Ziua Logo
  Nr. 3887 de vineri, 23 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Misiune blitz pentru Boroi
Consiliul Federal al FR Atletism, intrunit miercuri, l-a desemnat pe comandantul CSA Steaua, George Boroi, ca imputernicit sa conduca forul nostru national pana la Adunarea Generala programata pe 26 aprilie. Schimbarea la varf a survenit dupa demisia presedintelui Ilie Floroiu, intr-un moment destul de delicat pentru federatia care dispune de unul dintre cele mai mari bugete, dar care, in ultima vreme, a inregistrat mai multe recorduri de ineficienta in competitiile de mare anvergura.
Aveti la dispozitie aproximativ trei saptamani pentru organizarea Adunarii Generale, dar, in acelasi timp, fiind inaintea sezonului de vara, care ar fi principalele masuri de luat?
Daca tinem cont de mesajul presedintelui ANS, Octavian Belu, care a spus foarte clar ca fiind o federatie serioasa trebuie sa existe continuitate, este clar ca vizavi de toate proiectele in derulare nu trebuie sa apara nici o sincopa, iar pe de alta parte, probabil o sa fie si probleme curente de rezolvat. Nu in ultimul rand, organizarea de alegeri pentru posturile de presedinte, un "vice" si un membru al Consiliului Federal.
Nu intamplator va intreb si de partea de pregatire, pentru ca suntem in an preolimpic, iar in ultima vreme atletismul romanesc a cam dat rateuri.
Una dintre prioritatile pe care si le-a propus Consiliul Federal a fost reanalizarea tuturor loturilor nationale pe baze obiective, bineinteles, si o investitie in plus acolo unde este cazul. Dar si renuntarea la unii dintre atletii care nu mai fac fata marii preformante sau de la care asteptarile au fost prea lungi.
Asta inseamna ca locurile ramase libere vor fi luate de niste juniori de perspectiva, care pana una-alta au avut rezultate notabile la Europenele de sala, macar prin faptul ca si-au realizat recorduri personale intr-o competitie de mare anvergura?
Acum este prematur sa ma exprim, dar atata timp cat am condus si conduc clubul Steaua cred ca ati observat ca in ultimul timp rezultatele foarte bune au aparut de la tineri. Deci daca la Steaua am adoptat aceasta politica si am inteles ca este nevoie de o pepiniera pentru a inlocui o generatie care din pacate a ajuns la maturitate, care cred ca si-a facut datoria, atunci sunt sigur ca este o prioritate si pentru federatia de atletism.
Exista mai multi atleti de marca internationala care sunt tinuti pe tusa din cauza unor probleme medicale. Luati in calcul posibilitatile unor interventii sau a unor stagii de recuperare in strainatate?
Dupa parerea mea, se poate. Eu am venit aici sa asigur o anumita stabilitate in aceasta perioada si in mod clar, o sa tin seama de parerile specialistilor. Nu o sa exagerez cu nici o masura pentru ca timpul mi se pare prea scurt, dar asta nu insemna ca daca va fi nevoie nu-mi voi asuma toate responsabilitatile.
Cristina VLADU 
 Afisari: 109  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Nationala optimista spre Olanda    
  Marica spre AS Roma    
  Elogii pentru Mutu    
  Piti compatimit de V. Paunescu    
  Giannini mai ia 100.000 de la FC Arges    
  Costica "Valcea" cere dovezi!    
  Festival de goluri la Melbourne    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Armata invizibila (6624 afisari)
 Un milion de dolari pentru daramarea lui Basescu (5302 afisari)
 Demisia presedintelui (3947 afisari)
 Arhive oficiale despre OZN-uri pe Internet (2432 afisari)
 Precedentul Nastase (2371 afisari)
 Unul dintre avocatii lui Hayssam ofera indicii despre implicarea serviciilor secrete romanesti (655 afisari)
 Pacura pe Dambovita (212 afisari)
 Liberalii contraataca (100 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00890 sec.