Ziua Logo
  Nr. 4580 de marti, 7 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Cazuri noi
Alte doua cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1 au fost depistate, ieri, de reteaua de supraveghere a bolilor transmisibile. Este vorba despre doi barbati, unul din Brasov, in varsta de 54 ani, care a venit pe 26 iunie din Anglia, si celalalt din Bucuresti, de 28 de ani, sosit din SUA pe 4 iulie. Numarul total al cazurilor de gripa A/H1N1, inregistrate pe teritoriul Romaniei, se ridica astfel la 46. (C.P.)
Lapte la dozator
Ca urmare a deciziei procesatorilor de a prelua doar o parte din productia de lapte a judetului Mures si de a oferi un pret mic, un fermier din satul Goreni a gasit o metoda ingenioasa de a-si asigura piata de desfacere si de a livra lapte proaspat la un pret de invidiat, adica 2,5 lei/ litru, informeaza Agerpres. Fermierul a achizitionat trei dozatoare de inox, de fabricatie elvetiana, si le-a instalat in trei piete agroalimentare mari din municipiul Targu Mures, de unde fiecare doritor se poate servi. (L.M.)
Acrobatie aeriana
Primul concurs de acrobatie aeriana organizat vreodata in Romania sub egida FAI (Fdration Aronautique Internationale) se va desfasura in perioada 10-12 iulie, la Mamaia, in zona hotelului Vega. FAI - Mamaia World Elite Aerobatic Formula este un concurs cu doua parti: acrobatie
cu program impus (aerobatic against time - AAT) si acrobatie freestyle (aerobatics freestyle - AF). La FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula sunt asteptati cei mai buni piloti de acrobatie din lume. (C.S.)
Anunt
Consiliul Local Sector 6 Bucuresti se convoaca in sedinta ordinara in data de 07.07.2009, ora 17.00, avand ca puncte principale pe ordinea de zi rectificarea bugetului; cofinantarea unui proiect de dezvoltare durabila; listele nominale pentru subventii la construirea de locuinte; Organigrama, Statul de Functii si Regulamentul Administratiei Pietelor; scutirea de impozit la cladirile fundatiilor Bethel Shelter, Estuar sI Centrul Crestin; Proiectul Educatie Incluziva; transmiterea unor terenuri si parcuri in administrarea ADPDU; documentatii tehnico-economice de investitii etc.
A r h i v a
  Extreme la Bac    3 comentarii
  Contestatii cu sutele    
  Romanii obligati sa achite urgentele medicale    8 comentarii
  Reclama gratuita pentru Udrea    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour criminal (4628 afisari)
 Tolontan arvunit de Patriciu (2084 afisari)
 PSD condus de securisti si interlopi (1987 afisari)
 Ialta-Malta-Moscova (1648 afisari)
 Casuneanu, maestrul combinatiilor (1438 afisari)
 UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani (4512 afisari)
 Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record (3788 afisari)
 Obama ironizeaza Rusia: Multumim pentru afacerea Alaska! (2374 afisari)
 Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde (2355 afisari)
 Yemen: Un barbat acuzat ca a violat si ucis un baiat de 11 ani a fost impuscat in cap in fata a sute de spectatori (Imagini Socante!)  (2183 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00776 sec.