Ziua Logo
  Nr. 4519 de vineri, 24 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Generalul Iliescu a ocupat Mogosoaia
-- Generalul (r) Dumitru Iliescu, fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie, a fost recla�mat la Parchet de ROMSILVA, deoarece ar fi ocupat fara drept o mare suprafata din Padurea Mogo�soaia, potrivit Realitatea Tv.
Este vorba despre o suprafata totala de circa 21,5 hectare, constituite din 1,5 ha preluate cu titlu de revolutionar, 10 ha cumparate de la o persoana fizica si alte 10 ha transferate pe teritoriul comunei Mogosoaia, din comuna mehedinteana Greci. Un hectar ii revine in acelasi mod tatalui generalului de patru stele, Venicius. Primarul comunei Mogosoaia, Paul Precup, s-a referit si la "unele inadvertente" sesizate intre ceea ce scria pe autorizatiile de constructie, respectiv 500 metri patrati, cat apar pe declaratia de impozitare, imobiliara, si ceea ce exista de fapt acolo, mentionand ca "proprietarul a fost amendat". Mai multi localnici au declarat ca proprietatea generalului a fost inconjurata cu bariere si cai de acces interzise, pentru a-i opri pe ziaristi si pe curiosii care l-ar fi putut deranja.
Fost consilier al presedintelui Ion Iliescu, generalul SPP a mai fost implicat intr-un scandal. Procurorii DNA sustin ca, in anul 1997, fostul sef al SRI Prahova i-ar fi facut rost de 80 de metri cubi de cherestea, pentru constructiile din Mogosoaia. Presa l-a acuzat pe Dumitru Iliescu - capitan de TAB-uri la vremea respectiva - ca in noaptea de 21 decembrie 1989 a executat ordinul de reprimare sangeroasa a revolutionarilor, trecand efectiv cu blindatele peste civilii prezenti la baricada din fata Hotelului Intercontinental. (A.N.P.)
 Afisari: 169  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Ciuca batailor la CEDO    1 comentariu
  Masonerie la coada vacii    4 comentarii
  CSM verifica repartizarea dosarului Becali    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Mitrea incalca Omerta (3717 afisari)
 Salarizarea unica incaiera bugetarii (3516 afisari)
 Dublu bumerang (2225 afisari)
 Voronin umileste Parlamentul European (1545 afisari)
 Nasul celulei din Kiseleff 10 (1498 afisari)
 Stefan Andrei: Walter Roman nu a fost omorat de Ceausescu! (3027 afisari)
 Eva Mendes complet goala si extrem de sexy (FOTO) (2465 afisari)
 Un tanar a incercat sa o violeze pe doctorita care l-a bandajat la cap (2250 afisari)
 Savantul american Dennis Meadows: ''Urmatorii 20 de ani vor fi marcati de transformari intense, criza actuala este doar inceputul" (1831 afisari)
 Vecinii lui Elizabeth Hurley o vad adesea pe actrita goala pe balcon (FOTO) (1493 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01710 sec.