Ziua Logo
  Nr. 3373 de miercuri, 13 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-07-13

Comentarii: 246, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doctoru'
2005-07-12 23:06:58

-Ne-am facut cumva din nou de rahat?

ca de obicei, lipsa de profesionalism, experienta si rabdare si-au spus cuvintul.
-oare pe politicienii romani ni-i intereseaza deloc opinia publica?
-cum este posibil ca cei care ne conduc sa ia decizii asa de pripite?
-unde este intzelepciune romaneasca si inteligentza din cauza carora ne-am certat de atitea ori pe acest forum?
ma astept de la voi sa incepeti lupta impotiva acestor politicieni de doi lei, acestor incompetenti care ne fac de ris pe noi totzi, pe cei care mai intelecuali sau mai putzin intelectuali, ..inca ne mai intereseaza viitorul tarii noastre.
total respect!

johnson
2005-07-12 23:09:02

Uite-asa PD-ul...

Creste in sondaje,exclisiv in baza mitocaniilor cotroceniste.
Ca a vrut sau nu Basescu l-a scos din viata politica pe Tariceanu.Cine urmeaza la rand ?

Nor Negru
2005-07-12 23:13:13

Marea tradare

Ce vrea alianta ? Ce vrea Basescu ? Ce vrea Tariceanu ? Ce vor romanii ? Intrebari la care nu se vor gasi prea devreme raspunsurile ! Adevarul e ca,asa cum s-a mai afirmat,Basescu este generator de crize(politice).Si-a dat inca o data,daca mai era nevoie,arama pe fata.Ce urmareste el,de fapt ? Compromiterea lui Tariceanu ? A PNL-ului ? Poate si una,si alta.
Totusi,cei care vor avea de suferit de pe urma acestor jocuri mizerabile vor fi romanii.Chiar si cei care au votat in noiembrie 2004 actuala putere !
In ceea ce priveste Partidul Conservator,este normal ca acesta sa fie contra anticipatelor,deoarece,singuri,nu vor intra niciodata in Parlament.Au nevoie numaidecat de o locomotiva! Care va fi aceasta,oare ? PNL sau PSD ?

dan toader
2005-07-12 23:17:06

bai, sunt niste zaluzi. si pd si pnl.

ai tu tot in mana si dai cu piciorul. niste fraieri. duceti-va naibii ca v-am votat degeaba. acu' oricum nu as fi votat deloc dar va bateti joc de electoratul care va sustinea. ati 'tut toata credibilitatea. duceti-va la plimbare, si tariceanu, si basescu, si stoica si cine o mai fi pe acolo.

+
2005-07-12 23:25:14

Demisia tarizeanului e strict necesara

Cred ca Basescu a reusit sa-l dezbrace pe dandy si sa-l arate gol tzarii. Asa cum e, luiera vant adica. Tzara are nevoie de un adevarat premier.
P.S. Si cat s-a mai chinuit saracul dandy sa fie si premier si demisioanar si ministru si premier desemnat si premier interimar .

neamtu tiganu
2005-07-12 23:31:39

"Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie",

Nu credeam ca voi ajunge cindva sa citez dintro declaratie a PRM-ului. Da pina si astia o mai nimeresc.

D-aia-mi place mie Romania, e tot timpu action, in Germania a zis cancelaru ca facem alegeri noi in toamna, presedintele s-a mai gindit un pic si gata, se vor face alegeri. tare plicticos nu-i asa?

Pe cind in Romania azi facem, miine nu facem, azi facem, miine..nici nu te --te nici nu-ti da drumu prin curte.

Domnu Presedinte al Romaniei Traian Basescu are neaparata nevoie de o echipa care sa-l tempereza care sa-l ajuta sa faca o strategie, un plan pe termen lung. Spontaneitatea Domnului e f. buna la spus poante da in politica e un dezastru. In aceasta privinta Iliescu ii da clasa, a stiut tot timpu ce a vrut, din pacate insa ce a vrut el nu a fost spre binele Romaniei.

traktorist
2005-07-12 23:42:24

Altadata ! Unde sintetzi mah ! Cei care ziceatzi ca eu nu stiu

La 2005-07-12 23:31:39, neamtu tiganu a scris:

> Nu credeam ca voi ajunge cindva sa citez dintro declaratie a PRM-ului.
> Da pina si astia o mai nimeresc.
> 
> D-aia-mi place mie Romania, e tot timpu action, in Germania a zis
> cancelaru ca facem alegeri noi in toamna, presedintele s-a mai gindit
> un pic si gata, se vor face alegeri. tare plicticos nu-i asa?
> 
> Pe cind in Romania azi facem, miine nu facem, azi facem, miine..nici
> nu te --te nici nu-ti da drumu prin curte.
> 
> Domnu Presedinte al Romaniei Traian Basescu are neaparata nevoie de o
> echipa care sa-l tempereza care sa-l ajuta sa faca o strategie, un
> plan pe termen lung. Spontaneitatea Domnului e f. buna la spus poante
> da in politica e un dezastru. In aceasta privinta Iliescu ii da clasa,
> a stiut tot timpu ce a vrut, din pacate insa ce a vrut el nu a fost
> spre binele Romaniei.
> 
S-altadata,
s-alta data
o vom face
si mai, si mai lata !

Basescovici e la cheremul Securitatii. Colonelul a zis sa stea calm !

stefanalexandru
2005-07-12 23:51:29

Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul public!!!

Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul public!!!
Daca PSD iese la anticipate va pierde, iar daca judecatorii de la Curtea Constitutionala isi toarna cenusa-n cap si recunosc ca au gresit, trecand cu vederea o eventuala solutie parlamentara aliniata reformelor promovate de Alianta D.A., PSD nu-si mai poate justifica sesizarea depusa Curtii Constitutionale si in plus nu se va putea desolidariza de judecatorii care ei insisi isi vor declara incompetenta dat fiind ca 7 din cei 9 au fost inalti demnitari pesedisti!!!
S-a terminat cu partidul activistilor securisti-peceristi, PSD, Base l-a ingropat definitiv!!!
Stefan Alexandru Iordache, membru PD Bucuresti

+
2005-07-12 23:53:40

Re: bai, sunt niste zaluzi. si pd si pnl.

Dane, Dane, ii turna Basescu lui Tariceanu oala de laturi in cap. Cum dreac de mai poate sa mai vorbeasca ? L-a pocnit in cap cu patul armei numita Constitutzie si liniste se facu.

Froggy
2005-07-12 23:56:59

Dec e se duce tara de rapa

poate se vede altfel din Romania, nu stiu, dar mi se pare ca bucurestiul, daca face un lucru calumea, acela e sa nu stie dreapta ce face stanga. Mi se pare inadmisibil sa te joci cu cuvintele in felul asta, de parca alegatorii ar fi niste bebelusi care cred ca ai disparut daca le pui mana la ochi. Daca cineva poate sa'mi explice logica in a te juca de'a anticipatele - mai ales public - jos palaria. Nu vad nici un rost in a spune ca le faci, dupa care nu le faci, dupa care iar le faci, dupa care schimbi partenerul de joc.

pana deunazi basescu tipa ca din gura de sarpe ca ii trebuie anticipate. astazi nu mai le vrea. pana deunazi tariceanu tipa ca nu sunt necesare... stau si citesc ziarele si imi dau seama ca, odata cu trecerea timpului pur si simplu nu mai inteleg tara in care m'am nascut. probabil ca e greseala mea si mi s'a parut ca macar unii au invatat lectiile lui 1996-2000.

avea dreptate basescu cand ii spunea lui nastase ca trebuie sa fi pacatuit romanii cu ceva de s'au pricopsit cu doi fosti comunisti care sa candideze pt. functia suprema: prostia se plateste.

Froggy
2005-07-12 23:57:39

Re: -Ne-am facut cumva din nou de rahat?

asta sper ca e o intrebare retorica...

La 2005-07-12 23:06:58, doctoru' a scris:

> ca de obicei, lipsa de profesionalism, experienta si rabdare si-au
> spus cuvintul.
> -oare pe politicienii romani ni-i intereseaza deloc opinia publica?
> -cum este posibil ca cei care ne conduc sa ia decizii asa de pripite?
> -unde este intzelepciune romaneasca si inteligentza din cauza carora
> ne-am certat de atitea ori pe acest forum?
> ma astept de la voi sa incepeti lupta impotiva acestor politicieni de
> doi lei, acestor incompetenti care ne fac de ris pe noi totzi, pe cei
> care mai intelecuali sau mai putzin intelectuali, ..inca ne mai
> intereseaza viitorul tarii noastre.
> total respect!
>

stefanalexandru
2005-07-13 00:02:12

Coerenta politica si administrativa de care vorbeste acum O.Andronic pe OTV s-a concretizat in tragedia de la Mihailesti

Votati cu mic cu mare PSD si veti avea parte de aceeasi securisti si activisti peceristi care paraziteaza si mulg ugerul sleit al societatilor comerciale(Seres stie bine la ce soi de personaje ma refer) si care fac front comun cu coloneii pensionari de la ANSPCP, care prin incompetenta si puturosenie iresponsabila au favorizat domnilor jurnalisti, sfartecarea alaturi de celelalte victime, a celor doi colegi de la Antena 1 Buzau!
Asa se intampla atunci cand persoane fara nici o calificare in domeniu ajung sa conduca destinele unei Agentii menite sa vegheze la respectarea regimului chimicalelor periculoase, si saboteaza activitatea acesteia, in 2 ani de functionare neefectuand nici un control la producatorii de azotat, substanta periculoasa din punctul de vedere al normelor ADR(transport rutier), dar stabilindu-si salarii de zeci de milioane incasate, pardon cu voie de la Curtea Constitutionala, cumulate, cu pensiile de colonei.
Daca vreme de 2 ani s-ar fi efectuat asa cum prevede legea macar un control la DOLJCHIM s-ar fi dispus masurile legale de etichetare a sacilor cu azotat iar victimele de la Mihailesti ar fi fost prevenite asupra potentialului pericol al azotatului si cu siguranta nu s-ar mai fi inghesuit in jurul sacilor in flacari!!!
Iresponsabilii pensionari pentru limita de varsta incompetenti sunt mentinuti in continuare de ministrul Seres in functii de Adjuncti prin intermediul unui veritabil dinozaur prin senectutatea sa, numit Director General fara sa mai fi lucrat niciodata la ANSPCP in timp ce persoana cu cea mai vasta activitate de inspector al ANSPCP prin nr de amenzi aplicate(140.000.000 lei) si care a avut curajul sa nu musamalizeze incalcarile prevederilor legale de catre fostul Director al DOLJCHIM, Gherghe Ion, motiv pentru care a fost matrasit de gasca pesedista din ANSPCP, gratie unui concurs trucat!!!
Domnul Seres a avut ocazia, cunoscand cazul, sa actioneze conform declaratiilor sale fulminante dar a esuat ocrotind gasca pesedista de incompetenti iresponsabili si asmutind securistul sau sef, impotriva persoanei in cauza!
Stefan Alexandru Iordache

costy
2005-07-13 00:02:19

Da, ma, tu esti utilajul minune!

Da o tura, nazdravanule, arunca-ti un ochi si pe alte ziare, mai
asteapta o zi, doua si dupa aia poti sa-ti lauzi tatucul pana ti-o crapa
vreun pneu!


