Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
Spanioli, treceti Prutul!
Firmele spaniole care activeaza in Romania au fost indemnate sa-si extinda afacerile si in Republica Moldova, de catre senatorul PDL de diaspora, Viorel Badea. La Senat au fost invitate cele mai importante firme spaniole, printre care Caixa, Gran Via, Sedesa, pentru a discuta problemele mediului de afaceri si investitiile din Romania la grupul parlamntar de prietenie Romania-Spania. Printre gazde s-au numarat Sorin Dimitriu, de la Camera de Comert Bucuresti, si Varujan Vosganian, presedintele Comisiei Economice a Senatului. Anterior, Badea anunta de la Chisinau crearea unui Centru de Afaceri romano-moldovenesc si critica lipsa investitiilor romanesti peste Prut. (G.S.)
 Afisari: 260  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Presedintele SUA nu are timp de Basescu    17 comentarii
  Bibi, pe furis la rusi    2 comentarii
  Obama "mincinosul"    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00633 sec.