Ziua Logo
  Nr. 4297 de miercuri, 30 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
EUROPA
In regiunile vestice, nord-vestice, centrale si de rasarit vor fi innorari si local averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul continentului vremea va fi in general frumoasa, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat,
dupa-amiaza in zonele de munte.
BUCURESTI
Astazi
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar spre seara vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 31 de grade, iar cea minima de 16-18 grade.
Maine
Vremea va fi frumoasa. Cerul variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 30 de grade, iar cea minima de 15-17 grade.
Poimaine
Vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar minima va fi de 14-16 grade.
AVERTIZARE Hidrologica
Cod rosu
Pentru intervalul 29.07.2008 ora 14 - 30.07.2008 ora 16, se instituie codul rosu pentru pentru cursul mijlociu al Siretului (sectorul Nicolae Balcescu - acumularea Galbeni) si pentru Prut (sector Oroftiana - Stanca Costesti), aferente judetelor: BotoSani, NeamT
si BacAu. De asemenea, a fost instituit codul portocaliu pentru pe cursul mijlociu al Siretului (sectorul Galbeni - Adjudul Vechi)i si pe Prut in sectiunea de la intrarea in tara si pe sectorul Stanca Costesti - statia hidrometrica Stanca Aval), aferente judetelor: Bacau,Vrancea si Botosani.
COMENTARIU
Astazi masa de aer cu un grad relativ ridicat de umezeala, existenta in zona tarii noastre, precum si patrunderea unui aer usor mai rece in regiunile estice vor determina averse local in Moldova, in zona de munte si izolat in restul teritoriului. In zilele ce vor urma presiunea va creste usor si treptat, atmosfera se va stabiliza, iar vremea va fi in general frumoasa si doar izolat vor mai fi ploi slabe de scurta durata, mai ales in zonele montane.
Meteorolog Meda Georgescu
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza si seara, local in zona Carpatilor Orientali si Meridionali si cu totul izolat in Oltenia si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
 Afisari: 147  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandamentul unitatii anti-KGB (3504 afisari)
 O realitate: Biserica de mase (2176 afisari)
 Miracol pentru cancer (2116 afisari)
 De la Est vine ploaia (1917 afisari)
 CSAT umbla cu kalasnikovul indoit (1839 afisari)
 Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China  (5301 afisari)
 Su-27, locul patru in topul celor mai bune avioane militare ale secolului XX (2133 afisari)
 Dana Nalbaru saruta tandru patru femei, dar si sase barbati (VIDEO) (1806 afisari)
 Ce-si face femeia cu muschii ei.... (1712 afisari)
 Scad preturile apartamentelor din Capitala! (1639 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00863 sec.