Ziua Logo
  Nr. 4510 de sambata, 11 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
FOAIA DE TEMPERATURA
-- Basescu, out
Am asteptat inutil, dar trebuia s-o fac. Puiu Popoviciu nu si-a dat jos morga. N-a iesit la rampa despuiat pana la adevarul sau. Intre timp, faptele sale au devenit un bun comun al constiintei publice. Popoviciu a intrat in cardasie cu gardienii bunului national si impreuna au jefuit obstea fara scrupule. N-a scos niciun miliard din buzunarul sau.
Presedintele RomAniei se preface ca nu stie barbatul ce stie tot satul. Si zice: ce crima a facut Puiu Popoviciu ca a investit cateva miliarde in Bucuresti? Nu si-a intrebat poporul CE RAU a facut Puiu Popoviciu? Caci opusul raului este binele. Afirmatia implicita ar fi fost atunci, Popoviciu a faptuit doar binele, dragi cetateni. Prea putin, palid. Insuficient pentru a impune o minciuna.
A zis: ce crimA a faptuit Puiu Popoviciu? Opusul crimei este eroismul, temeritatea, integritatea. Asadar, implicit, hulitul Popoviciu, in realitate, dragi romani, este un erou, un temerar, un integru. Traian Basescu a mintit. Puiu Popoviciu nu este un erou, nu este un integru. Ce crima a facut? Se stie ca emblema dintotdeauna a Romaniei a fost si a ramas aceea de tara agrara. Asa cum Elvetia este o tara a bancilor, Italia - o tara a cantonetei etc. Romania a benefeciat prin darnicia unuia dintre fiii sai de un latifundiu de 220 de hectare destinate exclusiv cercetarii agricole. Universitatea Agricola din Bucuresti putea figura in topul primelor zece universitati ale lumii. Ceea ce ar fi insemnat prestigiu, innobilare, glorie, emblema, sponsori, stiinta, cercetare cu tot ce aduc acestea toate in plan economico-financiar, social, politic.
Latifundiile UniversitATii, ca simbol, faceau parte din fiinta nationala. Puiu Popoviciu trece cu plugurile peste una din emblemele tarii si ridica pe o zecime din suprafata verde a Capitalei vile si sedii pentru fiica presedintelui, pentru fostul premier. Si altii din acelasi soi lipsit de seva neamului, mizeri cu mintile slobode de principii metastazeaza in ograda unui oier mascarici spre uitarea atentatului marca Puiu Popoviciu.
Puiu Popoviciu a atentat la fiinta nationala si daca el n-a stiut ce face, presedintele tarii trebuia sa stie. Si daca a stiut si a incercat sa-l impuna ca erou, este complice la atentat.
Nicolae Cristache, cristas@clicknet.ro 
 Afisari: 348  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dominoul Tutilescu    1 comentariu
  Teroarea lui Stoaca si Udila    1 comentariu
  Sacali dupa cutremur    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Voronin vaneaza oameni in Basarabia (2287 afisari)
 Vanatoare de ziaristi (1671 afisari)
 Va impuscam copiii! (1544 afisari)
 Cu voie de la Moscova (1522 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (1308 afisari)
 Cindy Crawford, fotografiata in timpul unei partide de sex, in piscina unui hotel din Mexic (3284 afisari)
 Sexul in apa, alunecos... de periculos! (2960 afisari)
 Gica Hagi, noul selectioner al Romaniei! (2048 afisari)
 Presa moldoveană are semnale că unele dintre tinerele reținute de poliție au fost abuzate sexual (2010 afisari)
 Garantia unui amant profesionst: "Sexul cu mine va salveaza casniciile" (2000 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.