Ziua Logo
  Nr. 3948 de miercuri, 6 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Analize si comentarii
Tara lui Huo&Jos
Bedros HORASANGIAN 
-- Jos Tariceanu! Huo Basescu! Jos Iliescu! Huo! Huo! Huo! Jos Securitatea! Jos Guvernul ! Jos! Huo! Huo Geoana! Hotii, hotii, Jos hotii, huo motii, si bigotii, Jos chilotii, Jos Muntii Carpati, Jos "Dunarea", Huo Voiculescu!
Demisia, Demisia, Demisia, Jos demisia, si misia si Transnistria, huo, comunistii si anticomunistii, si oportunistii, jos pupincuristii, si poponarii si homosexualii, Huo, t-ai dracu de bozgori, de sogori, de tigani, de Jidani, si chiolbani, Huo! Jos oligarhii si Patriarhii, si toate rudele si paparudele, si Hrebengiuc si Patriciu, Huo, huo, Jos t-ai dracu de beliti si parveniti si politicieni si patricieni, Jos Dinescu! Da' Manolescu? Jos si Manolescu!, Jos Securitatea, si sanatatea, Jos jos jos, sa se aleaga praful, t-ai dracu da nenorociti de ne-ati nenorocit si trecutul si prezentul si viitorul viitorului nostru cu securistii vostri imputiti, Huo! Huo!, Jos Marea Neagra, Jos Constantinescu scria pe zidurile blocurilor, Jos Zoe Petre! Huo!, Jos Regele, Jos Coposu! Jos Academia, Muie Steaua, Muie Rapid, Muie Dinamo, Muie Argentina, striga poporul infrigurat pe strazile marii metropole din sud estul Europei, "Muie Argentina!", "Un doi trei, ne-am pisat pe ei", zbierau infrigurati concetatenii nostri dupa acel 3-2 cu echipa lui Maradona, pe Magheru, pe Dacia, pe strazile unde se striga in extaz "Muie Argentina!", Huo! Huo! Huo! jos bunica, jos mama, jos tata, jos si Huo, t-ai dracu de beliti, de banditi, de trogloditi, "Fuck you" scriu acum romanii pe ziduri in locul stramosescului cinstit si curat "Fut!" din tara lui Huo si Jos, e tara mea, alta n-am, alta putem avea, nu-ti convine cara-te!, t-ai dracu da tigani, de jidani , de borati, de gusati, si machiati, prostmancati, arestati, compensavi-s-ar compensatele, Jos Nicolaescu, Jos Dudu Ionescu, Jos Funar, Huo Tokes, jos granitele, Jos Vadim Tudor, Huo si banitele, Huo invatamantul, Jos Andronescu, jos Macovei, jos jos jos, nu a mai ramas nimic mai jos de jos, doar Huo, Huo, Huo Mitica Dragomir, Jos Iancu, Jos Hagi, Jos marii corupti, si micii lui Cocosatu, Jos Enescu, "Asta cine p... mea mai este?", "A furat banii de la FNI cu Maria Vlas!"; Huuuoh, jos Vlas, jos FNI, FBI, KGB, NKVD, si Plesita, nu de asta nu ne atingem ca se strica jucaria si nu ne mai lasa sa strigam nimic, Jos Goma, jos bolsevicii, si Internetul si "Internationala", si nationala si muie si UE, ca vin strainii si ne fura bogatiile pe care am putea sa le furam noi daca am striga Jos si Huo organizat, eficient, nemteste, asa, Huo, e bine, Ein , Zwei, Drei, Huuuo! Huuuo!, Ausgezeichnet , Genossen, auch ein mal, inca o data, ce vrea asta de la noi, tu-ti gura ma-tii, cine te crezi, ah!, Huo Huo! Jos organizarea si dezorganizarea, Jos Apaca! jos Petre Roman, uitasem de asta, Jos Iliescu ca asta i-a facut genocid pe toti si acum toti il injura, Jos Cozma, Huo Radu Vasile, Jos Biserica, nu, nu jos, cu astia sus, cine o sa ne mai boteze copiii si cine o sa-i mai ingroape pe mortii lor si ce-o sa ne facem daca n-o sa mai fie cine sa strige Huo si Jos !, nu,
Sus Romania, sa stie toata lumea ca suntem un popor optimist, o sa-i batem si pe sloveni, si pe tolomaci si-o sa aprindem lumanari la Polovraci, O, Doamne, nu ne parasi, Oh, Lord, give Me a Mercedes Benz!, saraca Janis Joplin, canta de una singura, pana s-a sinucis de singuratate, droguri si alcool, n-avea pe nimeni alaturi sa zbiere Huo! si Jos!, sa vina nea Gigi sa-i dea si ei, acolo," Ia si dumneata, duduie, 50 de mii de parai, fa-ti o biserica si nu te mai plange atata, o sa-ti dau si-un Mercedes Benz, sa intri in rand cu lumea buna si sa nu mai strigi alde alea, noi suntem crestini si facem ce vrem pe pamantul nostru, romanesc!", Huojos Gigi Becali! SUS Romania! la urma urmelor, de ce nu.
 Afisari: 1358  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 10 Afiseaza toate comentariile  
ce ati patit domnule?   de simiondan
Cel mai bun articol1Dar de ce strigam HUOO si Jos?   de marius dobrica
Bravo DOMNULE AUTOR   de Ellenna
Dreptul de huidui si in afar stadionului   de Ghita Bizonu'
Tara lui Iliescu &CO   de Adrian v.D.
SPLENDID !!! TOTAL !!! TOT RESPECTUL !!!   de CHIORU
fain articol.   de crux
Total articol, din pacate si total adevarat   de georgems
tzara lui Base   de laur
Tara lui Huo&Jos   de ionescu
A r h i v a
  Puscaria patriotica sau intre Heidegger si BMW    8 comentarii
  Nonsuccesorul    
  Impotriva directiei de azi in sistemul valorilor    9 comentarii
  Declaratia zilei    
  La judecata zilei    3 comentarii
  Axa Washington - Londra - Bucuresti    2007-05-30
  Consilierii presedintelui    2007-05-23
  Basescu si sentimentul congolez al fiintei    2007-05-16
  Octavian Paler la Ateneul Roman    2007-05-09
  Moartea lui Rostropovici    2007-05-02
 Top afisari / comentarii 
 Doua gemene din Cluj s-au sinucis intr-un parc (4327 afisari)
 UE nu vindeca Europa de Est (2636 afisari)
 Delir politic (2493 afisari)
 Sa vina rusii! (2443 afisari)
 Adriana Cristescu a facut victime si la Carei (2428 afisari)
 Romania a devenit tinta rachetelor rusesti (525 afisari)
 Basescu ii garanteaza lui Geoana sustinerea unui guvern PSD (164 afisari)
 Vacaroiu, acuzat de trafic de influenta (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.20449 sec.