Ziua Logo
  Nr. 3330 de marti, 24 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-05-24
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 206.194.127...)
2005-05-24 00:42
CATEGORIC EXISTA UN SCENARIU IN TOT CEEA CE S-A INTIMPLAT

ACEST SCENARIU NU VA FI INSA STIUT NICIODATA. SI MI SE PARE CORECT. CUM AU DISPARUT TOATE ARMELE DIN IRAQ? SA NU FI FOST? AIUREA CIND TOT AMERICANII LE-AU DAT. RUSII CHIAR NU STIU NIMIC? EI ASTEPTIND SA SE RETRAGA CU AMABASADA CU TOT CHIAR ULTIMII PERIOADA IN CARE AU LUAT TOT CE ERE DE LUAT SCRIPTIC DIN IRAQ CA SA NU-I COMPROMITA.
ORICUM SE STIA DE INVAZIA AMERICANA CU MULT TIMP INAINTE CA SA FIE FACUTA.

AM MAI SCRIS SI INCERC SA POT PUNE CAP LA CAP ANUME EVENIMENTE CARE S-AU INTIMPLAT. CURIOASA A FOST ARESTAREA LUI OMAR CIND ACESTI ASAZISI JURNALISTI AI LUI PESTE ERAU ARESTATI. LEGATURA MARIEI JEANNE CU ACEST OMAR PRIN TATAL EI. DECLARATII MINCINOASE ALE TATALUI EI CA NU AU FACUT AFACERI. DECLARATII MINCINOASE ALE LUI ILIESCU CARE SPUNEA CA NU-L CUNOASTE. DAR CUM NU A RECUNOSCUT CA A ADUS MINERII IN BUCURESTI SAU CA A CHEMAT TRUPELE RUSESTI SA INTERVINA DECE AR RECUNOASTE ACUM? AU LOC ALEGERILE DIN PSD SI IATA-L PE OMUL AMERICANILOR CISTIGIND. GEOANA. SE STIE PENTRU CINE LUCREAZA. ACUM DEMISIONEAZA TALPES CARE SE STEI CA ESTE PIEDICA RUSA DE PE LA NOI LA FEL CA SI RISTEA PRIBOI. DACA CUMVA TOATE ACESTE DRUMURI DUC LA BANI MULTI CU CARE SE CUMPARAU ARME SI ERAU TRIMISE TERORISTILOR? STITI BINE CA TALPES A FOST ACUZAT CA AR FI TRIMIS ARME LUI SADAM PE CIND ERA AMBASADOR LA SOFIA.

OMAR TREBUIA SA FIE INVINGATORUL CARE NE ADUCEA ACASA JURNALISTII PLECIND CU BANI MULTI CA SA-I RASCUMPERE ASA FIINDU-I UITATE TOATE ILEGALITATILE COMISE.

DACA IRAQIANUL OSTATEC A FOST LUAT DE AMERICANI ESTE CLAR CA CEVA SE ASCUND DUR IN SPATELE ACESTOR EVENIMENTE SI CEVA, CEVA TOT VA RASUFLA. IMI ESTE TEAMA CA NU II VA ASTEPTA ZILE FRUMOASE PE JURNALISTII NOSTRI CARE SI-AU BATUT JOC DE UN POPOR INTREG PRIN ACTELE TIPICE ACEFALICE PE CARE LE-AU FACUT.

DACA INTR-ADEVAR S-AU DAT BANI , SI CRED CA S-AU DAT SI CEVA BANI, ATUNCI TOTI COPII CARE VOR MURI DE LEUCEMIE SA FIE BLESTEMUL LOR. NISTE ANIMALE DE OAMENI CARE SI-AU BATUT JOC DE TOTI ROMANII COMPROMITZIND TOTUL.

POATE CA ACETI JURNALISTI AU FOST IN MIINILE UNOR GRUPARI ARABE PROAMERICANE SI SCENARIUL A FOST PERFECT PENTRU A-I FACE SA VORBEASCA SAU SA AFLE CEEA CE ERA DE AFLAT.

ORICUM NISTE AVENTURIERI CARE ALATURI DE BINE V-ATI INTORS MERITA UN SHUT UNDEVA IN POSTERIOR.

alegatorul turmentat din sua (...@yahoo.com, IP: 24.239.142...)
2005-05-24 04:33
Re: CATEGORIC EXISTA UN SCENARIU IN TOT CEEA CE S-A INTIMPLAT

Armele nu au disparut total doar temporar, ca dupa un timp sa fie folosite tot impotriva americanilor. De ce crde-ti ca i-au lasat sa intre asa usor in Bagdad???
Au intrat usor ca dupa aceea sa inceapa adevaratul razboi: dar in termenii irakienilor.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Baronii SIF Muntenia vor sa revina (291 afisari)
 Farmecul discret al Poeziei. La Barlad (148 afisari)
 S-a furat capul lui Mata Hari (138 afisari)
 Misterele rapirii jurnalistilor (101 afisari)
 "Biserica, singura scoala de limba romana din Transcarpatia" (85 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00674 sec.