La 2005-07-12 23:42:24, traktorist a scris:

> La 2005-07-12 23:31:39, neamtu tiganu a scris:
> 
> > Nu credeam ca voi ajunge cindva sa citez dintro declaratie a PRM-ului.
> > Da pina si astia o mai nimeresc.
> > 
> > D-aia-mi place mie Romania, e tot timpu action, in Germania a zis
> > cancelaru ca facem alegeri noi in toamna, presedintele s-a mai gindit
> > un pic si gata, se vor face alegeri. tare plicticos nu-i asa?
> > 
> > Pe cind in Romania azi facem, miine nu facem, azi facem, miine..nici
> > nu te --te nici nu-ti da drumu prin curte.
> > 
> > Domnu Presedinte al Romaniei Traian Basescu are neaparata nevoie de o
> > echipa care sa-l tempereza care sa-l ajuta sa faca o strategie, un
> > plan pe termen lung. Spontaneitatea Domnului e f. buna la spus poante
> > da in politica e un dezastru. In aceasta privinta Iliescu ii da clasa,
> > a stiut tot timpu ce a vrut, din pacate insa ce a vrut el nu a fost
> > spre binele Romaniei.
> > 
>  S-altadata,
>  s-alta data
>  o vom face
>  si mai, si mai lata !
> 
> Basescovici e la cheremul Securitatii. Colonelul a zis sa
> stea calm !
> 

Froggy
2005-07-13 00:07:45

Re: "Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie",

adevart zise neamtu, fiindca, de fapt, daca basescu e lasat sa conduca tara, si de va avea cele mai bune intentii si cele mai bine gandite strategii, creeaza un precedent care nu poate fi lasat in picioare.

Sorry Base, ce ma asteptam de la tine e sa fi un presedinte asa cum ai fi vrut sa fie Nastase daca castiga, nu sa te dai in barci si sa tai si sa spanzuri. ghinion.

La 2005-07-12 23:31:39, neamtu tiganu a scris:

> Nu credeam ca voi ajunge cindva sa citez dintro declaratie a PRM-ului.
> Da pina si astia o mai nimeresc.
>
> D-aia-mi place mie Romania, e tot timpu action, in Germania a zis
> cancelaru ca facem alegeri noi in toamna, presedintele s-a mai gindit
> un pic si gata, se vor face alegeri. tare plicticos nu-i asa?
>
> Pe cind in Romania azi facem, miine nu facem, azi facem, miine..nici
> nu te --te nici nu-ti da drumu prin curte.
>
> Domnu Presedinte al Romaniei Traian Basescu are neaparata nevoie de o
> echipa care sa-l tempereza care sa-l ajuta sa faca o strategie, un
> plan pe termen lung. Spontaneitatea Domnului e f. buna la spus poante
> da in politica e un dezastru. In aceasta privinta Iliescu ii da clasa,
> a stiut tot timpu ce a vrut, din pacate insa ce a vrut el nu a fost
> spre binele Romaniei.
>

gix
2005-07-13 00:10:04

UE 2007

Asta se pare a fi o ultima incercare de a prinde trenul UE de 2007: fortarea aprobarii pachetului de reforme a justitiei... si daca asta e scopul adevarat al miscarii lui Basescu, atunci se merita sacrificiul oricarui politician, fie el numit Tariceanu sau nu...

doctoru'
2005-07-13 00:13:58

LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...

si se roaga in continuare pentru bunastarea fiecarui roman, din romania si de pretutindeni!
sa speram ca vom iesi cu totii invingatori la sfirsitul...care nu se mai apropie!

buni
2005-07-13 00:20:01

Unde sunt tucalarii Mirunei de ieri?


Care-o felicitau de zor pentru concluzia analizei politice: tandemul marinar-premier a functionat excelent !

neamtu tiganu
2005-07-13 00:24:23

Re: "Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie",

La 2005-07-13 00:07:45, Froggy a scris:

> adevart zise neamtu, fiindca, de fapt, daca basescu e lasat sa conduca
> tara, si de va avea cele mai bune intentii si cele mai bine gandite
> strategii, creeaza un precedent care nu poate fi lasat in picioare.
> 
> Sorry Base, ce ma asteptam de la tine e sa fi un presedinte asa cum ai
> fi vrut sa fie Nastase daca castiga, nu sa te dai in barci si sa tai
> si sa spanzuri. ghinion.
> 
Buna, ironie fina de mare calitate...O adevarata strategie inseamna sa iei in considerare ca nu vei fi lasat sa conduci tara. Asta e una dintre regulile democratiei, opozitia va incerca intotdeauna si oriunde sa critice guvernu.

Casargoz
2005-07-13 00:24:51

Re: UE 2007 => 2008

Trenul cu 2007 a fost pierdut, si atat PSD cat si alianta stiu asta.
Putem sa ne dam si peste cap dar cel mai devreme va fi 2008.

Efect
2005-07-13 00:28:46

Re: Dec e se duce tara de rapa

Pai e simplu. Basescu a fost anuntat ca daca nu o lasa mai moale cu demersurile neconstitutionale va avea o surpriza, si vom avea nevoie de "anticipate" si pentru functia de Presedinte.
Omul, fidel principiului "sa beau bine" si dorind sa-si savureze linistit whiskey-ul si in urmatorii ani, l-a aruncat pe Tariceanu la groapa de gunoi a politicii si el si-a salvat spriturile.
Ce credeati ca politica nu trece prin stomac?La 2005-07-12 23:56:59, Froggy a scris:

