Ziua Logo
  Nr. 4203 de luni, 7 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Risc de inundatii
Ministerul Mediului a emis ieri dimineata o avertizare de inundatii ca urmare a precipitatiilor cazute in bazinul superior al Prutului in afara teritoriului Romaniei. Astfel, se anunta cresteri de debite si niveluri prin propagare pe cursul superior al Prutului pe sectorul amonte de acumularea Stanca Costesti, respectiv la Oroftiana si Radauti, cu depasiri ale cotelor de atentie si cele de inundatie. (L.M.)
Mori inchise
Inspectorii de munca hunedoreni au inchis, in martie, patru unitati de morarit si panificatie din Valea Jiului, din cauza unor deficiente, alte 18 fiind amendate cu suma totala de 16.000 de lei, pentru nerespectarea legilor de securitate si sanatate in munca si angajarea "la negru" a unor muncitori, informeaza
Mediafax. (C.P.)
Oua-surpriza la gradinite
Prescolarii din 50 de gradinite bucurestene vor picta in aceasta saptamana 50 de oua supradimensionate (inalte de 1,10 m si cu diametrul de 60 de cm), in cadrul unui proiect caritabil initiat de Ferrero Romania pentru cei 1000 de copii aflati in ingrijirea Fundatiei "Copii in dificultate". Fiecare gradinita isi va alege o tema care se va regasi in desenele pe care micutii le vor picta pe Super Oul de la Kinder Joy, apoi operele de arta vor fi premiate cu diplome si surprize, iar gradinitele vor primi si ele premii de participare. (M.S.)
UCW si in Romania
Din acest an, in saloanele Spa din Romania a inceput sa fie promovata cea mai revolutionara metoda de slabit - Universal Contour Wrap, tratament de pierdere a centimetrilor cunoscut in intreaga lume, cu aproximativ 1000 de saloane numai in Marea Britanie. Tratamentul dezvoltat de dr. Richard Strem dupa cercetari extinse asupra beneficiilor mineralelor presupune impachetarea clientului cu aproximativ 25 de bandaje elastice care au fost inmuiate in prealabil intr-o solutie calda de argila, bogata in minerale. Aplicarea dureaza mai putin de 45 de minute, iar dupa impachetare clientul se poate relaxa pentru o ora, timp in care tratamentul isi face efectul. UCW garanteaza pierderea a 15 cm, toate sedintele de tratament debutand cu un set de masuratori preimpachetare in puncte specifice ale corpului. (C.P.)
 Afisari: 190  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Suveica maidanezul cu cercei    3 comentarii
  Contraatac sindical la Ljubljana    
  Arena vanata    1 comentariu
  Pitulati in mina    
 Top afisari / comentarii 
 Fratia urechii (4857 afisari)
 Un tiran modern (Putin) si admiratorii sai (2316 afisari)
 Euroregiunea secuiasca (1770 afisari)
 "Rednic, esti o mizerie" (1587 afisari)
 Un nou caz Litvinenko (1333 afisari)
 A adormit langa femeia pe care a violat-o (3618 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone foloseste aceleasi "arme" ca pe vremea cand juca in Basic Instinct (3571 afisari)
 Putin: "Ucraina are toate sansele sa nu mai existe ca stat in granitele actuale" (3516 afisari)
 Dragoste fara frontiere: Un lup se iubeste cu o capra (3377 afisari)
 Socant: Un australian are un copil cu propria fiica  (2663 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00887 sec.