Ziua Logo
  Nr. 3347 de luni, 13 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-06-13

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Atamild
2005-06-13 01:25:45

Acum, cum imi spuneau niste cunostinte

Care au fost in vizita prin Europa..de est..ziceau ca ele nu au vazut in Romania saracie. Adevarul este.. ca au trecut numai prin orasele mari. Si cel mai bine s-au simtit in Republica Moldova, care desi saraca.. nu se plinge de saracie.
Matilda

srk
2005-06-13 01:54:43

arestarile

Nu comentez modul cum isi face datoria justitia romana pentru ca nu (mai) stiu. Relativ la arestari insa va invit sa veniti in SUA si sa conduceti masina fara acte la dvs. Daca politia romana v-ar pune catusele la spate si v-ar duce la sectie probabil ca ati tipa ca s-a intors Ceausescu.

cosor ion
2005-06-13 08:42:21

Romania si justitia

atita timp cit justitia nu poate fi curatita de tot raul plantat de psd si Ilici in 15 ani de neocomunism,si ori citi presedinti ar veni,presa noastra dimboviteana,ar gasi ceva de comentat in favoarea celui care da mai mult.cum jurnalistii sunt sclavii unor patroni straini si daca Basescu i-a atins la afacerile necinstite,toate tunurile vor fi puse pe el cu ajutorul lingailor din presa noastra cea desteapta si uite asa iar vorbim de reforme care nu se vor termina decit la pastele cailor.ce ar fi daca am avea un jurnalist liber sa nu scrie la ordinul stapinului ci la ordinul constiintei sale,poate am ajunge si noi unde trebuie.presa are nevoie de presedinte dar si viceversa,trebuie insa gasit dialogul civilizat,altfel ne facem de bafta prin toata lumea.vedem cum se despica firul in paispe cu ziaristii rapiti,cite interpretari se dau de unele mint bolnave,in loc sa fim multumiti ca au scapat teferi si sa ne vedem de ceva lucruri mai serioase,ba chiar incercam sa-l asmutim pe Vadim impotriva lui Basescu,iar daca Basescu il copta la guvernare sa fi vazut ce era la gura presei.cert este ca nu avem jurnalistii pe care ii asteptam si este trist

cosor ion
2005-06-13 08:46:47

Re: arestarile

La 2005-06-13 01:54:43, srk a scris:

> Nu comentez modul cum isi face datoria justitia romana pentru ca nu
> (mai) stiu. Relativ la arestari insa va invit sa veniti in SUA si sa
> conduceti masina fara acte la dvs. Daca politia romana v-ar pune
> catusele la spate si v-ar duce la sectie probabil ca ati tipa ca s-a
> intors Ceausescu.
> 
aici primul lucru este sa stai in masina cind curcanul te-a oprit.daca cobori fara incuvintarea mocagiului,risti sa primesti si un glont in teasta,de arestari sa nu mai vorbim,numai suspiciunea ca esti evazionist sau terorist stc infunzi puscaria,pina cind se constata ca esti un pirlit care ai deschis gura cind nu trebuia si sa mai stiti ceva,informatorii ca si la noi,nicio deosebire,se poarta peste tot in lume

vicky
2005-06-13 15:09:41

Visul european si realitatea agresivaFelicitari pentru editorial, domnule Hoandra. E interesanta descompunerea visului european in realitatile plictisitoare si banale ale reflexelor agasant de balcanice. Nici macar speranta ca intr-o zi va fi mai bine nu mai anima pe nimeni. Totul e cenusiu si din pacate traim cu speranta ca intr-o zi ne va fi mai bine si incercam sa facem proiectii care in fond nu ne prea ajuta la nimic.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dictionarul General al Literaturii Romane (372 afisari)
 Noi atacuri impotriva ZIUA de Iasi (348 afisari)
 Criminalii printre noi (296 afisari)
 DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * DIVIZIA B - ETAPA A 30-A * (221 afisari)
 Basescu tocat de presa (207 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00481 sec.