Ziua Logo
  Nr. 4404 de marti, 2 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
ASTAZI IN ROMANIA
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Ziua cerul va fi temporar noros si doar izolat va ploua slab. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat si vor fi ploi in Oltenia, Banat, la munte, local in Crisana, Transilvania si Muntenia si pe arii restranse in rest. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, izolat, cantitatile de apa vor putea depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe litoral, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai ridicate pe litoral. In primele ore ale intervalului, in zonele joase, mai ales din sud si est va fi ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi calda. Vor fi innorari, in primele ore ale zilei ceata, iar noaptea trecator va ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima
se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2-3 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi calda. Ziua cerul va fi temporar noros si doar izolat vor fi ploi slabe. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat si va ploua pe arii extinse in Carpatii Occidentali si Meridionali si local in Carpatii Orientali. Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. Vantul va sufla tare. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent. Izolat, pe vai si in depresiuni, va fi ceata.
COMENTARIU
In aceasta noapte si maine campul de presiune de la nivelul solului va fi in scadere si va permite avansul unor sisteme frontale dinspre Marea Mediterana. Acestea vor determina ploi indeosebi in regiunile din jumatatea de vest a tarii. Izolat in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate. Conditii de persistenta a cetii sau a nebulozitatii stratiforme joase vor mai fi, mai ales in prima parte a zilei de astazi, local in zonele joase din sudul si estul tarii.
Meteorolog Meda Georgescu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Te-am infrant, Voiculescule! (8672 afisari)
 Ceata la PSD: Doamne, suntem iar pe primul loc! (4056 afisari)
 Cum l-am invins pe Felix (2614 afisari)
 Prostituata de Bombay (1719 afisari)
 Pana la capat (1449 afisari)
 UPDATE 20:50 - Numele noilor parlamentari, pe judete si colegii  (4871 afisari)
 Nu are buric, dar Karolina Kurkova compenseaza cu un posterior de nota zece! (VEZI FOTO) (3666 afisari)
 Marturie-soc a unei romance de 17 ani care vrea sa fie prostituata (2622 afisari)
 Tot mai multe OZN-uri dau tarcoale bazelor secrete din Berezovski si Ekaterinburg (2399 afisari)
 Statele Unite, Germania, Franta si Marea Britanie au ajuns la o solutie de compromis in problema aderarii Ucrainei si Georgiei la NATO (2164 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02308 sec.