Ziua Logo
  Nr. 3846 de sambata, 3 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Fiul lui Sile Camataru n-a vrut sa-si lase tatal singur dupa gratii
Reuniune de familie in puscarie
Fiul lui Sile Camataru, Albert Balint, urmeaza exemplul tatalui, fiind trimis in judecata, in stare de arest, alaturi de alte persoane acuzate ca introduceau in Romania importante cantitati de droguri de mare risc. Vasile Balint, zis Sile, se afla de cativa ani dupa gratii. La fel si fratele sau Nutu. Acum vine si fiul.
Procurorii Parchetului General au deferit justitiei un grup care introducea in Romania importante cantitati de droguri de mare risc din Spania si Olanda. Gruparea - din care face parte si fiul lui Sile Camataru, Albert Balint - vindea cocaina si comprimate ecstasy cu predilectie pe raza Capitalei. Procurorii DIICOT au deferit justitiei, in stare de arest preventiv, pentru trafic de droguri, zece persoane, alte sapte fiind judecate in libertate. Acestea sunt acuzate de initiere, constituire, aderare si sprijinire a unui grup infractional organizat in scopul savarsirii unor infractiuni grave, trafic de droguri de mare risc, trafic international de droguri de mare risc, punere la dispozitie a locuintei cu stiinta si cu titlu gratuit in vederea consumului de droguri, finantarea traficului international de droguri de mare risc.
Si-au folosit copiii pentru a vinde droguri
Grupul era foarte bine organizat, sarcinile si atributiile fiecarui membru fiind bine stabilite, astfel incat o parte dintre membri se ocupau cu comandarea si finantarea cumpararii drogurilor de mare risc din tarile vest-europene, o alta parte se ocupa cu transportul si introducerea drogurilor in Romania, unde acestea erau vandute de catre o alta parte a grupului, banii obtinuti fiind impartiti in raport de rolul si atributiile acestora in structura grupului. In 3 noiembrie 2006, in urma unor perchezitii la domiciliile membrilor retelei, au fost gasite si ridicate pentru cercetari un pistol automat cu gloante, un revolver cu gaze, doua pusti cu aer comprimat, doua pistoale cu aer comprimat, diferite cantitati de cocaina si cannabis, materiale folosite la ambalarea drogurilor, un cititor mobil de carduri, carduri false, CD-uri continand programe de falsificare si alte materiale folosite in acest scop, precum si 12.125 de euro, bani proveniti din vanzarea drogurilor. Ancheta a relevat faptul ca o parte din drogurile de mare risc (cocaina si comprimate ecstasy) erau vandute sau oferite cu titlu gratuit unor persoane minore, iar unii dintre traficanti au folosit minori pentru traficul de droguri, unele dintre acestea fiind chiar rude apropiate. Potrivit Parchetului General, in mare parte traficul si vanzarea stupefiantelor se desfasura in discoteci si cluburi din Bucuresti.
Bogdan GALCA 
 Afisari: 642  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
"meseria" e catushe de aur.......   de fericire
A r h i v a
  Sotia lui Hayssam a revenit in tara    
  Licitatia pentru avioanele armatei a fost anulata    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
  "Draga Stolo", prietenul oligarhilor    3 comentarii
  Solicitare catre Parlament    
  Reincriminarea insultei si calomniei, o decizie rusinoasa    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Cacealmaua prezidentiala (4145 afisari)
 Razboiul impotriva Iranului a si inceput (3780 afisari)
 Primul cap (3021 afisari)
 Sa cada! (2366 afisari)
 Licurici la licurici nu scoate ochii (2083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01073 sec.