectiv" - impropietarire facuta ilegal in momente de ocupatie straina a Romaniei si in lipsa deciziei unui Reprezentant Legal al Statului Roman - e.g. Imperiul Otoman, Rus sau Austro-Ungar.

FORMULA STATALA CURENTA A ROMANIEI - REPUBLICA - da dreptul la Contestatie FIECARUI CETATEAN - in mod INDIVIDUAL... deoarece ACESTE CEDARI se fac ILEGAL din Patrimoniu - care este PROPRIETATE PUBLICA.

DUCETI-VA LA TRIBUNAL - DEPUNETI CONTESTATII IN NUMELE VOSTRU, INDIVIDUAL pentru ceea ce Constitutia va GARANTEAZA ca fiind al VOSTRU.

NU este cazul sa re-inventam Lupta de Clasa.. Santem satui...

Parlamentul Romaniei TREBUIE sa SUSPENDE DE URGENTA Legea 257 pentru NE-CONSTITUTIONALISM... iar Curtea Constitutionala trebuie sa DECIDA in favoarea Statului Roman - NE-CONTINUITATEA DREPTURILOR MONARHICE DE IMPROPIETARIRE DE TITLU... si ILEGALITATEA ACTELOR DE IMPROPIETARIRE A UNOR AUTORITATI STRAINE - DE OCUPATIE..

NU NE OPUNEM RECUPERARII BUNURILOR CELOR CARE FAC DOVADA ACHIZITIEI ACESTORA PRIN DOBANDIRE inainte de 1948 PRIN MIJLOACE SI DOCUMENTE CONSEMNATE LEGAL.

Precedentele CRIMINALE din Justitie - ANTI-CONSTITUTIONALE - au menirea subversiva de a stabili o "Istorie legala a unor ilegalitati"

DECIZIILE Magistratilor respectivi - sant echivalente cu "Inalta Tradare de Tara" - deoarece sant date constient de implicatii si in cumostinta de ilegalitate - si trebuiesc ACTIONATE / CONTESTATE in Justitie IN TERMENELE LEGALE... altfel Romania va pierde prin "necontestare in TERMENUL LEGAL"

Domnule Sorin Rosca Stanescu - iesi din AMORTEALA - apara drepturile ROMANIEI... !

buni din canada (...@yahoo.com, IP: 72.56.24...)
2006-05-17 07:11
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

gili (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-05-17 07:23
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

Interesant mod de a vedea lucrurile .
Care vas'zica daca tot ne-am pus pe republica precum ambetata Mita Baston avem dreptul sa facem tabula rassa si de ce nu , chiar ar cam trebui bagati la beci neispravitii care au mai agonisit cite ceva la vremuri de monarhie , n'asa?
Zici talica ca :
"NE-recunoasterea Drepturilor Dinastice ale MONARHIEI si abolirea Constitutionala a acesteia - TRECEREA LA REPUBLICA - a dus la "stingerea drepturilor ce decurg din statutul respectiv, terenurile si padurile re-intrand in posesia proprietarului "de jure" - respectiv Statul ROMAN reprezentat individual de fiecare cetatean Roman in PARTE. "
Prema ie ca "TRECEREA LA REPUBLICA si abolirea constitutionala a acesteia " s-a facutara ... curat constitutional , in buzunarul lui Dej fiind un pistol si la usa palatului regal oarece tancuri de ale rusilor ... in rest...
A doua devine pesemne din "constitutionalitatea" primei masuri si daca tot am "stins" drepturile dinastice de ce sa nu ... stingem si dreptul la proprietate , furind de stingind , n'asa?
Acuma intrebarea ar fi de cind ce -si cumpara un rege , domn sau principe cu propriile parale se cheam ca ar fi " drept dinastic" si nu drept legal de proprietate asupra a ceea ce a cumparat , atit in monarhie cit si in republicile normale ( nu in cele comuniste) ?
Pesemne de cind , zici talica "FORMULA STATALA CURENTA A ROMANIEI - REPUBLICA - da dreptul la Contestatie FIECARUI CETATEAN - in mod INDIVIDUAL... deoarece ACESTE CEDARI se fac ILEGAL din Patrimoniu - care este PROPRIETATE PUBLICA." , dar mai ales de cind dreptul cu pricina este aplicat in folosul cetatenilor prin reprezentantii sai alesi sau numiti , diferiti Hrebenciuci , Nastasei , si altii , care n-au a se sfii de la "recuperat" in folos propriu milioane de metri cubi de lemn de prin padurile noastre ale tuturor , n'asa?

