Ziua Logo
  Nr. 3571 de sambata, 11 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-03-11

Comentarii: 99, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ancutza Hazu
2006-03-10 22:42:40

JOS PORTOCALA!

Sa le ia carnetul cu totul.
Amatori la conducere?

Dan Bostan
2006-03-10 22:47:58

Ridicol

Mi se pare ridicol jihadul asta impotriva lui Basescu, dus de Rosca si altii.
Sa nu uitam ca "justitia" rrrromaneasca e formata din aceeasi judecatori, avocati, si procurori care trimiteau la puscarie pe cei care se ridicau impotriva lui ceasca si comunismului.
Iar dupa 1989 nu au facut decit sa-i apere pe comusnistii si securistii vopsiti din structurile puterii.
Da pe ei, Basescu!

jack_black
2006-03-10 22:56:32

atentieeeee!!! ca venim la tine acasa

puslamalele care si-au facut de cap pina acum incep sa simta racori pe sira, tehnicile scriitoriceasti si de maipulare a unora ca srs sunt deja apa de ploaie. Tot efortul lor de invatecei ai neamului se duce pe ripa, idiotii astia de romani nu vor sa priceapa ca o curatire a societatii romanesti nu e buna. Vor incepe sa ne asculte telefoanele, sa ne caute prin conturi, sa nu mai putem aranja nimic cu nimeni, zice SRS. Fratilor, faceti o cheta pentru SRS, scrieti ca are dreptate, scoteti-i pumnul din gura, altfel o sa crape in propriul venin.

Cat depre statul politienesc alta aberatie, nu uita SRS ca Base e doar un contractor care mai are un mandat la activ si gata. Ca exista o constitutie si o lege pe care marinaru vrea sa o aplice. Stat politienesc?! Da, daca prin stat politienesc intelegi un stat in care politia e o institutie care isi face treaba obiectiv sau in care justitia e respectata si impartiala. Sau de asta va e frica ?

+
2006-03-10 22:59:50

Cine ni l-a impus pe Basescu ????

Asa-i ca l-a ales boboru ???? Nu nene Rosca, mata sti ca si mine cum in dumineca alegerilor a venit firmanul de peste balta . Asta dupa ce a zis: fac tot ce-mi dictati, fara rezerve ! Acum ,spala-te cu el pe cap, Sorine ! Si cu Monica.

GGane
2006-03-10 23:01:03

Despre vechile artiole,din Ziua

Domnule Rosca.
Indiferent de buba pe care o aveti pt.Basescu,ar trebui sa scrieti si despre coruptia din justitie ,pe care ziarul dv..o ataca aproape zilnic.
Scuze .De la o vreme ,in ochii mei suteti unul dintre cei mai virulenti critici ai presedintelui.Oare de ce.?
Citesc ziarul dv. de la aparitie si l-am citit si cand nu am fost in tara
Inca il mai citesc. Chiar nu credeti ca Basescu este cel mai bun presedinte de pana acum si ca vrea sa intram in Europa si nu inAmerica Latina ,sau mai stiu eu unde in lume?
P.S. Anchetarea lui Dinu Patriciu a inceput pe vremea Lui Iliescu si Talpes. Nu uitati asta. .
M. Simion

jan dinu
2006-03-10 23:19:32

Don Stanescu si-a rupt directia ..si nici frina nu mai lucreaza ...

Eu sint solidar cu SRS chiar daca dezagreez persistenta
domniei sale cu tinta precisa ... trasa orbeste ...
Oare NU stie ...c-a -nceput ....de anul trecut ..o alta Romania !!?
JD

Sobru
2006-03-10 23:38:40

Re: Ridicol

Lasa ca merge bine procuratura ma desen animat.
Basescu da pe el, nu pe ei.

