Ziua Logo
  Nr. 3571 de sambata, 11 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-03-11

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doctorul
2006-03-11 12:02:48

Limitele compromisului

Felicitari Domnule Profesor.Ati introdus un tampon necesar in apropiatul {in fine ! } PROCES AL COMUNISMULUI Dr.George Calalb

March
2006-03-11 13:39:24

Re: Limitele compromisului- PAI DOMN' ACADEMICIAN CARE ESTE UN " APOLITIC"...

Ion Caramache
2006-03-11 17:50:24

Poantas lui Pillaffus de la Pontus Euxinus (Te kir ghiull )

Este interesant ca capul Academiei romane, doctorul Eungeniu Simion, i-a sugerat staretului scriitorilor Nicolae Manolescu ca acesta sa se ocupe de scoaterea la lumina a colaborationistilor cu regimul comunist. Apare evident ca academicianul Eungeniu Simion - primus inter pares -are standarde de pregatire politico-ideologica foarte inalte si nu poate sa se scoboare din bucataria sa academica dotata cu aragaze pe plitele carora se afla nenumarate oale de noapte puse la fiert, pentru a se compromite cu divulgarea si demascarea compromisilor. Ne intrebam cind i-a sugerat academicianul membrului sau corespondent ca acesta sa se ocupe cu demascarile? Ante, sau post, luatul talpasitei si dezertatului din post din cauza de transfer in munca de partid si de stat pe malurile Senei in postura de haulicator in hexagonul lui Aragon, Thorez si madam' camarade Buffet? De asemenea, este evident ca capul Academiei nu vrea sa-si compromita trecutul glorios si viitorul sau luminos, de aceea tace milc asupra altor oameni de chiultura si stiinta hartzei nationale care au fost sugi credinciosi fortei conducatoare, si nu vrea sa participe la scoaterea la vedere a tutulor rufelor murdare din respect pentru opinia publica care ar putea fi asfixiata de mirosurile pestilentiale emanate de indispensabilii si indispensabilele ‘telectualitatii crapato-danubiene care facura, contra cost, pactul cu diavolul rosu.

ninel2222
2006-03-11 20:43:31

Domnule academician,

alexandru15
2006-03-12 09:12:46

Domnule E Simion

Tot nu ne spuneti concret DE CE va deranjeaza pe Dvs si pe toti cei care au facut Pactul cu Securitatea, sa isi (va) ceara (cereti) scuze,? E asa grea VERTICALITATEA pentru intelectuali, zisi si elita?? E asa greu de spus un Mea Culpa?.. Tare multi scriitori au dus-o excelent , in timpul comunismului, functii, case de creatie (care creatie???..unde e?)timp liber, calatorii platite, magazine speciale , cu circuit inchis, pentru alimente... Baieti descurcareti..nu-i asa?!...Cei cu demnitate au murit sau DOAR !! au suferit ani grei in temnita..sau/si au emigrat... Si acum aveti indrazneala (n-am zis tupeul sau nerusinarea) sa ii vaicariti , pe cei ce s-au prostituat dar nu pot spune SORRY ?!...Asta de "talentati" si de "elita" ce sunt?..Multi din cei ce se vindeau in Comunism, o duc foarte bine si acum...decorati, premii, burse,..case de creatie inca...imprumuturi nerambursate (la Fondul Uniunii Scriitorilor)..conditii super.. Dar vai ce greu este !! si nu-si pot permite de ..superiori ce sunt! sa spuna poporului: Scuze! Am fost un ticalos, m-am vandut, iertare voua cei ce ati suferit cat "eu" (adica f multi) am dus-o foarte bine!.. Ce rusine dle Simion sa ganditi ca in acest articol! .. Ce rusine!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pila nemuritoare (9936 afisari)
 Procesul "Canalului Mortii" (3835 afisari)
 Farmacistii pot elibera medicamente si fara reteta (1702 afisari)
 Judecatoarea "Voodoo" (1030 afisari)
 Arhiva SIPA, mijloc de santaj (609 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01357 sec.