Ziua Logo
  Nr. 4533 de miercuri, 13 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Hercules cu probleme
Un avion militar american Hercules C - 130, avand la bord 32 de persoane, care a decolat din Bucuresti cu destinatia Quatar, a aterizat de urgenta, ieri dimineata, pe aeroportul "Mihail Kogalniceanu", din Constanta, dupa ce pilotii au observat ca iese fum de la bord. Incidentul a pus pe jar autoritatile militare si civile din judetul Constanta. Militarii americani nu au patit nimic, dar aeronava nu si-a mai continuat zborul spre Quatar. Directorul aeroportului, Cristian Pavalasc, a declarat ca nimeni nu a fost ranit si ca a fost urmata procedura standard care se aplica in aceste situatii: aterizarea pe cel mai apropiat aeroport de locul decolarii. (D.S.S.)
MISA amanata
Procesul in care liderul MISA, Gregorian Bivolaru, este judecat pentru mai multe infractiuni a fost amanat, ieri, la primul termen, la Tribunalul Cluj, informeaza Mediafax. Motivele au fost lipsa de procedura, dar si faptul ca unii dintre inculpati au cerut aceasta amanare pentru a-si angaja aparatori. Bivolaru si alti 20 de membri ai conducerii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) sunt acuzati de trafic de persoane, infractiuni la legea dreptului de autor prin "practicarea" videochaturilor, ultraj contra bunelor moravuri in spectacolele gruparii si exprimare de mesaje antisemite. Urmatorul termen a fost stabilit pentru 22 iunie. (R.M.)
Cheta pentru instante
Presedintele CSM, Virgil Andreies, a declarat, ieri, la Constanta, ca instantele se confrunta cu mari dificultati financiare, ca nu mai au bani de citatii si ca sunt chiar situatii in care judecatorii si procurorii fac cheta pentru hartie si pixuri, ceea ce in aprecierea lui "este inad�misibil". "In acest moment, suntem mult sub minimul admis pentru ca instantele sa functioneze, a spus Andreies. Seful CSM a vorbit si despre cresterea volu�mului de activitate, mai ales in conditiile in care multi judecatori au iesit la pensie, dar si despre legea unica de salarizare. (R.M.)
Retragere din Irak
Romania a demarat procedurile pentru retragerea trupelor din Irak. Saptamana trecuta, zeci de blindate, autovehicule si tone de echipamente ale trupelor romanesti din sudul Irakului au fost trimise in Kuweit. Patru convoaie americane cu peste o suta de platforme mobile au transportat in Kuweit materialele si tehnica excedentara a contin�gentului romanesc. Vehiculele si echipamentele au fost imbarcate pe feribotul Albatros, care va ajunge peste cateva zile in portul militar Constanta. Memorandumul incheiat intre autoritatile romane si cele irakiene stabileste ca trupele romane isi vor incheia misiunea in Irak pana la 31 iulie a.c. (D.D.)
A r h i v a
  Big Brother la traseu    
  BAE Systems se intoarce    1 comentariu
  Stanculescu la al doilea ghips    
  ANI controleaza averea lui Dan Nica    
 Top afisari / comentarii 
 Papa suparat de un seic (2576 afisari)
 Guvernul pregateste salvarea pensiilor nesimtite (2494 afisari)
 UE: cealalta amenintare (1928 afisari)
 Voronin e sigur ca va gasi un tradator (1637 afisari)
 Milioane pentru Felix (1598 afisari)
 Eminem, destainuire-soc: "Am urinat pe Mariah Carey" (4793 afisari)
 VEZI AICI noile uniforme ale Poliiei Naionale i Locale - VIDEO (2304 afisari)
 Dupa fuga lui Ceausescu, URSS credea ca Romania s-a reintors in sfera ei de influenta. Iliescu se jura ca nu (2218 afisari)
 Mickey Rourke, mai libidinos ca niciodata! (FOTO) (2009 afisari)
 Irinel Columbeanu, suparat ca Monica il trimite la femei! (1824 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00847 sec.