uneasyrider
2006-03-10 23:42:08

Pe de-alaturi

Pana una alta stie o lume intreaga ce-a facut justitia inainte sa vina cei ce dupa unii fac acum presiuni (a se citi portocalii). Coruptia in Romania depasea cred pana si cele mai sumbre situatii din cele mai africane tari. Si acum ce fac ziaristii, care ar trebui sa deschida mintea celor ce citesc spre gandire nu spre isterie oarba? Iau apararea celor care i-au protejat pe corupti. Saracii magistrati. Si cine-i chemat sa dea verdictul? CSM-ul atat de sufocat de inrudiri PSD-iste. mai pe scurt: justitia a fost de pomana ca numai justitie n-a fost inainte de 2004. Justitia risca sa ne indeparteze de Europa. De ce n-ar trebui pusa presiune pe justitie? A dovedit ca n-a rezolvat nici un caz de coruptie intr-o tara in care daca ar cadea o bomba atomica putini din cei aflati in politica ar muri nevinovati. Asa ca pana una alta daca altfel nu se poate prefer sa fie sub presiune justitia ca "libera" am vazut ce-a facut. Barem asa scapam de marea parte de jmecheri ajunsi mari. Cat despre cei care o pun acum sub presiune, ei bine sa ramana ei nepedepsiti daca altfel nu se poate, ca le vine si lor randul la urmatoarele alegeri. Deocamdata insa mi se pare prost gust si interes meschin sa ataci un om ca Monica Macovei, care fara sa fie omul perfect (asa ceva nu exista si daca ar exista sigur n-ar fi in politica romaneasta) dovedeste macar ca incearca sa faca ceva bun. Si pana acum cred ca e singura persoana care ar avea ceva sanse daca n-ar exista mafia politica cu grupul lingailor ziaristi (ca a ajuns ziaristica un fel de Drept luat la 55 de ani pe vremea odiosului). Vezi atacurile de mahala precum cel in care Macovei ar fi fost alchoolica notorie. Halal. Semn bun daca altceva nu i-au gasit.

Casargoz
2006-03-11 00:05:10

Unica presiune la care sunt supusi judecatorii...

este cea din vezica. Si asa cum bine spune piticul bolsevic CTP piticutii care nu fac parte din vreun partid politic au libertatea de a privi in sus si a astepta ultima picatura de dreptate sa vin ade la judecatori.
Pentru ca nu este vorba de santaj politic, este vorba de amarutul care locuieste la demisol si se trezeste intr-o buna zi cu ferestrele zidite de garajul pentru gipanul vecinului, iar judecatorul este acela care hotaraste ca amarutul de la demisol nu are dreptul sa respire, de vicii de procedura, si il mai si poarta cate 10-12 ani prin procese, suficient cat sa-si manince tineretea si banii prin tribunale.
Judecatorul roman, este acela ce se inchina la parintele constitutiei cand calca oamnei nevinovati prin intersectii, de suferea omul de delirum tremens deci nu putea fi facut reponsabil
Judecatorul roamn este acela care se duce linistit acasa si in concedii in timp ce amarastenii stau prin arest asteoptand ziua judecatii.
Judecatorul roman este acela care-i acopera pe procurori stabilind vinovatii si pedepse egale cu durata sederii prin arest in cazul nevinovatilor.
Judecatorul roman este acela care in ajunul pensiei isi ia locuinta pentru tineri.
JUdecatorul roamn este acela pentru care statul plateste din greu recursuri la CEDO.
O sa zica cate unii: generalizezi, e cate unii doar , din aia de nare noroc nu place la dame doamne de loc.
Dar daca nu sunt judecatorii de vina atunci exista alti potentiali vinovati,. Se poate da vina pe SISTEM.
Si cine face sistemul totusi?
Pai simplu sistemul este facut de legiuitori1
Si cine sunt legiuitorii? Cei ce voteaza in parlament impotriva perchezitiei. Cei ce se solidarizeaza cu infractorul Bivolaru.
Dar judecatorii protesteza impotriva sistemului? Vor sa-l reformeze? Vin cu propuneri? Nu! De ce? Pentru ca sunt inregimentati politic, pentru ca atacul lor este unul politic. De ce atata solidaritate in sistemul justitiei?
O sa aflati cand va ve-ti cumpara o casa! 2% din orice tranzactie imobiliara din Romania intra in buzunarul notarilor.
O mica parghie intr-un sistem bine uns. Adica la o casa de 100.000 USD 2000 dai la notar. Notarii au nevoie de acte de pe la judecatorii, micul pitic, sclavul care nu este platit se ocupa de contactele de pe la judecatorii.
Un alt exemplu al sistemului juridic este Baroul, poate sa conteste cineva ca un tanar absolvent da chiar si 50.000?euro de usd pentru a putea fi primit in Barou?
Poate cineva sa infirme vorbele acelui avocat caruia i s-au furat 100.000 de usd in anii 90 si care suparat a declarat ca ii face el la loc intr-o luna?
Judecatorii se simt lezati. Nu i-a auzit nimeni comententand cand a fost afacerea cu casa pentru tineri.

Michael Theil - Lazarescu
2006-03-11 00:14:27

Propaganda stangista intarziata, SRS, schimba mana.

Ti s-a mai spus s-o iei pe dreapta, pe scurtatura mai sunt 9 luni.
Si toata lumea (care vrea sa ramana) libera o ia intr'acolo.