> poate se vede altfel din Romania, nu stiu, dar mi se pare ca
> bucurestiul, daca face un lucru calumea, acela e sa nu stie dreapta
> ce face stanga. Mi se pare inadmisibil sa te joci cu cuvintele in
> felul asta, de parca alegatorii ar fi niste bebelusi care cred ca ai
> disparut daca le pui mana la ochi. Daca cineva poate sa'mi explice
> logica in a te juca de'a anticipatele - mai ales public - jos
> palaria. Nu vad nici un rost in a spune ca le faci, dupa care nu le
> faci, dupa care iar le faci, dupa care schimbi partenerul de joc.
> 
> pana deunazi basescu tipa ca din gura de sarpe ca ii trebuie
> anticipate. astazi nu mai le vrea. pana deunazi tariceanu tipa ca nu
> sunt necesare... stau si citesc ziarele si imi dau seama ca, odata cu
> trecerea timpului pur si simplu nu mai inteleg tara in care m'am
> nascut. probabil ca e greseala mea si mi s'a parut ca macar unii au
> invatat lectiile lui 1996-2000.
> 
> avea dreptate basescu cand ii spunea lui nastase ca trebuie sa fi
> pacatuit romanii cu ceva de s'au pricopsit cu doi fosti comunisti
> care sa candideze pt. functia suprema: prostia se plateste.
> 

traktorist
2005-07-13 00:31:47

Re: UE 2227

La 2005-07-13 00:10:04, gix a scris:

> Asta se pare a fi o ultima incercare de a prinde trenul UE de 2007:
> fortarea aprobarii pachetului de reforme a justitiei... si daca asta
> e scopul adevarat al miscarii lui Basescu, atunci se merita
> sacrificiul oricarui politician, fie el numit Tariceanu sau nu...
> 
Asta este anul cind Iuropa va deveni tara !
Intrarea intr-o tara care nu exista nu mai excita decit naivii sperind ca vor umple portofelul. Italia e sfatuita deja sa se retraga de la euro si sa-si bata iar lire.
L a pomul laudat sa nu va duceti cu sacul ( portofelul ) !

Ratacitul
2005-07-13 00:40:39

Re: Basescu a infundat definitiv PSD...Aloo, nenea militianu! Vezi ca tii ziaru invers...

Aloo, nenea militianu! Vezi ca tii ziaru invers...Si nu se cade, nu se fac poze cu muschi, tre' sa pari entelectual...


La 2005-07-12 23:51:29, stefanalexandru a scris:

> Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa
> singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul public!!!
> Daca PSD iese la anticipate va pierde, iar daca judecatorii de la
> Curtea Constitutionala isi toarna cenusa-n cap si recunosc ca au
> gresit, trecand cu vederea o eventuala solutie parlamentara aliniata
> reformelor promovate de Alianta D.A., PSD nu-si mai poate justifica
> sesizarea depusa Curtii Constitutionale si in plus nu se va putea
> desolidariza de judecatorii care ei insisi isi vor declara
> incompetenta dat fiind ca 7 din cei 9 au fost inalti demnitari
> pesedisti!!!
> S-a terminat cu partidul activistilor securisti-peceristi, PSD, Base
> l-a ingropat definitiv!!!
> Stefan Alexandru Iordache, membru PD Bucuresti
>
>

Ratacitul
2005-07-13 00:41:19

Re: LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...

Doctore, esti simpatic, zau asa. Hai sa traiesti!

La 2005-07-13 00:13:58, doctoru' a scris:

> si se roaga in continuare pentru bunastarea fiecarui roman, din
> romania si de pretutindeni!
> sa speram ca vom iesi cu totii invingatori la sfirsitul...care nu se
> mai apropie!
>

Ratacitul
2005-07-13 00:43:17

Re: UE 2007

UE s-a dus. Pentru 2007 este o singura iesire: Stolojan si guvern de coalitie. Aia care stiu, din toate partidele, nu Clantzaii!

La 2005-07-13 00:10:04, gix a scris:

> Asta se pare a fi o ultima incercare de a prinde trenul UE de 2007:
> fortarea aprobarii pachetului de reforme a justitiei... si daca asta
> e scopul adevarat al miscarii lui Basescu, atunci se merita
> sacrificiul oricarui politician, fie el numit Tariceanu sau nu...
>

Ratacitul
2005-07-13 00:43:55

Re: Unde sunt tucalarii Mirunei de ieri?

ha, ha, ha ... buna observatie!

La 2005-07-13 00:20:01, buni a scris:

>
> Care-o felicitau de zor pentru concluzia analizei politice: tandemul
> marinar-premier a functionat excelent !
>

neamtu tiganu
2005-07-13 00:45:01

Re: LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...Multumesc doctore

La 2005-07-13 00:13:58, doctoru' a scris:

> si se roaga in continuare pentru bunastarea fiecarui roman, din
> romania si de pretutindeni!
> sa speram ca vom iesi cu totii invingatori la sfirsitul...care nu se
> mai apropie!
> 
Spunei te rog din partea mea ca si io-i doresc toate cele bune.

Ratacitul
2005-07-13 00:46:46

Re: "Eu nu stiu ce are in cap presedintele Basescu si nici el nu cred ca stie",

Pai, du-te-n Romania! Ai sansa sa faci chiar si o mica avere...daca aduci din Germania una mare... Ha, ha, ha

La 2005-07-12 23:31:39, neamtu tiganu a scris:

> D-aia-mi place mie Romania, e tot timpu action, in Germania a zis
> cancelaru ca facem alegeri noi in toamna, presedintele s-a mai gindit
> un pic si gata, se vor face alegeri. tare plicticos nu-i asa?

costy
2005-07-13 00:46:55

Re: Unde sunt tucalarii Mirunei de ieri?

La 2005-07-13 00:20:01, buni a scris:

> 
> Care-o felicitau de zor pentru concluzia analizei politice: tandemul
> marinar-premier a functionat excelent !
> 

Eu zic sa nu te grabesti, maine e o noua zi, se impart din nou cartile..
iar Romania este o tara imprevizibila. S-ar putea sa te trezesti cu
Miruna si cu "tucalarii" ei in cap!!

doctoru'
2005-07-13 00:50:39

Re: LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...

