Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ziaristii se plang lui Platini
Uniunea Sindicala a Ziaristilor din Romania, MediaSind, a inaintat un protest la UEFA, in care se plange de abuzurile grave indreptate impotriva unor repezentanti ai mass-media de catre oameni de fotbal sau chiar de jucatori.
Ultimul episod, cel in care protagonistii principali au fost chiar fotbalistii echipei nationale, este repus pe tapet de catre MediaSind, mai ales ca din partea FRF nu s-a luat nici o masura in acest sens.
Intr-o adresa trimisa la UEFA, Uniunea Sindicala a Ziaristilor din Romania ii aduce la cunostinta presedintelui acesteia, Michel Platini, unele grave incalcari ale drepturilor omului, precum si o obstructionare a dreptului la munca tocmai ca urmare a unor gesturi incalificabile venite din partea oamenilor din fotbalul autohton. Astfel, se arata in scrisoare, "jurnalistul Ionel Lutan, redactor la Monitorul, a fost agresat fizic si verbal de catre Stefan Chitu, presedintele clubului CSM Ploiesti si membru in Comitetul Executiv la FRF". Mai este reamintit si cazul lui Ionut Popa, cel care i-a batut pe doi reporteri ai Televiziunii Romane, motiv pentru care MediaSind l-a sesizat pe presedintele FRF, Mircea Sandu. Cum acesta n-a facut nimic pentru a lua masuri si in cazul lui Stefan Chitu, Uniunea Sindicatului Ziaristilor i-a adresat aceasta scrisoare lui Michel Platini, scrisoare care contine si incidentul de dinaintea partidei cu Lituania, dintre jucatorii echipei nationale si jurnalistii prezenti in preajma lor, atunci cand primii i-au injurat si au aruncat cu pietre in reprezentantii mass-media, pentru ca acesta sa fie informat de "comportamentul huliganic de care au dat dovada unii dintre oamenii de fotbal din Romania fata de jurnalistii aflati la datorie".
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 170  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Nasu' mai vrea o data    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 7-a    
  Stiri pe scurt    
  Botez pe Olimpico    
  Mutu: "Suntem o Nationala modesta!"    2 comentarii
  Program Liga    
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00920 sec.