Cato
2006-03-11 00:21:32

Reichstagul si "Noaptea cutitelor lungi"

Nu exista legatura intre incendierea Reichstagului si "Noaptea cutitelor lungi". E, desigur, o scapare...

costy
2006-03-11 00:25:54

Re: Ridicol //

L.Nielsen
2006-03-11 00:48:27

Asaltul final.........

Sper sa traiesc ,,ZIUA "asaltului final al khmerilor portocalii sau de oricare alta culoare , fie el si rezultatul unui stat politienesc!
Ma mir de fapt ca nu nu ati intitulat articolul ,,asaltul final al ciobanului cu fes " inspirandu-va din povestirea cu talc a prietenului Patriciu.
Oare ,,turma parlamentara"cine o conduce?Date fiind ultimele evenimente cu rezultatele de rigoare s-ar putea sa avem chiar mare nevoie de un CIOBAN ADEVARAT si cativa CAINI RAI care sa ne apere de lupii ce de vreo 16 ani se declara miei. devorandu-ne sistematic toate sperantele..Si pentruca tot se apropie Sfantul Paste propun friptura,drob,stufat si oua.... rosii pe numarate si saturate ,ptr.toti cei flamanzi ,saraci si cu adevarat cinstiti ...

Tassie
2006-03-11 01:10:35

"Justitia isi va parea cu dintii libertatea",

care libertate?Nu a fost niciodata libera!

akimote
2006-03-11 01:19:13

Re: Ridicol

akimote
2006-03-11 01:20:22

Re: Ridicol //

ingineru
2006-03-11 02:01:37

Re: Asaltul final... multi se trezesc visand tehnicolor pe forumul asta :-)

costy
2006-03-11 02:06:05

Re: Ridicol // aki

L.Nielsen
2006-03-11 02:31:58

Re: Asaltul final... multi se trezesc visand tehnicolor pe forumul asta :-)

akimote
2006-03-11 03:48:25

Re: Ridicol // aki

(I)rationalul
2006-03-11 04:06:39

Re: si in plus, Justitia e legata la ochi...

Radu Dragan
2006-03-11 04:51:10

Care justitie?

Justitia care a last pe ucigasa familiei Burlan, Carmen Paunescu libera?
Despre care justitie e vorba?
Sunt doua Romanii si duua justitii?
Una pentru Tiriac si Paunescu si alta pentru micii gainari?

cosor ion
2006-03-11 05:22:09

SRS

iar ai avut cosmar azi noapte.eu cred ca si procurorii si judecatorii si avocatii au facut aceiasi facultate find desemnati cu un termen generic magistrati.daca acuzatiile tale asupra Presedintelui ales si nu numit,nu se dovedesc a fi reale s-ar putea sa ai neplaceri,dar,dar Basescu a promis ca niciodata nu va actiona un jurnalist in judecata,dar si asta are o limita.eu zic sa fi ceva mai rezervat,discuta cu cei din Curtea Constitutionala si apoi,dupa ce te-ai edificat,deschide ciocul.Am impresia ca SRS vrea un presedinte de ornament,fara sa-l intereseze ce se intimpla in tara.am avut doi si cred ca a fost suficient .unul a dus tara pe marginea prapastiei,iar altul a donat teritorii din trupul tarii.ce zici au facut bine.

Boogey
2006-03-11 06:51:52

Re: si in plus, Justitia e legata la ochi...-si la urechi! ndc

Davidescu vasile
2006-03-11 06:59:04

Lasati coruptiasa functioneze daca vreti democratie

Stramba concluzie a unui ziarist care nu mai este ziarist ci mercenar.

Adica daca citesti articolul reiese ca daca sunt atacati puscariabilii si sunt purtati pe la parchet se darama lumea,democratie,apare umbra lui Hitler,etc etc.

Deci sa piara lumea dar sa-l salvam pe Patriciu si prietenii lui.

Luptatorii anticoruptie au devenit talibani, sefii luptei anti coruptie indivizi insetati de putere ,lupta anticoruptie tendinta totalitara.

Oare ziaristul crede ca se afla in tara prostilor si ca munca lui prodigioasa vrea sa deschida ochii celor care mai cred in onestitate si stat de drept?

Grele zile,domnule ziarist.

Mercenariatul a fost considerat totdeuna ceva penibil si de domeniul sociopatiei

basarab
2006-03-11 07:41:59

Justia nu cumva o fi vreo domnisora. Toti sefii sunt peste 60 de ani! COMUNISTI.

AFARA CU MULTI. LA PENSIE LA 55 ANI.

basarab
2006-03-11 07:47:02

JUSTITIA PREA SI-A FACUT DE CAP. Au facut la bani de s-au rupt. Jos coruptia. Venim peste voi!!!

basarab
2006-03-11 07:50:24

Justitia STAT in STAT?! Noi ii platim pe ei, iar ei fac treaba pt. care sunt platiti!