La 2005-07-13 00:41:19, Ratacitul a scris:

> Doctore, esti simpatic, zau asa. Hai sa traiesti!
> 
> La 2005-07-13 00:13:58, doctoru' a scris:
> 
> > si se roaga in continuare pentru bunastarea fiecarui roman, din
> > romania si de pretutindeni!
> > sa speram ca vom iesi cu totii invingatori la sfirsitul...care nu se
> > mai apropie!
> >
-vezi ca m-am schimbat?
din nesuferit, obraznic si artzagos am devenit mai placut.
-crezi ca politicienii din romania se vor schimba vreodata, sau este nevoie de unii TOTAL NOI.
sa traim cu totzii....mai bine decit ne doreste basescu!
> 

Mihaita
2005-07-13 00:51:19

Basescu e un betivan agresiv si Tariceanu un afemeiat boem

Ce poate sa iasa bun din combinatia asta? E mai bine decat pe vremea lui BObonel si Ilici, dar orice impartit la zero tot infinit da...

Pacat de energiile consumate cu analize si discutii, tara aia mai are mult pana sa inceapa sa o scoata la capat. Luminita de la capatul tunelului s-a stins de tot.

doctoru'
2005-07-13 00:51:43

Re: LIA ROBERTS va transmite salutari la toti...Multumesc doctore

La 2005-07-13 00:45:01, neamtu tiganu a scris:

> La 2005-07-13 00:13:58, doctoru' a scris:
> 
> > si se roaga in continuare pentru bunastarea fiecarui roman, din
> > romania si de pretutindeni!
> > sa speram ca vom iesi cu totii invingatori la sfirsitul...care nu se
> > mai apropie!
> > 
> Spunei te rog din partea mea ca si io-i doresc toate cele bune.
> 
consider it done!

Mihaita
2005-07-13 00:52:40

Re: UE 2007

Da pe Stolojan de unde l-ai mai scos? Doar de curiozitate, nu mai mai intereseaza situatia politica din Romania.

La 2005-07-13 00:43:17, Ratacitul a scris:

> UE s-a dus. Pentru 2007 este o singura iesire: Stolojan si guvern de
> coalitie. Aia care stiu, din toate partidele, nu Clantzaii!
>
> La 2005-07-13 00:10:04, gix a scris:
>
> > Asta se pare a fi o ultima incercare de a prinde trenul UE de 2007:
> > fortarea aprobarii pachetului de reforme a justitiei... si daca asta
> > e scopul adevarat al miscarii lui Basescu, atunci se merita
> > sacrificiul oricarui politician, fie el numit Tariceanu sau nu...
> >
>
>

Mihaita
2005-07-13 00:54:25

Re: Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul publi

De abia ce scaparam de membrii PSD si ati aparut voi, membrii PD? Pai nu veniti nenicilor toti de la matca lui Iliescu si alti criminali?

La 2005-07-12 23:51:29, stefanalexandru a scris:

> Basescu a infundat definitiv PSD obligandu-l practic fie sa iasa
> singuri la anticipate fie sa suporte oprobiul public!!!
> Daca PSD iese la anticipate va pierde, iar daca judecatorii de la
> Curtea Constitutionala isi toarna cenusa-n cap si recunosc ca au
> gresit, trecand cu vederea o eventuala solutie parlamentara aliniata
> reformelor promovate de Alianta D.A., PSD nu-si mai poate justifica
> sesizarea depusa Curtii Constitutionale si in plus nu se va putea
> desolidariza de judecatorii care ei insisi isi vor declara
> incompetenta dat fiind ca 7 din cei 9 au fost inalti demnitari
> pesedisti!!!
> S-a terminat cu partidul activistilor securisti-peceristi, PSD, Base
> l-a ingropat definitiv!!!
> Stefan Alexandru Iordache, membru PD Bucuresti
>
>

Morkova Vesela
2005-07-13 00:59:23

Bai asta cu iepurii, care tradare, ce gest politic? PAI BASE ESTE PRESEDINTE, PESEDISTA LU' STIULETE!

PSD-ul e ingropat!
Urmeaza Procesul Comunismului.

ingineru
2005-07-13 01:22:11

Re: O adevarata strategie inseamna sa iei in considerare... bey da' ce te pricepi , sa mor io...

... vorbesti de strategie de parca ai fi ruda cu Clausewitz. Ori poate ai proiectat ceva avioane "strategice" la viata ta ?... :-)

Auzi, da' Schroder al vostru stie de strategia asta a ta care "inseamna sa iei in considerare ca nu vei fi lasat sa conduci tara" ? Nu de alta da' prea s-a aruncat singur la niste alegeri pe care o sa le piarda... Sau poate el crede ca o sa le castige. ?!?.. :-))

Si daca vor fi alegeri in toamna in Ro pana la urma, ce te faci ? Promiti sa nu mai bati campii macar pana-n 2006 ?

La 2005-07-13 00:24:23, neamtu tiganu a scris:

> La 2005-07-13 00:07:45, Froggy a scris:
> 
> > adevart zise neamtu, fiindca, de fapt, daca basescu e lasat sa conduca
> > tara, si de va avea cele mai bune intentii si cele mai bine gandite
> > strategii, creeaza un precedent care nu poate fi lasat in picioare.
> > 
> > Sorry Base, ce ma asteptam de la tine e sa fi un presedinte asa cum ai
> > fi vrut sa fie Nastase daca castiga, nu sa te dai in barci si sa tai
> > si sa spanzuri. ghinion.
> > 
> Buna, ironie fina de mare calitate...O adevarata strategie inseamna sa
> iei in considerare ca nu vei fi lasat sa conduci tara. Asta e una
> dintre regulile democratiei, opozitia va incerca intotdeauna si
> oriunde sa critice guvernu.
> 

neamtu tiganu
2005-07-13 01:37:35

Re: O adevarata strategie inseamna sa iei in considerare... bey da' ce te pricepi , sa mor io...

