Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Mugurasi de toamna
Aveam o datorie fata de fetita mea si nu numai. Sa va prezint o publicatie pe care, cu mari eforturi (financiare mai ales), inimosul colectiv al Gradinitei 69 din Capitala, condus de director Euce´┐Żnia Vlad, o scoate, lunar, la Cartea Studenteasca.
Revista Mugurasii este gandita ca material didactic auxiliar, prin intermediul careia "ne jucam dar si invatam, ne distram dar si construim, cantam si va incantam", chiar daca circuitul acesteia este intr-un cerc relativ restrans. Asemenea initiative exista, cu siguranta, si in alte institutii similare, insa ele trebuie ajutate sa supravietuiasca in primul rand in interesul "mugurasilor". (L.D.)
A r h i v a
  "Marele solitar" iese din umbra    
  Enescu online    
  Pastratorii traditiilor    
  Misterul de la Grindu    
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.