Ziua Logo
  Nr. 4715 de joi, 17 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Ziua va recomanda
EximBank acorda credite pentru achitarea datoriilor catre stat
-- EximBank vine in sprijinul tuturor companiilor care se confrunta cu lipsa lichiditatilor oferindu-le Creditul pentru achitarea restantelor fiscale prin care intreprinzatorii pot beneficia de fonduri pentru a-si achita obligatiile fiscale restante la bugetul statului si la cel al asigurarilor sociale de stat.
Creditul se acorda pe termen scurt (maximum 12 luni) si poate acoperi 100% din necesarul de finantare al unei societati. Pentru acordarea creditului vor fi luate in calcul performantele financiare istorice, previunile financiare pentru intrega perioada de derulare a creditului precum si garantiile oferite de companie.
Prin acest produs, EximBank incearca sa se pozitioneze ca o punte intre companii si stat, iar managementul bancii se asteapta ca acest credit sa genereze efecte pozitive pentru cele doua parti in conditiile in care, pe de o parte firmele sunt sprijinite sa-si achite obligatiile fiscale, iar, pe de alta parte banca poate contribui la cresterea incasarilor bugetare.
Acest credit face parte din gama de produse oferite de EximBank in cont propriu si nu in numele si contul statului.
Pentru acest produs poate aplica orice companie care inregistreaza restante la bugetul consolidat al statului si care nu figureaza cu credite restante in baza de date a Centralei Riscurilor Bancare.
Utilizarea creditului se va realiza cu respectarea strica a destinatiei si este conditionata de verificarea documentelor prezentate la plata de catre compania imprumutata si a concordantei acestora cu informatiiloe din certificatul de atestare fiscala.
EximBank este o institutie specializata, prin care se deruleaza activitati de sustinere a mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale prin instrumente financiar-bancare si de asigurari specifice. EximBank ofera finantari, cofinantari, refinantari, asigurari, reasigurari, garantii, destinate sa contribuie la dezvoltarea infrastructurii, a utilitatilor de interes public, dezvoltarea regionala, sustinerea activitatii de cercetare-dezvoltare, protectia mediului inconjurator.
Companiile interesate de produsele EximBank se pot adresa direct celor 11 unitati teritoriale ale bancii din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia. De asemenea, operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.
 Afisari: 108  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Zapada la judecata    
  Sansa turismului romanesc    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Obraznic si duplicitar (8089 afisari)
 Basarabia pamant tiganesc (3152 afisari)
 Dispar 150.000 de bugetari (2220 afisari)
 Romania sub teroare (1771 afisari)
 Pesedistul Marian Sarbu invitat la guvernare (1477 afisari)
 Puci in PDL: Se doreste blocarea prin vot secret a accesului Elenei Udrea in viitorul Guvern  (5030 afisari)
 Ce spun ezoteristii si preotii despre Flacara Violeta a lui Basescu (4764 afisari)
 Visul lui Iliescu implinit de Traian Basescu? (4421 afisari)
 Un fotomodel din Rusia a fost snopit in bataie la o receptie - VIDEO (3287 afisari)
 Ramas fara bani, si-a jucat sotia la poker, fara sa stie ce poate pati! (3011 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00928 sec.