La 2005-07-13 01:22:11, ingineru a scris:

>> 
> Si daca vor fi alegeri in toamna in Ro pana la urma, ce te faci ?
> Promiti sa nu mai bati campii macar pana-n 2006 ?
> 
Am sustinut io vrodata ca vor fi sau nu vor fi alegeri in Ro? Nu pricep legatura?

Schröder va pierde alegerile, e constient de acest fapt. Iar nu vad legatura!!!??

Nici cu avioanele strategice nu vad legatura!!!???

Startegie inseamna sa iei in considerare fortele potrivnice care te-ar impiedica sa ajungi la tel. De ex. io iau in considerare persoana ta, desi nu am nici un tel. E insa f. greu pt. ca esti mult prea subtil pt. mine. Si zii asa trebuie tinuta aripa sus sau jos ca nu mai tin minte!!

Lica
2005-07-13 01:38:54

Pazea ba ca vine iarasi ilici!

Or mai fi ceva minieri prin valea jiului? sau acum ii aduce pe aia de la minele de aur?

Michael Theil - Lazarescu
2005-07-13 01:52:56

OK :

Pt. unii debili mintali de pe forum (inclusiv), iata o explicatie en detail :
1. Nu e nici o tradare. Opozitia si partidele de buzunar o sfeclisera si au ajuns CU LIBERALII la un compromis : se mediaza reforma Justitiei in Parlament si Senat, la acele cateva puncte ramase in suspensie la curtea curat murdar constitutionala.
2. In schimbul puparii pietei, opozitia si partiduletele de buzunarit, mai stau un pic la imunitate parlamentara si senatoriala, daca se refotmeaza.
3. Alegerile anticipate incepeau sa semene a LUSTRATIE LA INDEMANA VOTULUI POPULAR, asa ca aia cu musca pe chelii si-au dat mana.
4. E o victorie totusi continuitatea leadership-ului liberal la guvernare in actuala sesiune, intrucat se vor incheia cel putin deocamdata, daca nu rafuielile cu pesedeaua, cel putin capitolele necesare intrarii in U.E.
5. Deocamdata Justitia se va reforma pe ici pe colo in punctele esentiale.
Cum altfel ar putea fi impacata capra cu varza ? Vor veni ele iar alegerile si ATUNCI VA VENI SI LUSTRATIA, iar pesedeaua se va duce dupa ilici, cu picerele'nainteeeee ! ('ars).


+
2005-07-13 02:03:58

Re: Coerenta politica si administrativa de care vorbeste acum O.Andronic pe OTV s-a concretizat in tragedia de la Mihailesti

Lasa, nu te mai plange pe la toate ziarele ! Si tablele sunt bune, ce sa-tzi fac daca n-ai ajuns macar la stelutze ? Te saboteaza Seres rau, asa-i ? Asa o " valoare " si sa nu o observe Seres asta ????!!!
Toate cele bune, domn sarjent !

andro
2005-07-13 02:10:27

speculatii si fapte


Eu stiu ca a spus mai de mult - ora anticipatelor a trecut.
Pe mine ma surprinde ca se tine de cuvant.

ingineru
2005-07-13 02:19:52

Re: Nici cu avioanele strategice nu vad legatura... pai, dupa cum graiesti, asta ar parea sa fie...

singura ta legatura cu "strategia" de care tie-ti place sa pomenesti atata.

Aripa se pune mai jos (asa cum v-ati prins si voi pana la urma, da' abia la al doilea avion). Iar in cazul tau e vorba de "haripa"...:-)

a 2005-07-13 01:37:35, neamtu tiganu a scris:

> La 2005-07-13 01:22:11, ingineru a scris:
> 
> >> 
> > Si daca vor fi alegeri in toamna in Ro pana la urma, ce te faci ?
> > Promiti sa nu mai bati campii macar pana-n 2006 ?
> > 
> Am sustinut io vrodata ca vor fi sau nu vor fi alegeri in Ro? Nu
> pricep legatura?
> 
> Schröder va pierde alegerile, e constient de acest fapt. Iar nu
> vad legatura!!!??
> 
> Nici cu avioanele strategice nu vad legatura!!!???
> 
> Startegie inseamna sa iei in considerare fortele potrivnice care te-ar
> impiedica sa ajungi la tel. De ex. io iau in considerare persoana ta,
> desi nu am nici un tel. E insa f. greu pt. ca esti mult prea subtil
> pt. mine. Si zii asa trebuie tinuta aripa sus sau jos ca nu mai tin
> minte!!
> 

Ratacitul
2005-07-13 02:36:24

Re: Deci e o victorie, nu?

Inca doua victorii d-astea si PNL ajunge din urma PNT. Pana una-alta, Tariceanu inoata in balta de rahat in care, cu abilitate, dar in stilu-i caracteristic, l-a bagat Basescu. Cereti-l pe Stolojan prim ministru, e singurul PNL-ist care are habar de cum se conduce o tara. Intre timp, daca sunteti cuminti si nu suflati prea tare in ciorba lui Basescu, va lasa taica marinelu' sa mai cresteti putin.

PS: Basescu i-a mancat fripti pe toti aliatii. Sa va traiasca si sa va mai aliati cu el. Depun si doua lacrimi de crocodil prezidentiale, numa' bune pentru aligatorul roman.

