Ziua Logo
  Nr. 4443 de vineri, 23 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
Stiri pe scurt
Lificiu la ANRE
Deputatul PDL in vechea legislatura, Petru Lificiu, ministru al Apelor si Protectiei Mediului in Guvernul Nastase si ex-presedinte al Partidului Ecologist Roman, a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). Atributiile de presedinte al Autoritatii au fost exercitate pana in prezent de catre vicepresedintele Nicolae Opris, in locul lui Gergely Olosz, care a demisionat la inceputul lunii octombrie. (G.M.)
Noaptea ofertelor
Baneasa Shopping City, Feeria si hypermarket-ul Carrefour Baneasa redeschid portile Night Shopping Party. Astfel, acestea vor fi deschise vineri, 30 ianuarie, de la ora 18.00 la ora 24.00. "Promotiile oferite pe 30 ianuarie se vor adauga reducerilor deja existente in magazine", se arata intr-un comunicat al Baneasa Shopping City. Promotiile sunt practicate in magazinele de imbracaminte, incaltaminte, decoratiuni interioare, cadouri etc. (F.B.)
Avere la jumate
Ritmul de crestere a averii populatiei din Romania s-a redus la jumatate anul trecut, comparativ cu 2007, cand s-a situat la 13%, in special ca urmare a pierderilor inregistrate pe pietele financiare, se arata in studiul "Averea si datoriile populatiei", elaborat de UniCredit. "Estimarile privind cresterea economica, alaturi de mediul international nesigur, ar putea permite doar o revenire modesta a ritmului de acumulare a averii, pana in 2010. Ponderea in PIB a averii nete a populatiei se va stabiliza in jurul a 7% din PIB in 2009-2010", se arata in document. (F.B.)
Avize multinationale
Enel a primit de la autoritatile locale din Galati avizul pentru planul de urbanism zonal in vederea constructiei unei temocentrale in Zona Libera, dar are nevoie si de avizele de mediu din partea Republicii Moldova si Ucrainei, transmite Mediafax. Termocentrala va fi construita la aproximativ cinci kilometri de granita cu Republica Moldova si Ucraina si, fiind o zona transfrontaliera, vor fi necesare avize de mediu si de la autoritatile din cele doua tari, a declarat directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Galati, Mihai Turcu. (G.M.)
A r h i v a
  Si au ramas doar opt    1 comentariu
  Ajutor de la Comisia Europeana    
  Test de stres pentru credite negarantate    
  Romani pesimisti    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 File de pangasius la gratar (5486 afisari)
 Cea mai dorita femeie (2178 afisari)
 Orasul-gemenilor creat de Mengele (1877 afisari)
 Portareii la poarta Stelei (1732 afisari)
 Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua (1644 afisari)
 Cu eleva porno la "exorcizare" (2940 afisari)
 Scandalul sexual la nivel inalt intre Franta si Spania continua (2227 afisari)
 Atacat de cerbul pe care-l credea mort - VIDEO (1803 afisari)
 Mai sexi in lenjerie intima decat Kate Moss este Rosie Huntington-Whiteley! (FOTO&VIDEO) (1772 afisari)
 O studenta de la Virginia Tech a fost decapitata de un coleg  (1768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01731 sec.