Ziua Logo
  Nr. 4596 de sambata, 25 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Cel mai nonconformist ansamblu de muzica contemporana
Una dintre marile surprize ale Forest Vibes Fest este un ansamblu instrumental ce va concerta departe de Ateneu sau de o sala de concerte, chiar in mijlocul naturii. Este vorba de Propuls, cel mai nonconformist ansamblu de muzica contemporana din Romania.
"Participarea Ansamblului Propuls la Forest Vibes Fest inseamna concretizarea indelung asteptata a unui proiect mai vechi de-al nostru, cel de a aduce creatiile contemporane in fata unui public nou, in spatii non-conventionale, in natura, considerand mereu ca muzica noua trebuie sa depaseasca barierele de receptare impuse uneori de contextul <<consacrat>> al salilor de concerte", a declarat, pentru ZIUA, Alexandru Solonaru, dirijor al Ansamblului Propuls, membru fondator si presedinte al Asociatiei Culturale Propuls. Infiintat in anul 2006, Propuls este singurul ansamblu independent din Romania care activeaza intr-o dubla formula - instrumentala si corala si care a atras in componenta sa tineri instrumentisti si coristi, dirijori si compozitori, activi pe multiple planuri ale fenomenului artistic contem�poran, membri si solisti ai celor mai prestigioase orchestre si coruri bucurestene. Programul pentru Forest Vibes Fest este alcatuit din doua repere ale muzicii scrise pentru cvartet de coarde, Different Trains pentru cvartet, banda si video a compozitorului american Steve Reich si White Man Sleeps, o suita de dansuri inspirate din folclorul sudafrican a irlandezului Kevin Volans la care se adauga o lucrare in prima auditie a lui Sorin Georgescu. La Forest Vibes Fest vor mai concerta Suie Paparude, Rain District, Propuls, Blanoz, The Pixels, DJ Zicu, DJ Ufe, Selecta B, Latam, Babaleku, Propuls, Monkey Business, Kaya Sound, Ancien Drum, Sicho, Clipstics, Xpload si multi, multi altii! Bilete gasiti pe www.bilet.ro sau la magazinele Muzica, Music Shop, Cora Pantelimon, Sala Polivalenta, magazinele Flanco din intreaga tara, libraria St. O. Iosif din Bra�sov, Info Point din Iulius Mall in Cluj, Iasi si Timisoara sau chiar la poarta Festivalului.
Raluca PASCAN 
A r h i v a
  Jurnalul unei muribunde    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Sergiu Andon, unealta Securitatii (2935 afisari)
 Justitia, averea si imunitatea (2227 afisari)
 Basescu, termina cu smecheriile! (1632 afisari)
 Trafic de rinichi prin sinagogi (1348 afisari)
 Comunistii pregatesc o noua frauda la Chisinau (1098 afisari)
 Sexy-sotia mogulului Formulei 1, Flavio Briatore, arata incredibil in costum de baie (FOTO) (1987 afisari)
 Dama de companie a premierului Berlusconi, topless intr-un pictorial incendiar (FOTO) (1957 afisari)
 O familie de evrei acuza un granicer german ca le-a scuipat in pasapoarte (1911 afisari)
 Kendra Wilkinson, cu sanii goi inainte de a spune "Da" - FOTO (1762 afisari)
 Hillary Clinton: "Oricare natiune din estul Europei care a facut parte din Uniunea Sovietica are dreptul de a alege carei aliante vrea sa i se alature" (1409 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00781 sec.