Ziua Logo
  Nr. 4379 de luni, 3 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Presimtirile lui Orban
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, aflat sambata in judetul Timis, l-a atacat dur pe presedintele Traian Basescu, despre care a afirmat ca se asteapta sa se implice in campania electorala. "Nu ar fi nimic nou la Traian Basescu sa se implice in campania electorala. Oricum, pe mine nu ma mai poate surprinde cu nimic. Presedintele Traian Basescu este ca un patefon in lumea LCD-urilor, plin de slagare vechi, pe care nu le asculta nimeni. Eu ii doresc sa se ocupe de problemele pe care le are si sa lase campania electorala in pace", a spus Orban. (I.S.C.)
Absenti de la lansare
Alianta Partidul Verde Ecologist si-a lansat, ieri, in Parcul Tineretului din Capitala, candidatii pentru Bucuresti, de la eveniment lipsind tocmai vedetele formatiunii, cantaretul Mihai Constantinescu - candidat la Senat in sectorul 1 si naistul Gheorghe Zamfir, candidat la Gaesti tot pentru un post de senator, informeaza Mediafax. Dupa prezentarea candidatilor, membrii Aliantei PVE au plantat 40 de copaci in parc, existand propunerea ca portiunea respectiva sa se numeasca "verde-ecologista". (I.S.C)
Kievul admonestat
Comitetul de Implementare din cadrul Conventiei de la Espoo a solicitat Ucrainei sa respecte prevederile relevante ale acestei Conventii in ceea ce priveste construirea canalului de navigatie de mare adancime Dunare-Marea Neagra pe bratele dunarene Chilia si Bastroe. Comitetul, reunit saptamana trecuta la Geneva, considera ca Ucraina continua sa nu respecte in mod corespunzator prevederile relevante ale Conventiei de la Espoo, subliniaza comunicatul MAE. Anterior, si la Conferinta Statelor parti la Conventie, desfasurata la Bucuresti in mai 2008, Ucraina a fost sanctionata pentru incalcarea obligatiilor. (M.I.)
Presedintie romaneasca
Romania va prelua presedintia Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice la Marea Neagra (AP CEMN) in cadrul celei de-a 32-a Adunari Generale a parlamentarilor organizatiei, care incepe astazi la Chisinau. Participantii la reuniune vor lua in dezbatere si probleme ce tin de activitatea economica, comerciala, tehnologica si ecologica a CEMN, aspectele politice ale aprofundarii cooperarii economice si influenta proceselor de globalizare asupra politicii sociale in statele membre. Adunarea Generala urmeaza sa aleaga vicepresedintele AP CEMN si vicepresedintii Secretarului General AP CEMN. (M.I.)
 Afisari: 222  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Lansare in goana dupa voturi    4 comentarii
  Basescu acuzat de antisemitism in Haaretz    40 comentarii
  Compromis pentru Nagorno-Karabah    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Moarte pe parbriz (3012 afisari)
 Geoana parasutat in politica (2596 afisari)
 Miliardara santajata de gigolo (2125 afisari)
 Turnatorul Voiculescu cu laba pe IAR Ghimbav (1526 afisari)
 Basescu acuzat de antisemitism in Haaretz (1427 afisari)
 Orasul-plutitor, cel mai mare vas de croaziera din lume! (Imagini incredibile)  (5752 afisari)
 The Times: Romania, cea mai recenta victima a crizei mondiale  (3632 afisari)
 Profesoara de matematica, acuzata ca a avut relatii intime cu o fata de 14 ani (2829 afisari)
 "Expertii" rusi si americani se intrec in scenarii apocaliptice: Rusia va ataca, pe rand, state din Europa Centrala si de Est (2828 afisari)
 Masina care merge cu aer, gata in 2010 (2447 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01467 sec.