Cred ca sunt zei.

liberalu
2006-03-11 07:50:48

tiraje

oare pe Stanescu nu-l ingrijoreaza prabusirea vanzarilor la ziarele sale, cu alte cuvinte, prabusirea credibilitatii. din partea mea, chiar daca si maine l-as vota din nou, in Basescu poti sa dai cat vrei, ca e o fiara politica si rezista fara probleme, dar sa te iei de Monica doar pentru ca tu esti anchetat, mi se pare pur si simplu penibil. de fapt, ce dracu faci, ii pupi in cur pe judecatori ca sa nu te condamne?

basarab
2006-03-11 07:52:37

Basescu a facut contra coruptie in 2 ani, cat a facut PSD-ul lui Nastase in 15 ani!

Se vede ca este tare. De aceea l-am ales. El este regele Romaniei.

Asculati de REGE, poporul va spune.

Allie
2006-03-11 08:29:28

Semnati pentru Monica ! Daca DREPTATE nu e -- Nimic nu e !

semnati pentru Monica:


http://www.freewebtown.com/keepwalking/

ionion
2006-03-11 08:34:23

Guvernul si Parlamentul actual submineaza

autoritatea statului roman.
Niciodata nu trebuie tolerat guvernul slab
si Parlamentul plin cu talhari .
Presedintele are dreptate - trebuies trecuti prin ciur
si apoi se poate face sucul de portocale proaspat,
dar zic eu , ar fi bine si fierberea borcanelor legate
in apa clocotita.
Sa nu se molipseasca de gripa aviara.

ionion
2006-03-11 09:12:51

Ce a fost mai intai - oul sau gaina :


ttp://www.jurnalul.ro/articol_42684/khmerii_portocalii.html

March
2006-03-11 09:22:37

Re: Cine ni l-a impus pe Basescu ???? NEOBRAZATULE ! JIGNESTI MILIOANELE DE ROMANI CARE L-AU ALES !

March
2006-03-11 09:26:30

Nasule , lasa bre manipularea ! Oficialii UE lauda progresele facute de justitia...

...romana si pe ministrul ei ! S-a intamplat asa ceva pe timpul pesedeilor ?!?

GhGrosu
2006-03-11 09:34:56

SRS apara "subtilitatea" judiciara

Daca eu ca spectator al "fenomenului romanesc" sunt ingrozit de nivelul de hotie la care au ajuns "marii capitalisti" gen :Patriciu,Tender,Iancu, Vantu etc. Si am informatii din mai multe surse : diverse ziare, amici care au lucrat la Rompetrol etc.
Daca si "ziarele portocalii" au reactii de revolta ( vezi RL si articolul "Spalatoria Patriciu" ).?!
Cum sa reactioneze Basescu ,care are de mii de ori mai multe informatii , la faptul ca justitia in Romania ii achita pe MARII HOTI ???????????
Domnule S.R.Stanescu sa lasam "filozofia dreptului" si sa incercam sa aducem "adevarul juridic" cat mai aproape de "adevarul faptelor"....

Kapon
2006-03-11 10:18:52

Atac incorect

Dls SRS mentine ca Basescu vrea sa impuna natiunii un sistem autoritar. Eroare! Bazat pe NUMARUL ENORM DE PLANGERI a cetatenilor romani despre ABUZURILE JUSTITIEI si a PROCESELOR PIERDUTE LA STRASBOURG, Basescu a tras o concluzie ce a facut-o public. Daca tacea probabil ca ascundea o minciuna iar Dl SRS ar fi gasit alt motiv sa il acuze pe Basescu.
Nu sint implicat in jsutitie, insa cunosc perosnal cazuri de coruptie in justitia romana, cu decizii abuzive si documente false disparute! In perioada PSD-ista justitia a facut abuzuri grave si sa credem ca numai in 15 luni s-au dat pe brazda este o enormitate.
Implicarea in acest articol a unui paralelism intre tactica Basescu si tactica Germaniei fasciste este aberanta.

serios-glumetul
2006-03-11 10:26:00

SRS0ule la orice altceva ma asteptam da la tine dar sa compari pe Basescu cu Hitler si pe portocalii cu nazistii..., ai

cam sarit calul! Esti disperat pentru dosarul tau penal?

serios-glumetul
2006-03-11 10:35:07

Re: Semnati pentru Monica ! Daca DREPTATE nu e -- Nimic nu e ! // Io semnez in gind, merita!

serios-glumetul
2006-03-11 10:36:02

Re: Care justitie? // Brava Dragane!

serios-glumetul
2006-03-11 10:38:02

Re: Nasule , lasa bre manipularea ! Oficialii UE lauda progresele facute de justitia..// Asa-i

musin
2006-03-11 10:53:28

Domnilor.

