Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Seif furat in noua minute
-- Atat le-au trebuit unor spargatori sa intre in Tulcea, sa fure seiful unei case de amanet in care se aflau aproape 30.000 de lei si doua kilograme de bijuterii si sa iasa din oras, hotii reusind apoi sa treaca de doua baraje ale politiei.
Potrivit unor surse, spargerea ar fi fost premeditata si se presupune ca zona, activitatea si sistemul de securitate al casei de amanet au fost indelung supra�vegheate de hoti, intrucat nu au avut nevoie pentru a fura seiful decat de noua minute, de la intrarea in Tulcea si pana la iesire. Totul s-a petrecut in jurul orei 3.00, la scurt timp dupa ce hotii, cel mai probabil opt persoane, au intrat in oras cu doua autoturisme de fabricatie germana. Hotii au smuls casa de bani si imediat au iesit din Tulcea in directia Bucuresti. Sistemul de alertare al societatii comerciale aflate in vecinatatea casei de amanet s-a declansat si toate echipajele au fost mobilizate pentru blocarea celor doua masini, insa soferii acestora au reusit sa treaca de doua baraje ale politiei.
Un echipaj aflat la bordul unui Logan a urmarit cele doua masini, insa in zona Podului de la Giurgeni a renuntat, intrucat Logan-ul nu facea fata.
Adrian Nicolae POPESCU - adrian.popescu@ziua.ro 
 Afisari: 303  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Full contact Basescu-CSM    5 comentarii
  Precizarile Apararii    
  Crima si sinucidere in Mamaia    
  Agent penal    
  Iarba verde de acasa    
  Glasul hotilor de tren    1 comentariu
  Politia datoare la legisti    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01762 sec.