Ziua Logo
  Nr. 3622 de sambata, 13 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-05-13
voyager din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 141.85.152...)
2006-05-13 18:09
CAMELEONUL TISMANEANU

Acest articol este este corect si bine documentat, dovada ca cei cu musca pe caciula au sarit ca arsi si au dat comanda foc.

Cum a ajuns comunistul Vladimir Tismaneanu in gratiile americanilor? Sa nu uitam diferitele metode prin care evreii “liberi” ii eliberau pe fratii lor captivi din propria ideologie comunista. Sau metodele prin care erau infiltrati spioni politici si economici de nadejde in putredele societati capitaliste. Poate ca Vladimir Tismaneanu a pus acolo in USA umarul la raspandirea ideilor revolutionare, poate a pregatit terenul unei lovituri de stat si a unei revolutii, dar n-a mai apucat si a fost trimis la sapaturi, inapoi in Romania.
Americanii stiau ce-i poate pielea si neuronii lui Vladimir tradatorul-cameleonul, dar l-au primit si l-au miluit. Daca maine conducatorii internationali vor considera ca trebuie o schimbare de macaz, sa aplice chiar si in USA comunismul clasic, il vor implementa si se vor gasi destui cei ce il vor infaptui.

Credeti ca Basescu ii va retrage functia lui Tismaneanu in urma acestui scandal indelungat? Imposibil, deoarece i-a fost impusa aceasta numire de catre Rusia si Washington, care stiau ce demascare va urma si ca-si va frange gatul. Poate ca tocmai asta au urmarit, o lovitura data chiar creatorilor comunismului. Sau poate altceva ?

Se mai stie ca dupa 1989 Romania a reintrat in sfera de influienta a Rusiei, care o cam pierduse datorita nationalismului lui Ceausescu, sprijinit de masinatiunilor internationale.
Dar se mai poate trage concluzia ca exista si o cardasia ruso-anglo-americana-etc. in privinta politicii mondiale, ca aceasta se face cu cinism de cei mari, sacrificandu-i pe cei mici.

Cine ar fi crezut inainte ca tocmai membrii de vaza ai Partidului si fiii lor se vor lepada si vor condamna comunismul, (atentie, nu pe comunisti !) ? Au sabotat, au distrus economia si si-au insusit cu acte de propietate in regula intreaga avutie a tarii.

Ii propunem domnului Basescu sa mai faca inca o comisie prezidentiala paralela, alternativa, dar constituita din tabara adversa, romaneasca, neaservita strainatatii. Si sa fie date publicitatii ambele rapoarte, fiecare cetatean isi va alege ce vrea. Asa ar trebui sa se scrie istoriile alternative la moda.
Oricum, demascarea oficiala nominala a crimelor si a calailor poporului roman se va face la calendrele grecesti, caci a avut grija Securitatea, si Iliescu si Basescu sa stearga multe urme, dar n-au putut pe toate.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Minunea parintelui Ilarion Argatu (4098 afisari)
 Agentul Volodea (1406 afisari)
 Amintiri despre Alexandru Paleologu (620 afisari)
 Ofiterul care a depus plangere impotriva SRI a facut congestie cerebrala (566 afisari)
 Mega-afacerea melcilor - teapa italiana (381 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00786 sec.