Ziua Logo
  Nr. 4627 de luni, 31 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
Player Imparat
Mihai Palsu - mihaip@ziua.ro 
-- Din prima clipa a expansiunii sale politice, Traian Basescu, eu ii zic aici Player-Imparat, s-a remarcat prin cinism, prin calitatea de vistiernic al informatiilorTop Secret oferite de societatea malefica ce ne-a ucis tineretea, "Ochiul si Timpanul" si... prin alcool.
Imparatul Traian a dat dovada cinismului sau fara de margini atunci cand l-a indepartat de la conducerea partidului PD pe mentorul sau politic, Petre Roman;
Cezarul dambovitean ne-a demonstrat ca detine informatii, - altele decat legale, chiar conspirative -, atunci cand a iesit in public si s-a jurat ca daca nu-i va aduce vii si nevatamati pe jurnalistii romani rapiti in Irak la ordinul lui Hayssam - agent dublu, acreditat si in ograda SRI - renunta la postul de presedinte. Daca nu ar fi stiut 100% ca ii va "salva" pe ziaristi, Basescu nu ar fi facut niciodata o astfel de promisiune ;
Player-Imparat nu s-a sfiit niciodata sa bea mai mult de un pahar cu cine ii statea la masa, pentru a-i castiga bunavointa comeseanului.
Aceste trei defecte biblice impreuna, cu multe alte metehne care fac cinste oricarui politician, s-au ingemanat minunat pentru el, dar dezastruos pentru noi toti, atunci cand o parte a romanilor l-a propulsat in scaunul de sef al statului.
Din acel moment, Traian Basescu a devenit Imparatul informatiilor strategice, al culegatorilor de informatii focusati pe dusmanii lui politici si de afaceri, precum si jucatorul mult trambitat, cand peneleul lui Patriciu si-a infipt coltii in politica pedista. Atunci a inteles Imparatul Traian adevaratul sens al vorbelor lui Emil Constantinescu, care, las fiind, a spus ca a fost infrant de Securitate si ca de aceea nu a mai avut curaj sa participe la o noua licitatie pentru adjudecarea fotoliului de la Cotroceni. Player-Imparat si-a dat seama ca nu este de ajuns sa ai in solda ta aparate de tip "Ochiul si Timpanul", ci ca este "imperios necesar" sa detii - prin interpusi, nominalizati de tine in functii cheie - opisul informatiilor de tot felul, pentru a nu fi "infrant de Securitate" precum cel care "nu a lasat nicio dara" pe aleile Palatului Cotroceni.
De aceea, Basescu si-a propulsat in functii din esalonul doi si mai apoi in primul esalon oameni aserviti total scopurilor personale, chipurile agenti tineri. Dupa ce le-a aratat pisica, o parte dintre generalii care erau la timona serviciilor s-a pensionat, o alta parte s-a grabit sa scape, prin slugarnicie, dintre picioarele marinarului esuat la Palat, acceptand sa colaboreze neconditionat cu Player-Imparat 24 de ore din 24. (Unii dintre sefii serviciilor secrete nici macar nu au mai plecat in concediu, si dorm cu casca de la telefon in ureche). Aici merita sa va reamintim cum Mihai Florian Coldea, dupa ce a scris notite cu dusmanii lui Basescu, a fost recompensat de Player-Imparat cu o stea de general! De fapt, Imparatul Traian a reusit, pe timp de pace, sa ridice la rang de generali militari de doar 38 de ani!!!
Dupa ce a rezolvat problema loialitatii in principalele colectoare de informatii SRI, SIE, STS, DGIA si SPP, Player-Imparat a trecut la infiintarea - chipurile, la presiunea Marelui Licurici - Comunitatii Nationale de Informatii, un sereleu pentru linistea presedintelui administrat magistral in favoarea Imparatului Traian de Andrei Moldoveanu. De asemenea, Iulian Fota, un domn care si la noi in ziar a dat dovada slugarniciei sale fata de Basescu, a fost uns alaturi tot de Andrei Moldoveanu - specialistul nelipsit de la dreapta presedintelui, in structura de conducere a Departamentului Securitatii Nationale.
Si uite asa, la Traian Basescu ajung informatii de tip Top Secret - informatii care trebuie sa ajunga la presedinte si la cunostinta tuturor membrilor din Consiliul Suprem de Aparare Nationala, dar si informatii de tip Top Politic si Top VIP - care nu ar trebui sa fie colectate de serviciile de securitate, aceasta activitate fiind interzisa de Constitutie, deoarece atat politicienii, cat si vedetele de orice natura nu trebuie sa fie "vanate". De ce este ahtiat Player-Imparat dupa informatiile de tip Top Politic si Top VIP? Pentru ca un dosar de "sertar" se bazeaza, de regula, pe informatii de genul "care politician si cu cine mai iese noaptea, sub clar de luna, ca sa-si bucure ochii si trupul", "cine cu cine o mai pune de o inginerie financiara pe banii statului" etc.
