Ziua Logo
  Nr. 4368 de marti, 21 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin la deal si mun�te, iar vantul va sufla in general slab. Dimineata si noap�tea, in zonele joase local va fi ceata. Tempera�turile maxi�me vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei,
spre -2 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si vantul in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 5-7 grade. Spre dimineata se va forma ceata.
COMENTARIU
Vremea urata si mohorata, cu ploi si vant, se mentine pentru latitudinile nord-vestice si nordice ale Europei, acolo unde actioneaza un vast si activ ciclon. In schimb, in zona Romaniei, unde atmosfera este stabila atat la sol, cat si in altitudine, peisajul de toamna este unul bland in care regasim, in orele diminetii, putina bruma - in nord si centru - si ceva mai multa in zonele joase, ce va disparea insa catre pranz sub atingerea maiastra a soarelui.
meteorolog Mihai Timu
 Afisari: 108  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Acum e si semnat articolul   de Atamild
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ritualuri barbare la Cambridge (3966 afisari)
 Creierul lui Obama (2161 afisari)
 Roma anti-Romania (2147 afisari)
 Strategie nationala pentru cadavrul Romaniei (2059 afisari)
 Nu speriati clientii (1547 afisari)
 O mama a reusit sa scape de doi agresori dupa ce i-a muscat de organele genitale, dar al treilea a violat-o de fata cu copilul de sapte ani (4302 afisari)
 "Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO) (3619 afisari)
 Presedintele unui fond de investitii din SUA se retrage dupa ce a castigat zeci de milioane de dolari din criza creditelor: Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor. God Bless America! (2886 afisari)
 Astrolog rus: UE si NATO nu vor mai exista in forma actuala in 2020 (2145 afisari)
 Anaconda 3 sau cum a vanat David Hasselhoff cel mai de temut sarpe din lume in padurile de la marginea Bucurestilor (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00729 sec.