Ziua Logo
  Nr. 4169 de miercuri, 27 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Turist devine Ramada Plaza
Hotelul Ramada Plaza, amenajat pe structura fostului hotel Turist din Bucuresti, va fi deschis in luna martie, in urma unei investitii de 15 milioane de euro, a declarat, ieri, directorul de marketing si vanzari al unitatii, Elena Mesina. Hotelul va fi clasificat la patru stele plus, si are 300 de camere, 81 dintre acestea fiind duble si sapte apartamente. "Conceptul Ramada Plaza vizeaza si construirea unui head-club, la care se va avea acces direct din hotel. Avem in vedere si deschiderea unei sali de conferinte, Convention Center, care va fi amplasata in spatele hotelului Best Western Parc. (C.S.)
Amenzi de la Ape
Administratia Nationala Apele Romane a dat amenzi, numai in ultimele zile, in valoare de aproape 1,2 milioane de lei (n.r. - 12 miliarde de lei vechi) pentru nerespectarea normelor de salubrizare in zona apelor, se arata intr-un comunicat de presa al ANAR. Sanctiunile au vizat doar 14 primarii. Astfel, Primaria Sectorului 2 a fost amendata cu 80.000 de lei din cauza gunoaielor, inclusiv deseuri de la constructii, ce se gasesc in zona Plumbuita-Fundeni. Aceeasi amenda au primit si primariile Afumati, Voluntari si Vidra, din Ilfov. (L.M.)
Cursuri de diplomatie
Fundatia Europeana Titulescu initiaza o serie de prelegeri privind rolul unor ilustri oameni de stat si diplomati in formarea si consolidarea statului modern roman.
Prelegerile vor fi sustinute de profesorul universitar dr. Georgeta Filitti la sediul Fundatiei, Casa Titulescu, Soseaua Kiseleff nr. 47. Ele vor incepe la 11 martie 2008 si vor continua in fiecare marti din lunile martie si aprilie. Relatii suplimentare se pot obtine la tel. 2602801. (D.D.)
Dobanda fixa la Raiffeisen
Persoanele care contracteaza credite garantate cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobanda fixa in primul an, la fiecare aniversare ulterioara a creditului putand alege ca dobanda aferenta imprumutului sa fie variabila, fixa pe un an sau fixa pe trei ani, a anuntat, ieri, banca. Noua politica de preturi a institutiei de credit se aplica clientilor de la 1 februarie. (F.B.)
 Afisari: 146  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "Nicolaescu este impertinent!"    3 comentarii
  Cancerul in ofensiva    
  Pactul pentru Educatie, la Basescu    7 comentarii
  "Liberalizarea" parcarilor loveste in Dalli    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Vot cu scandal la Mitropolia Moldovei (4472 afisari)
 Campanie murdara cu crima si salvari (3467 afisari)
 Minciuna pensiilor (1931 afisari)
 Unica dragoste a Annei Frank (1875 afisari)
 Tinta Camatarilor (1861 afisari)
 Copilul-pasare, crescut de propria mama intr-o colivie (4046 afisari)
 Sfarsitul lumii: Pamantul va fi inghitit de Soare (3650 afisari)
 Giulio Andreotti: Putin a murit (3109 afisari)
 Adriana Saftoiu: Elena Udrea a incercat sa arda etapele (2982 afisari)
 Din Romania, Sarkozy a plecat cu un stilou, de la Vuitton, cu o geanta (2177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01656 sec.