Ziua Logo
  Nr. 3583 de sambata, 25 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-03-25
Changeman (...@inbox.com, IP: 81.180.178...)
2006-03-25 12:42
Vechi legende securiste si intentiile lor ascunseEu nu cred o iota din ce scrie dl Ceachir. Mai intai e ca si cum ai spune ca dl Ceachir a scris de fapt cartile lui Eugen Barbu dar cum Barbu nu mai este nu mai poti demonstra nimic.

Sa gandim putintel si cu mintea noastra :

A) Bordelul - Este construit dupa toate retetele si ingredientele genului
incepand cu parola conspirativa ( "tigari Virginia si un chibrit". ) si terminand cu satisfacerea poftelor in stil capitalist ( iti alegi prospatura din catalog contra bani ).

=> reactii standard : lucratoarul ceferist ( cinstit, harnic, cu sudoarea fruntii lui ,etc) in loc sa fie respectat de fiica prin munca cinstita in salopeta si cu batic pe cap la un strung proletar este insultat de o "otreapa" care de ochii lumii sta la cafele dar in realitatate se culca cu cine are chef ("pe bani") ca sa-si ia lucruri straine. Asa ca dupa principiul "eu te-am facut , eu te omor" ceferistul nostru razbuna o intrega clasa muncitoare frustrata care ani de zile a mers in salopeta fata de tarfele astea care miros frumos, stau la cafele si se culca "pe bani". Si o arunca pe geam ( moral, elegant, fara batai, tipete, urlete,etc) pentru ca desi este sange din sangele lui nu face parte din ideologia lui.
Iar legenda povestita de dl. Avi din Israel era menita sa intareasca imaginea ofiterului ( nu cumva de Securitate ?) moral, ferm si care scos din sarite de "nemernicia" lumii in care traieste isi face dreptate cu ..pistolul. De fapt , acest lucru nu era departe de adevar !


B) Canibalismul

Alt mit formidabil. De fapt, atunci se mai povesta si altceva despre acest caz dar dl Ceachir omite cu buna stiinta. Se spunea ca s-a ajuns aici datorita ...lacomiei sefului de restaurant de la Ciocarlia care nu stia cum sa castige mai multi bani. Cu alte cuvinte, comportamentele unor indivizi erau atat de periculoase pentru societate incat restul oamenilor nu puteau fi aparati decat cu ajutorul unui intreg sistem politienesc .


P.S. Oare veti publica acest comentariu ?
     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pretul gazelor va fi din 2009 ca in UE (2963 afisari)
 Crimele Bucurestiului comunist (550 afisari)
 Conducerea IAS Samburesti raspunde anchetei noastre (315 afisari)
 Aurul, bogatia otravita a tarilor sarace (94 afisari)
 La noapte trecem la ora de vara (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01469 sec.