Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
METEO
-- Ninsoare si polei
Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4-5 grade, iar cea minima in jur de -1 grad.
In tara
Cerul va fi temporar noros. In cursul zilei, in vestul, centrul si nordul tarii vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare si vor fi conditii de polei. Noaptea vor fi fulguieli pe arii restranse in centru, sud si est si numai cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte, in Campia de Vest, Oltenia si in sud-vestul Transilvaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime in general intre - 6 si 0 grade.
La munte
Sambata
Cerul va fi temporar noros. Va ninge in cursul zilei in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, iar noaptea indeosebi in masivele din sudul si estul tarii. Vantul va prezenta unele intensificari, mai ales pe creste. Temperatura aerului va fi in scadere usoara.
Duminica
Cerul va fi temporar noros si local va ninge slab, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului va fi usor mai scazuta decat in ziua precedenta, mai ales la valorile minime.
A r h i v a
  Cel mai norocos om din Bagdad    1 comentariu
  A inceput batalia pe mostenirea lui James Brown    
  Publicitate pe oua    1 comentariu
  Victima arestata in locul hotului    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.05983 sec.