Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Piata Chiliman, fosta Amzei
-- Andrei Chiliman a prezentat, ieri, proiectul viitorului complex comercial "Piata Amzei", solutie acceptata de Primaria Sectorului 1 al Capitalei in urma unui concurs organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania.
"Solutia arhitecturala desparte functiunile comerciale - date de complexul agroalimentar si de magazinele din jur - de celelalte functii ale unei piete istorice. Totodata, permite amenajarea unor spatii verzi, alei, terase si cai de acces pentru parcarea subterana. Noua constructie va pastra functiunea de piata agroalimentara, unde vom metine preturi decente", a precizat Chiliman. Lucrarile vor incepe anul acesta, imediat dupa finalizarea studiului de fezabilitate. "Deocamdata avem proiectul. Trebuie sa organizam o licitatie pentru realizarea studiului de fezabilitate, care va determina costurile acestei investitii, suportata integral de la bugetul local", a explicat edilul Sectorului 1. Anul acesta va incepe si modernizarea pietelor 1 Mai si Aviatiei.
Edilul Sectorului 1 s-a aratat ferm pe pozitie in cazul REBU, si l-a indemnat pe Adriean Videanu sa faca la fel, pentru a apara interesul cetatenilor. "Sa aperi interesul unei firme care, prin prestatia sa, creeaza neplaceri populatiei Sectorului 1, mi se pare o eroare. Eu il indemn pe primarul general sa apere interesele cetatenilor, nu ale unei firme care nu-si face treaba. Mai ales ca e o firma la care actionar este Consiliul General. Problema curateniei in Sectorul 1 este cronica. Am cerut in nenumarate randuri administratorilor firmei sa intervina, sa faca curatenie asa cum fac si in Germania. Nu s-a intamplat asa, si am reziliat contractul", a declarat Chiliman.
n Magda SEVERIN 
 Afisari: 445  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Marea plajeala    1 comentariu
  Ontanu supravegheaza cu pensionarii asfaltarile    1 comentariu
  Spitale fara sefi    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00936 sec.