Ziua Logo
  Nr. 4683 de miercuri, 4 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Precizare PCC
Ca raspuns la articolul publicat in ziarul Ziua pe data de 2 noiembrie 2009, intitulat "Polonezii de la PCC dau asaltul la Oltchim", PCC (Petro Carbo Chem) a transmis un Drept la replica, in care arata, printre altele, ca "in cadrul strategiei sale globale de dezvoltare, PCC participa in Polonia la procesul de privatizare a trei companii din industria chimica, al caror actionar majoritar este statul polonez": Ciech (la care Ministerul de Finante - MF- polonez detine 36,7% din actiuni), Tarnow (49%) si Kedzierzyn (86%). (...). "Privatizarea companiilor din industria chimica din Polonia care se desfasoara in momentul de fata, si in mod special privatizarea companiei Ciech, nu are nici o legatura cu situatia actuala dificila in care se gaseste Oltchim. Aceasta este rezultatul strategiei defectuoase a conducerii Oltchim, care risca sa aduca in stare de faliment compania. Orice legatura intre privatizarea din Polonia si Oltchim, asa cum este cea pe care o face ziarul Ziua in articolul mentionat, este complet lipsita de sens, dupa cum lipsite de sens sunt si speculatiile potrivit carora orice investitie facuta de PCC ar avea o legatura directa cu Oltchim. (...) Dupa cum a afirmat in repetate randuri, PCC isi mentine interesul fata de Oltchim si doreste sa participe la procesul de privatizare a Oltchim, indelung amanat de statul roman (...)", se arata in documentul semnat de Wojciech Zaremba, reprezentant pentru Romania al PCC SE.
 Afisari: 163  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  "Monstru" farmaceutic    2 comentarii
  Nabucco schimba Rusia    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Basescu pregateste un sah-mat prin intermediul Gallup (4629 afisari)
 PSD tradat pentru Basescu (3336 afisari)
 Ospatarul lui Ceausescu, achitat dupa moarte (2624 afisari)
 Basescu si Videanu au "uitat" 155 mp sub Cathedral Plaza (2620 afisari)
 Prostituata in Irak (1695 afisari)
 Penibil si rusinos: Surprinsa de mama ei in timpul unei partide de sex oral! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7695 afisari)
 Ministerul de Interne și-a făcut conturi pe Facebook, Twitter, Youtube și Yahoo Messenger (3777 afisari)
 Jurnalul unei pitipoance parasite face furori pe Internet: "Hai ma, Daniel, suna-ma! Daca vezi chestia asta, te rog eu, suna-ma!" (VIDEO) (3039 afisari)
 Legea reorganizarii agentiilor e constitutionala: 10 zile libere neplatite pentru bugetari? (2727 afisari)
 Romania, transformata de politicienii si presa de la Kiev in principalul vinovat de situatia interna din Ucraina (2666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01291 sec.