Eu m-am asteptat de la madam Macovei sa-si respecte principile,binenteles ca este si ea om dar primul lucru care l-a facut a fost sa-si aranjeze parintii,apoi vine cu cele 140 de greseli la legea in care guvernul actual si l-a asumat,Basescu ramine tot Basescu cu toate greselile lui a fost primul care s-a pus la dispozitia parchetului,dar cu alde Macovei se compromite.

simiondan
2006-03-11 11:02:38

srs khmerii si se(cuiul) presei romanesti

ideile dvs. d-le srs suna tot cam asa de absurd cum suna autonomia tinutului secuiesc. stat politienesc, dictatura, idei naziste .
cine mama dracului mai poate permite astazi in europa ce insinuati dvs.
umbla basescu la conturi-hopa ne violeaza intimitatea, sare la justitie ca-i vai de capul ei - hopa e dictator , incearca sa formuleze o strategie de siguranta nationala -hopa face stat politienesc. cum doriti dvs sa fie un presedinte pe care romanii il aleg prin vot direct? nu face decat ceea ce
a spus ca va face si pentru asta a fost ales. care va e problema d-le srs.
o tot tineti cu mott-oul asta cu santajul dar nu spuneti nimanui cine va santajeaza si de ce ? doar nu vreti sa credem ca va santajeaza basescu
pe dvs eroul democratiei si dvs ca un adevarat luptator rezistati singur impotriva unui stat politienesc aservit lui basescu. pe asta nu o cred d-le srs cum nici nu cred ca sunteti alb ca laptele . va automartirizati inventand fabulatii sperand probabil ca opinia publica va fi virusata .
cine face pe prostul mult timp, are toate sansele sa ramana asa.

March
2006-03-11 11:17:05

Re: SRS0ule la orice altceva ma asteptam ... EL LA INGHESUIALA RAU ! EL SI PATRONUL SAU PATRICIU !!

March
2006-03-11 11:26:22

Domnilor de la "Ziua" , e jenant ! V-ati luat la intrecere cu "Romania Mare" ?! Va pierdeti...

...credibilitatea tinind-o asa ca gaia-matu , Basescu ziua , Basescu noapte, dumnealui va provoaca cosmaruri serioase ! Mai uitati-va si voi la celelalte ziare centrale, cum scriu, ce ton adopta, despre ce scriu,etc !
E trist ! Nu pot spune ca mai sunteti un ziar obiectiv ! Asta daca ati fost vreodata.?! Astept sa vad daca imi postati aceste randuri.

ionion
2006-03-11 11:47:28

Kare Khmeri ? Deci Basescu este Pol-Poth si Iliescu este


Printzul Norodom Sianuk cu printisorii si vatafii din justitie ?
Mai multa seriozitate n-ar strica !

March
2006-03-11 11:54:58

Alo ! Nasule , ai auzit de asta : Socialistii UE pro-Macovei !!!

Si nu numai ei. Citi aici aprecierile celorlalte grupuri parlamentare din UE !

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4273&art=10038&cHash=77e326c85f

Livius Chilian
2006-03-11 12:13:46

Caraghios esti tu!

serios-glumetul
2006-03-11 13:00:32

Re: Justia nu cumva o fi vreo domnisora. Toti sefii sunt peste 60 de ani! COMUNISTI. // Pusesi degetul pa rana, brava!

Tzepelica
2006-03-11 13:08:57

Cand Iliescu calarea Justitia (pe deshelate), judecatorii/magistratii nu mai tipau ca se fac presiuni,...

...consensul era general.
Rezonau impreuna la aceeasi frecventa pentru ca se cunosteau bine din vremurile bune, cand lucrau toti la comanda lui Ceasca.
Aceeasi mentalitate, aceleasi obiceiuri, aceleasi principii, adica.
In ce-l priveste pe Paler, sa-l folosesti pe post de argument in conditiile in care ...vireaza vizibil spre rosu, pe masura ce imbatraneste, mi se pare o eroare evidenta.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pila nemuritoare (9936 afisari)
 Procesul "Canalului Mortii" (3835 afisari)
 Farmacistii pot elibera medicamente si fara reteta (1702 afisari)
 Judecatoarea "Voodoo" (1030 afisari)
 Arhiva SIPA, mijloc de santaj (609 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03032 sec.