Ziua Logo
  Nr. 4556 de marti, 9 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Misterele din viata lui Carradine
Fostele neveste ale lui David Carradine, decedat sapta�mana trecuta in timpul unui presupus act sexual de autosatisfacere, au confir�mat faptul ca regretatul actor obisnuia sa practice asa-numita asfixiere erotica.
In schimb, vaduva starului este convinsa ca acesta nu s-a sinucis, ci a fost ucis de o societate secreta de arte martiale.
Potrivit dailymail.co.uk, cea de-a patra sotie a actorului, Marina Anderson (foto), a hotarat sa divorteze in 2003, invocand "comportamentul sexual deviant, dezgustator si posibil mortal" al lui Carradine. De asemenea, o alta fosta sotie, Gail Jensen, care i-a stat alaturi vreme de zece ani, a confirmat faptul ca actorul obisnuia sa se lege fedeles pentru sporirea placerii in timpul actului sexual. Asfixierea erotica este o practica deosebit de periculoasa care i-a curmat viata si regretatului solist australian Michael Hutchence, liderul trupei INXS, decedat, de asemenea, intr-un hotel de lux, in 1997. In timpul acestui act, creierul este privat de oxigen pentru stimularea placerii sexuale. David Carradine, 72 de ani, a fost casatorit de cinci ori, ultima oara in 2004, cu Annie Bierman, si are doua fiice din mariajele anterioare. Totusi, atat vaduva lui Carradine, Annie Bierman, cat si alti apropiati ai familiei sustin ca actorul nu s-a sinucis (fie si accidental), ci cred ca mai degraba a fost ucis de o societate secreta de arte martiale cu care acesta se afla in legatura. "Este posibil ca intreaga poveste sa aiba legatura cu pasiunea sa pentru arte martiale. Exista suspiciuni potrivit carora a fost implicat intr-un fel de joc nebunesc", a precizat Mark Geragos, adaugand ca s-a cerut sprijinul FBI pentru clarificarea circumstantelor in care s-a produs decesul. O camerista a descoperit, in cursul zilei de joi, cadavrul lui Carradine spanzurat in dulapul din camera sa din hotelul Swissotel Nai Lert Park din Bangkok. Inainte de publicarea rezultatelor testelor toxicologice, media thailandeza a indicat sinuciderea sau autoasfixierea erotica ac�cidentala drept posibile cauze ale decesului. Oficialitatile thailandeze au declarat ca rezultatele autopsiei efectuate in Bangkok ar putea fi facute publice abia peste cateva saptamani. (C.C.)
 Afisari: 1290  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Socrate si-a meritat moartea    2 comentarii
  Neverland in Marea Britanie    
 Top afisari / comentarii 
 BBC isi bate joc de Romania (7472 afisari)
 Universitatea Hyperion are 11 facultati (4721 afisari)
 Locuri fara taxa pentru anul universitar 2009-2010 (4417 afisari)
 Vanghelie si Mazare au dezamagit PSD (3324 afisari)
 Misterul ultimului mandat (2890 afisari)
 La doi ani are un IQ de 160, similar cu cel al savantului Stephen Hawking (3203 afisari)
 UPDATE 16.15- Clubul Roman de Presa: Atitudinea lui Emil Boc fata de Victor Ciutacu, incalificabila (VIDEO)  (2212 afisari)
 Urmarea studente in parcul Politehnicii, le batea si apoi le viola  (2127 afisari)
 Diagnostic-soc in cazul unei fetite de zece ani: Alergie la secolul XXI (VIDEO) (2113 afisari)
 Sanii Jessicai Simpson fac furori in New York! (2051 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01609 sec.