La 2005-07-13 01:52:56, Michael Theil - Lazarescu a scris:

> Pt. unii debili mintali de pe forum (inclusiv), iata o explicatie en
> detail :
> 1. Nu e nici o tradare. Opozitia si partidele de buzunar o sfeclisera
> si au ajuns CU LIBERALII la un compromis : se mediaza reforma
> Justitiei in Parlament si Senat, la acele cateva puncte ramase in
> suspensie la curtea curat murdar constitutionala.
> 2. In schimbul puparii pietei, opozitia si partiduletele de buzunarit,
> mai stau un pic la imunitate parlamentara si senatoriala, daca se
> refotmeaza.
> 3. Alegerile anticipate incepeau sa semene a LUSTRATIE LA INDEMANA
> VOTULUI POPULAR, asa ca aia cu musca pe chelii si-au dat mana.
> 4. E o victorie totusi continuitatea leadership-ului liberal la
> guvernare in actuala sesiune, intrucat se vor incheia cel putin
> deocamdata, daca nu rafuielile cu pesedeaua, cel putin capitolele
> necesare intrarii in U.E.
> 5. Deocamdata Justitia se va reforma pe ici pe colo in punctele
> esentiale.
> Cum altfel ar putea fi impacata capra cu varza ? Vor veni ele iar
> alegerile si ATUNCI VA VENI SI LUSTRATIA, iar pesedeaua se va duce
> dupa ilici, cu picerele'nainteeeee ! ('ars).
>
>
>
>

Vasile Bleaga
2005-07-13 02:39:40

IMI PARE RAU CA TREBUIE SA V-O SPUN: CONSTANTINESCU A FOST SINGURUL PRESEDINTE NORMAL DIN ROMANIA

Domnilor, nu v-ati saturat de circ? Circarul va da circ pe paine, pana va satura! Pofta mare!

geek-a-contra
2005-07-13 03:02:38

acu'....

... ca unora le place au nu, adevarul este ca basescu, cu intentie sau fara, l-a bagat pe tariceanu adinc in kkoa. va dati seama ce s-ar intimpla cu sefii pnl-ului daca totusi ar decide sa fuzioneze cu pd-ul?

eu unul lui basescu nu i-as da in pastrare nici o pereche de sireturi. nu as sti cind m-as trezi cu ele de git pe post de streang....

avenirv
2005-07-13 03:22:34

saracu de tine !

"
Dupa care a insistat pe ideea ca hotararea Curtii Constitutionale nu poate fi mediata sau negociata. "Hotararile Curtii Constitutionale sunt obligatorii pentru Parlament, pentru Guvern, pentru Presedintia Romaniei", a spus Basescu, pecetluind o tradare fara precedent. (Carmen EPURAN)
"

stii ce inseamna "obligatorii" si "nu poate fi mediata sau negociata" ?

citeste de mai multe ori si incearca si cu voce tare !

ai vazut astia mari sa-si scoata okii ?

avenirv
2005-07-13 03:30:10

ce inseamna asta ?

http://www.mediafax.ro/articole-free/Basescu-a-cerut-o-lege-a-justitiei-care-sa-permita-reforma-si-conforma-Curtii-367826-5.html

inseamna ca obiectiile smekerilor de la CC sint constitutionale ?
atunci de ce tot circul asta ?
pt distractia noastra ?!

Sapiens
2005-07-13 03:34:13

Marea 'tradare'...

Alegeri anticipate vor avea loc anul acesta, iar DA vor primi un scor si mai mare decat 50% cat ar fi luat an momentul de fata. Basescu stie ca o simpla victorie nu este andeajuns pentruca ca CC sa fie schimbata, ci este nevoie de 2/3 an parlament. Acesta este actul I, foarte bine gandit, care va da lovitura de gratie PSDistilor si va aduce Aliantei acele 2/3 de care sant nevoie pentru a schimba Constitutia. Bineanteles, sant multe variabile ca acest act sa ajunga la bun sfarsit, si sper ca sa mearga exact asa cum este (ori cum cred ca este) conceput. Apoi - sah mat!

Anainte ma gandeam cum poate Constitutia sa fie schimbata doar cu o simpla majoritate. Acum vad o posibilitate cat de mica...

Sa explic:

DA poate castiga voturi an marea majoritate de la PSD ori PRM. Singura metoda ca PSD sa piarda mai mult decat a pierdut deja este sa fie pusa antr-o situatie asa de penibila an care un sah mat sa anihileze acest partid. Acesta este prin ultimele miscari an acest joc.

DA are nevoie de o situatie an care un apogeu sa fie ajuns antr-un timp foarte scurt. De aceea PD-PNL nu au avut cunostinta anainte de caz, pentru a nu se pune an debate si sa nu fie obstructionat nimic. Surpriza maxima are efect si asupra coalitiei, opozitiei, dar si asupra populatiei (daca aceasta surpriza poate fi exploatata la maxim)

DA nu poate sa mearga an alegeri fara sa arate la populatie ca alegerile sant necesare. PSD mai mult ca sigur ar fi jucat cardul ca chiar daca DA castiga cu 50% nu vor putea trece legile pentruca CC le poate respinge din nou. Deci DA ar fi risipit milioane de dollari pe alegeri an loc sa ajute sinistratii (asa cum Ilici foarte iscusit a spus) si asta nu ar crea decat o usoara pierdere de sustinatori pentru DA. Deci PSD trebuie sa castige aceasta lupta (adica legile sa revina an parlament) pentru ca sa piarda razboiul.

DA pare ca da anapoi - Tariceanu nu demisioneaza sa dea PSD si CC o sansa ca legile sa fie 'andreptate'. Adica sa treaca pragul constitutional si sa fie acceptate de CC, si asta an cauza ca UE asteapta aceste legi sa fie trecute. Deci PSD care a spus ca legile sant neconstitutionale vor trebui sa scoate argumente sa dovedeasca acest lucru. An plus Geoana a spus ca pachetul de legi poate sa fie reparat an numai o zi. Deci PSD a dat de anteles ca vor vota pachetul daca acele anumite articole vor fi andreptate (lucru la care nu ma astept sa faca). Deci, 1) PSD si CC trebuie sa dea argumente de ce pachetul existent nu este constitutional, 2) PSD voteaza pachetul daca articolele sant schimbate. An 1), DA va demonstra ca CC a respins pachetul prin ilegalitate iar an 2), PSD va fi facut de ras (aka PC si Voiculescu) cand vor tagiversa programul pe care ei ansusi au spus ca al pot lucra.

