Ziua Logo
  Nr. 4580 de marti, 7 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Auditul MTS in teapa de 2 mai intarzie
Raportul final al auditului intern privind cheltuielile facute de MTS pentru evenimentele organizate cu prilejul Zilei Tineretului n-a fost redactat nici pana azi, desi trebuia prezentat pe 3 iunie, conform Ordinului semnat de ministrul Monica Iacob-Ridzi.
Tergiversarea este justificata de auditori prin faptul ca timpul acordat a fost prea scurt, mai ales ca unele dintre documentele justificative si ordonantari ale cheltuielilor n-au ajuns, inca, in posesia lor. Iar cu ce au adunat, le-ar fi greu sa rezolve in totalitate circuitul banilor cheltuiti pentru Ziua Tineretului, fiind obligati sa puna cap la cap toate actele justificative pentru suma de 628.000 de euro si toate explicatiile personalului MTS implicat in acest caz. In plus, auditorii cauta raspunsuri pentru procesul-verbal de receptie, realizat pe pachete de servicii, fara o defalcare explicita, dar si pentru modul in care au fost alese firmele Mark si Artisan. Ieri, am aflat ca recomandarile auditului ar putea ajunge la ministrul TS abia in finalul saptamanii, auditorii primind cateva zile in plus pentru redactarea Raportului final. Intre timp, sediul MTS a devenit o "fortareata", cu paznici specializati la intrare, cu yale schimbate la birouri si cu angajati chemati sa dea explicatii pentru o presupusa scurgere de informatii. Pe fondul tensiunilor, ministrul TS a turnat gaz pe foc, acreditand ideea ca a ajuns sa aiba mari semne de intrebare in privinta firmelor si poate a unor colaboratori! Afirmatie care arunca pisica in ograda subalternilor, desi ministrul Iacob-Ridzi stie ca raspunde direct de modul in care sunt gestionati si cheltuiti banii publici din MTS, fiind principalul ordinator de credite, si ca a semnat alaturi de ceilalti directori ai Ministerului contractele referitoare la Ziua Tineretului. Pe de alta parte, continua sa fie ciudata tacerea Corpului de Control al Primului-Ministru si a Curtii de Conturi in cazul banilor publici cheltuiti de MTS, dar si a Garzii Financiare, abilitata sa faca lumina in actele firmelor Mark si Artisan.
Tiberiu RIST 
 Afisari: 325  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Carrefour criminal    14 comentarii
  Verificarile ZIUA    3 comentarii
  Moartea din galantar    
  Mutenie pe toata linia    2 comentarii
  Legislatie cu dedicatie    2 comentarii
  PDL o cocoloseste pe Ridzi    8 comentarii
  Controlorii lui Boc tac chitic    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour criminal (4628 afisari)
 Tolontan arvunit de Patriciu (2084 afisari)
 PSD condus de securisti si interlopi (1987 afisari)
 Ialta-Malta-Moscova (1648 afisari)
 Casuneanu, maestrul combinatiilor (1438 afisari)
 UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani (4512 afisari)
 Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record (3788 afisari)
 Obama ironizeaza Rusia: Multumim pentru afacerea Alaska! (2374 afisari)
 Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde (2355 afisari)
 Yemen: Un barbat acuzat ca a violat si ucis un baiat de 11 ani a fost impuscat in cap in fata a sute de spectatori (Imagini Socante!)  (2183 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.