Ziua Logo
  Nr. 3604 de miercuri, 19 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-04-19
gili (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-04-19 07:18
Sa filosoficim filosoficii ...

Iote domne si io care credeam ca doar dom Jiji se mai stringe asa la o filisofeala cu dom prezident pina tirziu spre dimineata cind o pun si de un spritz ca de , bautura nevorbita n-are niciun farmec , n'asa?
Da acuma vaz ca si talica domnule Ciachir ti-ai adunat notitele si mai asa din coltul mesei vii cu precizari si tragi concluziile sprea abureala generala ca nu-i cazu si nu face obiectu ...
Pai onorabile , vaz ca in spiritul glorioasei noastre militii populare cam incerci sa muti mortul din Edgard Quinet pe Calea Victoriei .
Ba ne mai si tragi de atentie ca iote ne treziram numa noi romanii sa fim mai cu mot cind ... de la Rim ne tragem si la Rim baietii ar cam fi in piine , n'asa?
Adica cum sa ne apucam acuma sa-i cautam ouale clocite lui al'de Iliescu cind iote ca si Picasso asta a varuit la seceri si ciocane ?
In paranteza fie spus , n-as fi avut nimic cu nenica daca s-ar fi limitat si dinsul sa varuiasca seceri si ciocane pe gardurile Oltenitei , numa ca ne-a cam virit secera pe git si ne-a dat si cu ciocanu in cap , ceea ce ma rog frumos ie cu totul altceva , n-asa ?
Si daca tot n-avem ce face in lungile nopti de betie de ce n-am lua-o la mina cu analiza de dinainte de Napoleon , chit ca si pe la noi prin curte zburda la prezent un Napulion de Dimbovita creat nu in laboratoarele occidentale , ci in cele autohtone , parca Vadim il cheama , n'asa?
Daca totusi suntem caposi si ne virtosam , atunci ai cam fi talica de acord de un aranjament asa teatral la scena deschisa da numa cu Ghita Dej, toarsa Ana si eventual Nifolski , il amestecam si pa Sadoveanu ca da bine , dar ...dar musai sa fie morti ... in rest...
Dar , asa de saminta , unu mai viu ceva n-ai ?
Domnule Ciachir de ce-mi sopteste mie o pasarea ca talica ai fi antemergatorul comitiei Tismaneanu pe care onorabilul prezident a pus-o la cale pentru spalarea viilor si ingroparea definitiva a mortilor in cazul in cazul comunismului ?

PS

Si zici ca-l scoate si pe Preafericitu la inaintare ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (317 afisari)
 Jaf la pensii (213 afisari)
 Misterele de 100 de ani (201 afisari)
 Procesul comunismului, procesul Occidentului (87 afisari)
 Tom Cruise va manca placenta copilului sau (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01452 sec.