green day (...@yahoo.com, IP: 68.111.73...)
2006-05-17 07:38
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

Absolut corect.
Una este sa dai inapoi niste terenuri in limite rezonabile si alta sa dai un sfert de Romanie.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-05-17 07:53
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

Tot Oriana amintea ieri ca fostei familii regale din Italia, Savoia, nu i s-a retrocedat nimic, ba mai mult, am vazut ca abia dupa 50 de ani le-au permis intoarcerea in tara, dar noi suntem prosti gramada, le dam si ce nu revendica. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va arata intreaga Valea Muntelui si Cehlau inconjurate de garduri ghimpate avand placute cu "Proprietate privata - acces interzis" si paznici inarmati ! Va face nenea ala autointitulat print fabrici de prelucrare a lemnului, dar cred ca in cinci ani va termina de taiat toti copacii din zona ca, deh ! omul face ce vrea cu bunul lui personal.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.93...)
2006-05-17 09:18
Gilica, matale sunteti print sau duce ?

Si unde au trait printii astia, contii si marchijii in Tarile Romanesti ? Poate in imaginatia megalomanica a unora, caci pe atunci existau numai boieri, mai mari si mai mici ; ca si azi.

Arogantu' din Cornu Tartasestilor (...@k.ro, IP: 82.78.83...)
2006-05-17 11:34
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE

Ce sa mai taie, Rashelutzo ?!
Ce n-au apucat priboii si hrebenciucii sa matraseasca ?
Mi s-a parut de bun simt solutia turismului - caz in care nu ar avea ce sa caute placutele de care pomeneai.
Sau crezi ca vor proceda precum neamurile proaste ajunse apropitari prin Cornu ?!

Ca sa fie lucrurile limpezi - daca i se va retroceda proprietatea pe care statul roman a folosit-o fara sa plateasca o para chioara proprietarului DE DREPT (vezi postarea lui Gili), este singurul indreptatit sa decida ce va face. Respectind eventualele clauze pe care le-ar putea agrea impreuna cu statul roman.

La 2006-05-17 07:53:31, Raquel a scris:

> Tot Oriana amintea ieri ca fostei familii regale din Italia, Savoia,
> nu i s-a retrocedat nimic, ba mai mult, am vazut ca abia dupa 50 de
> ani le-au permis intoarcerea in tara, dar noi suntem prosti gramada,
> le dam si ce nu revendica. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va arata
> intreaga Valea Muntelui si Cehlau inconjurate de garduri ghimpate
> avand placute cu "Proprietate privata - acces interzis" si
> paznici inarmati ! Va face nenea ala autointitulat print fabrici de
> prelucrare a lemnului, dar cred ca in cinci ani va termina de taiat
> toti copacii din zona ca, deh ! omul face ce vrea cu bunul lui
> personal.
>

sailor66 din constantza (...@yahoo.com, IP: 86.127.5...)
2006-05-17 11:40
Re: Retro- CEDARILE peste cote "individuale" sant ILEGALE in actuala forma STATALA de REPUBLICA si NE-CONSTITUTIONALE


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ingineria Streinu Cercel (2182 afisari)
 Batalia pe Ceahlau (452 afisari)
 Macel de aderare (251 afisari)
 Stiri pe scurt (223 afisari)
 Motorul fiscal (163 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00541 sec.