In acest moment, Traian Basescu, Player-Imparatul Romaniei si Comandantul Suprem
al Fortelor Armate, are la dispozitie cel mai puternic sistem informativ din Romania. O mana de oameni, numiti de seful statului in diverse posturi cheie din cadrul sistemului securitatii nationale, asigura constant acestuia informatii pretioase.
Dintre cei care conduc serviciile secrete, cateva nume vor ramane in istoria acestora ca paria. Ei sunt Andrei Moldoveanu, Iulian Fota, Razvan Mihai Ungureanu, Mihai Florian Coldea, George Maior, Gheorghe Savu. Ei sunt cei care raspund la telefonul rosu si atunci cand legea nu le da acest drept, ba, mai mult, ofera informatii care incalca grosolan Constitutia.
Ziarul Ziua va prezinta, astazi, schema HIDREI "Ochiul si Timpanul" pe care Imparatul Traian o foloseste pentru a obtine cele mai pretioase informatii. (ZIUA, pentru transparenta, va arata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a ajunge la concluziile noastre!). In schema veti observa si doua servicii secrete detinute de PSD la dorinta expresa a lui Vanghelie. Dar, caci exista un dar, ministrul pesedist care le coordoneaza, Dan Nica, este de la o vreme fan Player-Imparat.
 Afisari: 2752  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 25 Afiseaza toate comentariile  
De ce tace TB ? Simplu ! Incep "mortii" sa vorbeasca ...   de Arogantu'
Usurel, nu va repeziti ! La final de text - link-uri documente ...   de Arogantu'
Afirmatii nefondate, nejustificvate de un om suparat pe tot ce inseamna convietuire - Sorin Rosca    de Alex Dng
Matrozaci - nu fiti lacomi ! Luati cu inghitituri mici, sa v-ajunga la toti !   de Arogantu'
Multe eforturi pentru nimica !   de FB
"denunturile de ultima ora ale unor generali ai armatei" ? E groasa !   de Arogantu'
Nu-l lasati singur pe Vasalie ...   de Arogantu'
Anul asta se poarta maroniul ...   de Arogantu'
Discreditarea institutiilor, o ecuatie cu (ne)cunoscute politice   de mateea
Nu cunosc nici un sustinator al lui Basescu cu macar o picatura de minte si o picatura de caracter,    de Hokusai san
ar trebui sa ii platiti la Basescu copyright   de invizibil
Ca Litvinenko mor in Romania zeci si zeci de oameni care se opun sistemului mafiot republican   de ionion
La una din multele sindrofii ...   de Arogantu'
Bechtel anunta terminarea unui kilometru din autostrada Transilvania ! Real !   de Arogantu'
Bravo Vasile,   de Giuseppe Cocos
Nu va mai agitati ca gidacul in cada.....   de Giuseppe Cocos
. AL CAPONE, BASESCU. AL CAPONE !   de Deva
Palshule, o sa-i spui aici "Player -Imparat"?   de vida clara
Elogiul mincinii si invidia de a nu fi cel mai mare mincinos   de Davidescu vasile
Un articol....   de Alcor
CONSTANTINESCU A FOST INCONJURAT DE SECURISTII...   de ciuciugaia
Palsh,palzh...pe urmele imaginatziei stiintzifico-fantastice.   de vida clara
Ca si cind viata ar depinde de acest articol !   de sorge
Pedelachei - salutari de la Ciprian Nastasiu !   de Arogantu'
Basescu ,profesor in politica,viitor presedinte   de Davidescu vasile
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Ochiul si Timpanul" lui Basescu (4865 afisari)
 Player Imparat (2752 afisari)
 Madonna i-a uitat pe tigani (1693 afisari)
 Membru Rolling Stones ucis de bodyguard (1617 afisari)
 Madonna si problema tiganeasca (1608 afisari)
 Basescu, inregistrat in timpul "Tigareta II" - o operatiune speciala cu arme, nu cu tigari (VIDEO) (4387 afisari)
 Rumer Willis, fiica lui Demi Moore, mai senzuala decat mama sa (FOTO) (3016 afisari)
 S-a excitat in timp ce canta in fata a mii de oameni, la emisiunea "X Factor" (FOTO/VIDEO) (2789 afisari)
 Sharon Stone arata incredibil in costum de baie, la 51 de ani (FOTO) (2761 afisari)
 Minunea de la Schitul Huta: O icoana a Sfintei Fecioare a inceput sa verse lacrimi de mir (2530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 1.14226 sec.