Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Enescu online
-- Ascultatorii Radio Romania Muzical sunt invitati la o sueta, ca intre prieteni, cu realizatorii postului, astazi (ora 18.00), la standul din Piata Festivalului "George Enescu".
Radio Romania Muzical este prezent pentru a treia oara consecutiv in Piata Festivalului, cu un stand propriu, la care se desfasoara o serie de evenimente: intalniri cu realizatorii, sesiuni de autografe, votarea piesei clasice a anului. Campania de votare se desfasoara in paralel si online pe site-ul: muzi�cal.radioromania.ro, astfel incat cei care nu pot fi prezenti sa-si poata exprima opiniile. De asemenea, standul include o librarie Humanitas cu CD-uri si carti pentru toate gusturile.
Pe de alta parte, in programul de azi al Fes�tivalului Enescu a mai intervenit o schimbare: la ora 19.30, in Sala Mare a Palatului, pianista Martha Argerich va fi inlocuita de violonistul Nigel Kennedy in concertul pe care-l va sustine Royal Philharmonic Orchestra din Londra. (A.V.)
A r h i v a
  "Marele solitar" iese din umbra    
  Pastratorii traditiilor    
  Misterul de la Grindu    
  Mugurasi de toamna    
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00763 sec.