Ziua Logo
  Nr. 4580 de marti, 7 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Tabara de iconografie
Incepand de astazi si pana sambata, spatiul manastirii "Schimbarea la fata" din Voievodeni, comuna Dragu (jud. Salaj), va fi ocupat de tabara de iconografie a cursantilor scolilor populare de arte din tara. Aflata la prima editie, tabara doreste promovarea acestui gen de arta traditionala, deprinderea tehnicii icoanelor pe sticla, precum si raspandirea ei in randul cursantilor. (A.V.)
Stagiune estivala
Teatrul de animatie Tandarica prezinta astazi, la Teatrul de vara Herastrau, spectacolele "Capra cu trei iezi", urmand ca martea viitoare, copiii sa-l intalneasca pe "Motanul Incaltat". Ambele reprezentatii vor avea loc la ora 11.00, iar intrarea este libera. Titlurile de succes ilustreaza doua stiluri diferite de "citire" a unor opere clasice extrem de indragite de cei mici. (E.P.)
Poveste cvadrupla
In cadrul Noului Cinematograf al Regizorului Roman amplasat in curtea Muzeului Taranului Roman, se deruleaza astazi si maine evenimentul "Femei despre femei - 4 regizoare, 4 filme, 4 povesti". Anja Salomonowitz, Jasmila Zbanic, Barbara Albert si Sabine Derflinger au transpus pe pelicula fiecare cate o poveste a unei femei, iar ce a rezultat au fost patru filme care s-au bucurat de un mare succes. (A.V.)
Excursie la muzeu
Elevii din ciclul primar sunt invitati sa ia parte la cele patru module ale proiectului educativ "Ne jucam si invatam la muzeu", care incep astazi la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova din Ploiesti. Cursurile se vor incheia pe 1 august cu o excursie la una dintre sectiile muzeale aflate in judet. (E.P.)
A r h i v a
  Menajeria de fiare    1 comentariu
  Nicu Constantin tot la terapie intensiva    
  Cristoiu pleaca de la Antena    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour criminal (4628 afisari)
 Tolontan arvunit de Patriciu (2084 afisari)
 PSD condus de securisti si interlopi (1987 afisari)
 Ialta-Malta-Moscova (1648 afisari)
 Casuneanu, maestrul combinatiilor (1438 afisari)
 UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani (4512 afisari)
 Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record (3788 afisari)
 Obama ironizeaza Rusia: Multumim pentru afacerea Alaska! (2374 afisari)
 Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde (2355 afisari)
 Yemen: Un barbat acuzat ca a violat si ucis un baiat de 11 ani a fost impuscat in cap in fata a sute de spectatori (Imagini Socante!)  (2183 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.