Ziua Logo
  Nr. 4716 de vineri, 18 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Copos prins cu "teapa"!
Esecul negocierilor pentru preluarea Rapidului a fost explicat si de o precizare a lui Fathi Taher. Iordanianul a anuntat ca a renuntat oficial de mai mult timp la cele 7.000.000 de euro pe care le avea de recuperat din Giulesti, suma care nu era insa reglementata de George Copos in contractul propus lui Lutz Stache. "Eu am renuntat, dar Copos dorea si banii mei!", a spus Taher. Pe scurt, Copos il obliga pe Stache sa achite si datoria catre Taher, urmand sa pastreze banii!
Boss-ul din Giulesti a dat-o la intors si pare dispus, macar la nivel declarativ, sa-i satisfaca pretentiile lui Stache. "Il mai astept pana pe 18 decembrie pe Stache sa semnam acest contract de vanzare, un contract convenit, negociat, un contract controlat de la A la Z. Am vazut in comunicatul lui Stache ca este o problema datoria catre Taher. Dar aceasta problema este rezolvata. Am discutat cu Taher si el renunta la cele sapte milioane de euro pe care clubul ii datoreaza. Si eu renunt la aproape 30 de milioane de euro pe care i-am investit de-a lungul timpului la Rapid. Asa ca sunt dispus sa semnez cu Stache", a spus Copos, care a precizat ca prin preluarea pachetului majoritar de actiuni neamtul ar mai avea de platit datorii de doar 6,5 milioane de euro. De asemenea, Copos este gata sa mareasca si perioada contractului de inchiriere a terenurilor de antrenament de la Pro Rapid: "Stache considera o problema si faptul ca terenurile de antrenament sunt inchiriate pe cinci ani, rezolvam si asta imediat, facem pe 10 ani!". Altfel, Copos isi plange de mila in stilu-i cunoscut: "Nu mai putem astepta pentru ca sunt probleme si cu jucatorii la final de contract si cu programul de pregatire din iarna. Abia am platit niste salarii pentru ca fotbalistii sa nu devina liberi de contract!". Stache nu este insa impresionat. "Nu doresc sa cumpar in conditiile de acum, cu datorii din trecut foarte mari", a declarat Stache.
Marius GHERGHE - marius.gherghe@ziua.ro 
 Afisari: 553  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Penibil si previzibil    1 comentariu
  UEFA EUROPA LEAGUE - ETAPA A 6-A    
  Lobont integralist    
  Stiri pe scurt    
  In genunchi    1 comentariu
  CSM Oradea face valuri    
 Top afisari / comentarii 
 Asasinii lui Ion Iliescu (3960 afisari)
 KGB si GRU in spatele Revolutiei Romane (3839 afisari)
 Mortul viu (3706 afisari)
 Sarbu-PSD vrea la Munca cu Boc (2345 afisari)
 Smardoii Sibiului dupa gratii (1511 afisari)
 Bomba sexy Iulia, prietena stelistului Cristi Tanase, isi expune tatuajul de pe posterior, in prima sa sedinta foto (4094 afisari)
 Sarah Jessica Parker surprinsa cu partile intime la vedere (FOTO) (2598 afisari)
  Serviciul Roman de Informatii recruteaza "in teritoriu"  (2175 afisari)
 Troc intre PD-L si Palatul Cotroceni: intrarea lui Berceanu in Guvern conditionata de acceptarea Elenei Udrea (1960 afisari)
 Un grup de cercetatori sustine ca a descoperit Atlantida (1760 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00769 sec.