Ziua Logo
  Nr. 4531 de luni, 11 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Stiri pe scurt
Sanse mici la Eurovision
Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei la Eurovision, are o cota de 101 pentru castigarea competitiei la agentiile de pariuri Stanleybet din Romania. Aceasta inseamna ca, daca o persoana va paria 10 lei pe victoria artistei din Romania, va casitiga 1010 lei. Romanca e considerata a 25-a favorita la castigarea competitiei, la egalitate cu reprezentanta Belgiei. Conform analistilor Stanleybet, doar Irlanda, Cipru si Albania au sanse mai mici la locul I. "Este un produs care este indiferent la sensibilitatile locale, sansele si implicit cotele, fiind rezultatul unei analize specifice efectuate de bookmakerii Stanleybet de la Liverpool", a declarat directorul general al acestei case de pariuri, Liviu Popovici. Cele mai mari sanse la castigarea competitiei le are Norvegia cu o cota de 2,5, urmata de Grecia cu 6 si
Turcia cu 9. (D.M.)
Cronologie gresita
Profesorul de origine romana Florin Diacu si-a lansat sambata, la Institutul Astronomic al Academiei Romane, versiunea romana a cartii "Mileniul pierdut", in care sustine ideea potrivit careia cercetatorii nu ar fi calculat bine timpul cronologic, calendarul fiind cu mai mult de o mie de ani inainte, informeaza Agerpres. Diacu a declarat ca a scris aceasta carte pentru ca a dorit sa arate daca exista sau nu concordanta intre ideile umaniste, istorice si cercetarile oamenilor de stiinta in legatura cu cronologia timpului. "Posibilitatea exista, pentru ca asa cum stim cronologia istorica in momentul de fata a fost creata tarziu, doar in sec. XVII, pana atunci se stia ca exista evenimente istorice, legam de documente, insa nu era clar cand au avut loc. Iar din sec. XVII incoace s-a pus o ordine, insa din pacate multe dintre datele respective au fost atacate de alti istorici sau de oameni de stiinta, pentru faptul ca fenomenele astronomice descrise in unele documente, datele lor nu se potriveau cu calculele pe care le fac astronomii si acestea sunt principalele probleme pe care le-am ridicat in aceasta carte" - a explicat profesorul. (D.M.)
 Afisari: 126  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Vedete victime ale abuzului conjugal    
  Cancerul vindecat cu un plasture luminos    2 comentarii
  Veriga lipsa in evolutia omului    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Enigma Razvan Ungureanu (5535 afisari)
 Guvernul preda puterea (2329 afisari)
 Adio, Lacatus! (1936 afisari)
 Cele 12 masuri care ar putea schimba sistemul (1666 afisari)
 Veriga lipsa in evolutia omului (1559 afisari)
 Ea e tanara cu cei mai mari sani din lume! (FOTO) (3735 afisari)
 "In al nouălea cer" - film interzis minorilor sub 18 ani, rulează luni seară la Muzeul Țaranului (VIDEO) (2956 afisari)
 Un craiovean a vrut sa vanda pentru un milion de euro o vioara Stradivarius tinuta intr-un grajd (FOTO/ VIDEO) (2299 afisari)
 Moscova: Primul avion de luptă rusesc, construit după căderea URSS, va fi gata in 2009 (2178 afisari)
 S-a intors de la piata si si-a gasit sotul facand sex cu catelul!  (2153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00855 sec.