Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Copos negociaza cu Berceanu
-- Boss-ul din Giulesti a demarat discutiile cu MTCT pentru concesionarea arenei pentru 49 de ani
Principalul actionar al gruparii de sub Grant a anuntat ca SC FC Rapid SA a inceput negocierile cu Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru concesionarea Stadionului "Giulesti - Valentin Stanescu" pentru o perioada de 49 de ani.
Discutiile pe marginea acestui subiect sunt purtate din partea FC Rapid de o comisie condusa de presedintele Consiliului de Administratie, Ion Taban, iar din partea ministerului de o comisie condusa de secretarul de stat Constantin Dascalu. Copos sustine ca va angaja o casa de avocatura internationala care sa participe la tratative si sa ajute gruparea giulesteana in aceasta problema.
Copos este optimist in ceea ce priveste rezultatul negocierilor, dar afirma ca acestea ar putea dura destul de mult timp. "Eu spun ca se va rezolva si aceasta chestiune. Pana la urma se va gasi o solutie. E greu insa sa spun ca aceste negocieri se vor incheia repede. Este o problema de durata, cred ca cel putin doua-trei luni", a spus Copos, care nu este de acord cu ministrul Radu Berceanu, care afirmase zilele trecute ca va concesiona stadionul doar contra cost, iar cu suma obtinuta se vor finanta celelalte sectii sportive ale CS Rapid. "Am discutat cu Berceanu si pot sa spun ca este un om responsabil. Un om destul de intelept ca sa isi dea seama ca ministerul are o responsabilitate fata de numele Rapid. Nu este treaba mea celelalte sectii sportive ale clubului. Cum nu este nici stadionul, dar nu am ce sa fac", a spus Copos. Acesta i-a raspuns si directorului executiv al lui FC Dinamo, Cristian Borcea, care afirmase ca FC Rapid plateste prea putin chirie pentru folosirea stadionului din Giulesti. "Contractul nostru e intre noi si minister si este asa cum este. Noi nu avem datorii la plata chiriei. Militienii au doua milioane de euro datorii la CS Dinamo, club sustinut de la bugetul statului. Noi avem un amarat de stadion, cu un gazon facut in intregime de noi si a carui intretinere ne costa anual cateva zeci de mii de euro. Pe cine intereseaza contractul nostru de inchiriere pot sa spun doar ca mai este valabil cred ca inca trei-patru ani", a precizat Copos. Altfel, boss-ul din Giulesti a precizat ca locomotiva care era asezata pana anul trecut in curtea stadionului va reveni la locul sau. "Vom aduce locomotiva inapoi. Inseamna prea mult pentru noi si pentru suporteri pentru a nu face tot posibilul de a o readuce in Giulesti. Pana la inceperea campionatului eu spun ca o vom vedea din nou la stadion", a adaugat Copos.
 Afisari: 191  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Burdujan alege intre Ceahlaul si FC Arges    
  Fotbalul la masa lui Sandu    
  Rapid ramane pe 10    
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00916 sec.