Ziua Logo
  Nr. 4716 de vineri, 18 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
meteo
Vineri
Vremea va fi rece, local geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult noros si va ninge, indeosebi in cursul zilei, pe arii extinse in sudul si in estul tarii si local in restul teritoriului. Vantul va avea intensificari in Dobrogea, Muntenia si in sudul Moldovei, viscolind si troienind zapada. Maximele vor fi cuprinse, in general, intre - 10 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre - 14 si - 6 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata,
asociata cu depunere
de chiciura.
SAmbAtA,
Vremea se va mentine rece. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si doar izolat va ninge slab. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua si vor cadea precipitatii in majoritatea regiunilor. Precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare, iar in Dobrogea si posibil si in estul Munteniei si sub forma de lapovita si ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre - 11 si -1 grad, iar cele minime intre -14 si -4 grade, mai ridicate in sud-est. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.
DUMINICA Vremea va fi rece, geroasa noaptea in jumatatea de nord a tarii. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi conditii de formare a poleiului. In celelalte regiuni doar izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte, precum si in sud si in est. Maximele vor fi cuprinse intre -10 si 5 grade. Minimele vor fi cuprinse intre -22 si -2 grade.
la munte
vineri
Vremea va fi rece, geroasa noaptea si dimineata. Vantul va sufla slab si moderat. Spre dimineata, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata si depunere de chiciura.
sambata
Cerul va fi temporar noros ziua si mai mult noros noaptea. Va ninge indeosebi in cursul noptii, iar vantul va prezenta intensificari viscolind trecator ninsoarea.
duminica
Vremea se va mentine rece, geroasa noaptea si dimineata. Vantul va prezenta intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.
BUCURESTI
Cerul va fi mai mult noros si indeosebi ziua va ninge viscolit. Temperatura maxima va fi de - 7...-5 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de - 9 grade.
cod galben
Va ninge si se va depune strat nou de zapada, indeosebi in sudul si in estul tarii. In Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei cantitatile de precipitatii vor depasi local 10-15 l/mp, iar vantul va prezenta intensificari viscolind si troienind zapada. Vantul va fi mai intens in judetele: Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Galati.
comentariu
Un nou ciclon de origine mediteraneana a abordat tara noastra inca din cursul noptii. Acesta va determina ninsori si un nou strat de zapada, indeosebi in regiunile sudice si estice ale Romaniei. In Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei temporar, mai ales ziua, vantul va avea intensificari, iar ninsorile vor fi viscolite.
Meteorolog, Meda Georgescu 
 Afisari: 130  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Vremea este cu alunecus, a nins si tot orasul este acum un derdelus   de Atamild
Azi am ridicat comanda de cozonaci   de Olga Khan
Ce ma pasioneaza cel mai mult este vremea si iar vremea   de Atamild
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinii lui Ion Iliescu (3960 afisari)
 KGB si GRU in spatele Revolutiei Romane (3839 afisari)
 Mortul viu (3706 afisari)
 Sarbu-PSD vrea la Munca cu Boc (2345 afisari)
 Smardoii Sibiului dupa gratii (1511 afisari)
 Bomba sexy Iulia, prietena stelistului Cristi Tanase, isi expune tatuajul de pe posterior, in prima sa sedinta foto (4094 afisari)
 Sarah Jessica Parker surprinsa cu partile intime la vedere (FOTO) (2598 afisari)
  Serviciul Roman de Informatii recruteaza "in teritoriu"  (2175 afisari)
 Troc intre PD-L si Palatul Cotroceni: intrarea lui Berceanu in Guvern conditionata de acceptarea Elenei Udrea (1960 afisari)
 Un grup de cercetatori sustine ca a descoperit Atlantida (1760 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00919 sec.