Ziua Logo
  Nr. 4683 de miercuri, 4 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Stiri pe scurt
Vremea va fi in general inchisa. Va ploua, indeosebi ziua in Muntenia, Dobrogea, local in Oltenia si Moldova, iar noaptea in vest. In restul teritoriului doar izolat va ploua slab. In zona de munte, iar in prima parte a zilei si in nord-est, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime intre -4 si 6 grade.
la munte
Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, ziua local in Carpatii Orientali si Meridionali, iar noaptea mai ales in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta. Maine, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult noros si indeosebi in cursul zilei vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar in zonele inalte si sub forma de lapovita si ninsoare.
BUCURESTI
Cerul va fi mai mult noros, iar in cursul zilei va mai ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 7 grade, iar minima de 2-3 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.
comentariu
Activitatea frontala asociata unui ciclon mediteraneean in deplasare spre Peninsula Balcanica, va determina evolutia vremii de astazi pe teritoriul nostru national . Va ploua pe arii extinse in regiunile sudice si mai putin in rest, dar vor mai fi lapovite si ninsori in nord-est si in zona de munte. Desi valorile de temperatura incep sa creasca usor fata de zilele precedente, senzatia va fi tot de rece, in conditiile unui vant in general moderat.
Meteorolog Dinu MARASOIU
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Vara s-a intors in Phoenix!   de Olga Khan
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu pregateste un sah-mat prin intermediul Gallup (4629 afisari)
 PSD tradat pentru Basescu (3336 afisari)
 Ospatarul lui Ceausescu, achitat dupa moarte (2624 afisari)
 Basescu si Videanu au "uitat" 155 mp sub Cathedral Plaza (2620 afisari)
 Prostituata in Irak (1695 afisari)
 Penibil si rusinos: Surprinsa de mama ei in timpul unei partide de sex oral! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7695 afisari)
 Ministerul de Interne și-a făcut conturi pe Facebook, Twitter, Youtube și Yahoo Messenger (3777 afisari)
 Jurnalul unei pitipoance parasite face furori pe Internet: "Hai ma, Daniel, suna-ma! Daca vezi chestia asta, te rog eu, suna-ma!" (VIDEO) (3039 afisari)
 Legea reorganizarii agentiilor e constitutionala: 10 zile libere neplatite pentru bugetari? (2727 afisari)
 Romania, transformata de politicienii si presa de la Kiev in principalul vinovat de situatia interna din Ucraina (2666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.