Ziua Logo
  Nr. 3622 de sambata, 13 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-05-13
nellu (, IP: 87.68.2...)
2006-05-13 02:20
cauza si efect

Fostul membru al familiei/institutiei a uitat ca onoarea familiei se spala ca in Sicilia radical si eficace.
Probabil ca ofiterul a avut o depresie sau amnezie si satul de viata monotona a dorit sa se sinucida cu mana altora sau in cel mai bun caz sa-si asigure o mica vacanta la spitalul Socola din Iasi.
Daca nu suferea de amnezie atunci in mod sigur isi aducea aminte de cum se spala onoarea familiei in institutiile mari care dispuneau/dispun de technica operativa.Panoplia poate fi primitiva de la bata,terase,canale sau poate ca mai exista si "Radu ".Si altii au invatat-o pe pielea lor si nu conteaza daca erau cetateni de rand,doctori personali sau demnitari de prim rang (Gheorghiu-Dej).
Probabil ca technica operativa ca si toate microfilmele,casetele magnetice,cartelele perforate nu au suferit prea mari actualizari dupa isprava gen Pacepa.Poate/probabil ca singurele actualizari este rotatia scaunelor muzicale in respectiva institutie. Pacat ca SRI (renascut ca pasarea Phenix ) ,aderarea la Nato si viitoarea aderare la UE nu a dat nastere la o actualizare si in obisnuinta care poate deveni si a doua natura.
In mod sigur SRI ar trebui sa-si indeplineasca datoria de a apara securitatea cetateanului si a tarii caci alt obiect muncii spionajul armamentului Nato sau a agentilor CIA/FBI/Interpol nu mai exista.
Armamentul Nato se gaseste din abundenta si transparent in Romania,
cooperarea tehnologica si profesionala este in toate domeniile armatei si politiei,serviciile straine au reprezentante oficiale.
In privinta cooperarii in acest caz a justitiei face si mai credibila tacerea d-nei Macovei la intrebarea care este procentul de judecatori/magistrati incompetenti sau corupti care in loc sa-si faca "lectiile " dupa legislatia europeana actioneaza si decid dupa obisnuinta.Probabil ca si acolo este o filarmonica cu scaune muzicale care produce extenuarea judecatorilor de la CEDO.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Minunea parintelui Ilarion Argatu (4098 afisari)
 Agentul Volodea (1406 afisari)
 Amintiri despre Alexandru Paleologu (620 afisari)
 Ofiterul care a depus plangere impotriva SRI a facut congestie cerebrala (566 afisari)
 Mega-afacerea melcilor - teapa italiana (381 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00578 sec.