PSD si CC vor fi puse antr-o pozitie ridicola fortand pe Basescu si DA sa declare ca CC este an ilegalitate iar PSD abuzeaza procesul democratic. Singura solutie, propusa de Basescu, va fi schimbarea Constitutiei si anticipatele. Basescu va trage DA an sus (la electorat) fara sa faca propaganda electorala pentru ele pentruca PSD va fi pus antr-o situatie critica. Astfel Basescu va putea critica PSD la maxim fara sa faca electorala care Iliescu o facea (si care era ilegal dar mergea nesanctionata). PSD se va lupta pe doua fronturi si va pierde. DA va atrage electorat an plus care va fi dezmortit de aceasta mare vanzoleala si care va stie ca ansusi sistemul va fi schimbat (aka o noua 'revolutie').

De ce spus astea?
1. Basescu lasa sa anteleaga ca sant numai cateva zile an care pachetul sa fie modificat si sa treaca de CC. Vezi ca demisia nu este imediata ci dupa cateva zile, o saptamana. An sensul asta, Tariceanu asi poate da demisia asa cum a spus pentruca nu expectez ca CC ori PSD sa schimbe pachetul dar an plus vor arata ca se opun reformei categoric. Basescu poate avea chiar el la audienta maxima un discurs pe tema asta saptamana viitoare (lucru care va pune PSD an genunchi).
2. Basescu spune ca mediaza acest conflict care an concluzie va arata ca PSD forteaza excluderea Romaniei din UE. DA si Basescu arata ca fac orice pentru Romania iar PSD ca se opun categoric la UE. PSD pierde imagine.
3. 'vointa politica' de care vorbeste Basescu nu este andreptata catre Tariceanu ori DA ci catre PSD si CC. Va fi demonstrat ca aceasta 'vointa' nu exista. Imaginea PSD va scadea. Basescu spune ca Guvernul a avut 'vointa': <<Curtii Constitutionale, a fost infranta vointa Guvernului, a Parlamentului>>.
4. Citez: <<"Analizand justificarile Curtii Constitutionale nu pot sa nu constat ca ele au o abordare care nu poate fi contestata in mod legal, prin natura drepturilor Curtii Constitutionale", a adaugat Basescu.>> Adica, ilegalitea CC nu poate fi contestata legal. Singura solutie este schimbarea. Basescu arata clar de unde sa vina 'vointa' si sa o demonstreze - fapt care PSD si CC nu o vor face ca se vor auto-contrazice. (Ori o vor face ori nu PSD pierde imagine).
5. PSD se vor relaxa putin crezand ca 'adierea' s-a schimbat, precum spunea Geoana. Vor fi luati prin surprindere an cel mai 'placut' moment al lor din acest an.

DA are nevoie de 2/3 din parlament ca sa poata sa schimbe constitutia. Anseamna de putin mai mult de 60% an anticipate (dupa redistribuire). Daca reuseste sa dea aceasta lovitura de gratie atunci spunem ca an sfarsit 'revolutia' a luat sfarsit. Daca nu..... anca multi ani pana la 'schimbare'. Iar daca eu gresesc complet - atunci sper ca Basescu sa nu o fi luat razna..... Vom vedea.....

PS. Aceasta nu este tradare si se va vedea. Urmatoarele luni, oricum vor fi ele, vor fi unlike orice a fost an Romania an ultima suta de ani......
PS2. Sper ca am fost coerent ca nu am asa mult timp la dispozitie...

Sobru
2005-07-13 03:44:27

Re: Basescu e un betivan agresiv si Tariceanu un afemeiat boem

Tariceanu s-a descurcat foarte bine. Omul e serios si isi face treaba.
Este vulnerabil insa la miscarile lui Basescu tocmai pentru ca e serios.
Chestia cu afemeiatul este gratuita. Apoi, a mai imbatranit si el...

Omul cu Picioare foarte Paroase
2005-07-13 03:46:42

PRESEDINTELE e un om normal.. care gandeste optimal - ca un arbitru apartinic "..sine IRA.." pentru binele ROMANIEI..

... si se intampla sa fie Basescu cel care inaugureaza LINIA unor Presedinti NORMALI - fara Cultul PERSONALITATII.. care asculta SI DREAPTA SI STANGA in procesul de MANAGEMENT AL TARII...

Sobru
2005-07-13 03:50:03

Re: IMI PARE RAU CA TREBUIE SA V-O SPUN: CONSTANTINESCU A FOST SINGURUL PRESEDINTE NORMAL DIN ROMANIA

De ce sa-ti para rau? Numai prostii nu au vazut in Constantinescu un presedinte normal.
Nu a facut nici o gresala, gafele le-au gasit apoi frustratii(vorba lui) analisti de doi bani.
Constantinescu a pus tara din nou, in vederile Occidentului care ne ignora deja complet. Macar pentru asta, si el devine un presedinte bun.
Cat despre prestanta si discurs nici nu are rost sa comparam, dar ce sa inteleaga opincarii?

     Pagina  din 5      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reteaua "Torino" ramane dupa gratii (130 afisari)
 Caderea Bastiliei (122 afisari)
 Sase ani fara Mircea Nedelciu (117 afisari)
 Studenti bucuresteni, traficanti de droguri pe litoral (71 afisari)
 Michael Jackson, incoltit din nou (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01107 sec.